Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

ONTDEK HET LEVEN IN HET HART VAN HOORN

Ben je op zoek naar je droomwoning midden in het historische centrum van Hoorn? Dit luxe maisonnette-appartement,  biedt alles wat je nodig hebt voor een stijlvol en comfortabel stadsleven. Met drie ruime slaapkamers, een moderne keuken en badkamer, en een prachtig dakterras, is dit appartement klaar om meteen in te trekken. Lees verder en ontdek waarom dit jouw perfecte nieuwe thuis kan zijn.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING

Midden in het centrum van Hoorn: Geniet van het bruisende stadsleven met alle voorzieningen op loopafstand.
Luxe Maisonnette: Een stijlvol en modern appartement verdeeld over twee verdiepingen.
Drie slaapkamers: Ruimte genoeg voor een thuiskantoor, logeerkamer én master bedroom.
Luxe keuken en badkamer: Hoogwaardige afwerking en moderne installaties.
Instapklaar: Alles is al voor je geregeld; je hoeft alleen je koffers nog uit te pakken!

DE COMPLETE BELEVING VAN LUXE EN COMFORT

Stel je voor dat je elke dag wakker wordt in het kloppende hart van de historische stad Hoorn. Dit schitterende maisonnette-appartement biedt niet alleen een toplocatie, maar ook een interieur dat aan al je verwachtingen voldoet. Vanaf de begane grond stap je via de entree de woning binnen, waar een stijlvolle trap je naar de bovenverdieping leidt.

Boven aangekomen, word je verwelkomd door een ruime en lichte woonkamer. De luxe keuken, compleet met moderne apparatuur,nodigt je uit om culinaire hoogstandjes te bereiden terwijl je geniet van het uitzicht op het dakterras. Hier kun je je ochtendkoffie drinken met de zon op je gezicht of 's avonds ontspannen met een goed glas wijn.

Een verdieping hoger bevinden zich drie royale slaapkamers. De master bedroom biedt een oase van rust en luxe, terwijl de andere twee kamers flexibel inzetbaar zijn als logeerkamer of thuiskantoor. De stijlvolle badkamer is een ware wellness-oase, compleet met moderne voorzieningen en een chic design.

Tot slot de vliering, die niet alleen veel bergruimte biedt, maar ook de mogelijkheid om een extra slaapkamer te creëren. Dit maakt het appartement bijzonder flexibel en toekomstbestendig.

IDEAAL VOOR TWEE-PERSOONSHUISHOUDENS

Dit appartement is perfect voor jonge professionals, stellen of iedereen die houdt van het bruisende stadsleven. De centrale ligging maakt het gemakkelijk om te genieten van de vele winkels, restaurants, culturele evenementen en historische bezienswaardigheden die Hoorn te bieden heeft. Bovendien is het openbaar vervoer uitstekend geregeld, zodat je snel en eenvoudig naar andere delen van de stad en het land kunt reizen.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE VOORZIENINGEN

De entree op de begane grond leidt je naar een trap die uitkomt in de ruime woonkamer. Hier vind je de luxe keuken met hoogwaardig inbouwapparatuur, waaronder een 5-pits gaskookplaat, vaatwasser en een stijlvolle oven. De keuken geeft toegang tot het zonnige dakterras, een perfecte plek voor een gezellige barbecue of om gewoon van de buitenlucht te genieten.

Op de volgende verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, elk met hun eigen charme en mogelijkheden. De luxe badkamer biedt een douche met regendouchekop, een modern wastafelmeubel en een tweede toilet. De vliering boven de slaapkamers biedt niet alleen veel bergruimte, maar ook de mogelijkheid om een extra slaapkamer of hobbyruimte te creëren.

HIGHLIGHTS OP EEN RIJTJE

Centrum van Hoorn: Directe toegang tot winkels, restaurants en culturele evenementen.
Luxe Maisonnette: Twee verdiepingen vol met moderne afwerkingen en luxe details.
Drie Slaapkamers: Flexibele ruimte voor thuiskantoor, logeerkamer en master bedroom.
Luxe Keuken en Badkamer: Moderne apparatuur en stijlvolle afwerking.
Instapklaar: Klaar om meteen in te trekken en te genieten van je nieuwe thuis.


EEN UNIEKE KANS

Laat je verrassen door de charme en luxe van dit unieke appartement in het hart van Hoorn. Plan vandaag nog een bezichtiging en ontdek zelf waarom deze woning de perfecte match voor jou is. Wacht niet te lang, want dit soort kansen zijn zeldzaam en zeer gewild. Ga naar onze website voor meer informatie en om direct een bezichtiging in te plannen. We zien je graag snel!



HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING

MIDDEN IN HET CENTRUM VAN HOORN

Wonen in het historische centrum van Hoorn betekent dat je je middenin de levendige sfeer van deze pittoreske stad bevindt. Elke dag wakker worden en de charme van de oude grachtenpanden, de gezellige winkelstraten en de bruisende markten ervaren – het is een droom die werkelijkheid wordt. Alles wat je nodig hebt, van boetiekjes en restaurants tot supermarkten en theaters, bevindt zich op wandelafstand. Je hebt letterlijk de stad aan je voeten. De nabijheid van openbaar vervoer zorgt bovendien voor een uitstekende verbinding naar andere steden, zodat je het gemak van de stad kunt combineren met de serene rust van je eigen luxe appartement.

LUXE MAISONNETTE

Dit prachtig ontworpen appartement, verdeeld over twee ruime verdiepingen, biedt het ultieme gevoel van luxe en comfort. Een maisonnette combineert de voordelen van een appartement en een huis: de veiligheid en het gemak van een appartement met de ruimte en privacy van een huis. Het moderne interieur is stijlvol afgewerkt en voorzien van hoogwaardige materialen. De open indeling zorgt voor een lichte en luchtige sfeer, waarin je je direct thuis zult voelen. Elke hoek van het appartement ademt kwaliteit en vakmanschap, wat zorgt voor een zorgeloze en elegante leefomgeving.

DRIE SLAAPKAMERS

Met drie ruime slaapkamers biedt deze maisonnette tal van mogelijkheden. De kamers zijn flexibel in te richten naar jouw wensen en behoeften. De master bedroom is een oase van rust en luxe, perfect om je na een drukke dag in terug te trekken. De tweede slaapkamer is ideaal als logeerkamer, terwijl de derde kamer perfect dienst kan doen als thuiskantoor of hobbyruimte. Deze flexibiliteit maakt het appartement niet alleen geschikt voor stellen, maar ook voor professionals die vanuit huis werken of graag een extra ruimte willen voor hun passies en hobby’s.

LUXE KEUKEN EN BADKAMER

De keuken en badkamer in deze maisonnette zijn zonder twijfel een van de hoogtepunten van de woning. De keuken is uitgerust met moderne, hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een 5 pits gaskookplaat, een stille vaatwasser, een stijlvolle oven en een royale koelkast. Aan de grote eettafel, de ideale plek om samen te komen, te koken, te eten en te genieten. De badkamer is een toonbeeld van moderne elegantie met een ruime inloopdouche voorzien van een regendouchekop, een fraai wastafelmeubel en een tweede toilet. De hoogwaardige afwerking en de aandacht voor detail maken deze ruimtes tot een ware luxe-ervaring in je eigen huis.

INSTAPKLAAR

Een van de grootste voordelen van dit appartement is dat het volledig instapklaar is. Je hoeft je geen zorgen te maken over verbouwingen of grote aanpassingen; alles is al perfect voor je geregeld. De wanden zijn strak gestuukt en geschilderd, de vloeren zijn voorzien van hoogwaardige materialen en alle installaties zijn modern en goed onderhouden. Dit betekent dat je meteen kunt verhuizen en je koffers kunt uitpakken zonder gedoe. Het enige wat je hoeft te doen, is je persoonlijke touch aan het interieur toevoegen, en je bent klaar om volop te genieten van je nieuwe thuis.

EEN UITGEBREIDE BLIK OP DE WONING

Bij binnenkomst betreed je de woning via de entree op de begane grond. Een stijlvolle trap leidt je naar de eerste verdieping, waar je meteen wordt verwelkomd door een ruime en lichte woonkamer. De grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor de ruimte nog groter en uitnodigender aanvoelt. Hier bevindt zich ook de luxe keuken die van alle gemakken is voorzien. De open indeling tussen de keuken en de woonkamer zorgt ervoor dat je altijd in contact blijft met je gasten, zelfs terwijl je kookt.

Vanaf de woonkamer heb je toegang tot het zonnige dakterras. Dit privéterras is de perfecte plek om te ontspannen, te genieten van een boek of zelfs te dineren onder de sterrenhemel. Het biedt een prachtig uitzicht over de daken van Hoorn en zorgt voor een heerlijke buitenruimte in het hart van de stad.

Een verdieping hoger vind je drie ruime slaapkamers. De master bedroom is een comfortabele en serene ruimte waar je heerlijk tot rust kunt komen. De tweede en derde slaapkamers kunnen naar wens worden ingericht als logeerkamer, thuiskantoor of hobbyruimte, afhankelijk van jouw behoeften. De luxe badkamer op deze verdieping is voorzien van een moderne inloopdouche, een fraai wastafelmeubel en een tweede toilet. De afwerking is van hoge kwaliteit, met stijlvolle tegels en moderne armaturen.

Tot slot biedt de vliering boven de slaapkamers extra bergruimte. Hier kun je gemakkelijk je seizoensgebonden spullen, koffers en andere items opbergen die je niet dagelijks nodig hebt. En mocht je meer ruimte nodig hebben, dan biedt de vliering ook de mogelijkheid om een extra slaapkamer of hobbyruimte te creëren.

Dit appartement combineert de levendigheid van het stadsleven met de rust en luxe van een modern interieur. Het biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en stijlvol leven in het hart van Hoorn. Of je nu houdt van de drukte van de stad of meer waarde hecht aan een rustig thuis, deze woning biedt het beste van beide werelden.

CONCLUSIE

Als je op zoek bent naar een luxe, instapklaar appartement in het centrum van Hoorn, dan is dit maisonnette-appartement de perfecte keuze. Met zijn centrale ligging, moderne afwerking, ruime slaapkamers en hoogwaardige keuken en badkamer biedt het alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en stijlvol leven. Plan vandaag nog een bezichtiging en ontdek zelf waarom deze woning jouw perfecte nieuwe thuis kan zijn.

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1860
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1860
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 450

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1860
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1860
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 450

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn

Wooninfluencers

Laden..