Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!
KORTE INLEIDING
Ben je een starter op de woningmarkt of een eenpersoonshuishouden op zoek naar een nieuwe plek om je thuis te noemen? Dit charmante hoekappartement op de eerste verdieping bevindt zich in de levendige buurt van winkelcentrum Kersenboogerd en biedt alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Het appartement beschikt over twee slaapkamers en een zonnig balkon op het zuidoosten, perfect voor de ochtendzon. Met een prachtig uitzicht over de parkeerplaats van het winkelcentrum, ben je slechts een steenworp verwijderd van het station en diverse voorzieningen. Dit is de ideale woning voor wie gemak en comfort zoekt.
HOOFDKENMERKEN
Balkon op het zuidoosten: Geniet van de eerste zonnestralen met een kop koffie in de ochtend.
Hoekappartement: Meer privacy en extra lichtinval.
Gelegen aan diverse winkels en supermarkt: Alles wat je nodig hebt binnen loopafstand.
2 Slaapkamers: Ruimte voor een logeerkamer, kantoor of kinderkamer.
Eerste verdieping: Gemakkelijk toegankelijk zonder te veel trappen te hoeven lopen. Er is ook een lift aanwezig.
Uitzicht op de parkeerplaats van het winkelcentrum: Altijd een levendig uitzicht en nooit meer stress over parkeerproblemen.
UITGEBREIDE BESCHRIJVING
Welkom in dit hoekappartement gelegen op de eerste verdieping, in het hart van winkelcentrum Kersenboogerd. Zodra je de voordeur opent, word je verwelkomd door een lichte en ruimtelijke hal die je meteen een gevoel van thuiskomen geeft. De woonkamer is een oase van rust, met grote ramen die een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaten en uitzicht biedt over het  levendige winkelcentrum.
Het balkon, gelegen op het zuidoosten, is de perfecte plek om je dag te beginnen met een heerlijke kop koffie, terwijl je geniet van de eerste zonnestralen. Het is ruim genoeg voor een gezellig zitje en wat planten, waardoor je je eigen groene oase kunt creëren midden in de stad. Stel je voor hoe je hier 's ochtends wakker wordt met het geluid van fluitende vogels en de geur van verse koffie die door de lucht zweeft.
De keuken is functioneel ingericht met alles wat je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden. Vanuit de hal heb je toegang tot de twee ruime slaapkamers. Beide kamers zijn voorzien van grote ramen, waardoor ze licht en luchtig aanvoelen. De tweede slaapkamer kan perfect dienen als kinderkamer, thuiskantoor of logeerkamer - de keuze is aan jou.
De badkamer is ruim en voorzien van wastafel en douchehoek.
Het appartement beschikt over houten kozijnen met verouderd dubbelglas, wat bijdraagt aan een authentieke uitstraling. Hoewel de kozijnen wat karakteristieke charme hebben, biedt dit ook de mogelijkheid om je eigen stempel op het appartement te drukken met eventuele renovaties.
Dit hoekappartement biedt niet alleen een geweldige woonruimte, maar ook een ongeëvenaarde locatie. Met het winkelcentrum Kersenboogerd letterlijk aan je voeten, kun je binnen enkele minuten winkelen voor de dagelijkse boodschappen, een snelle hap eten of gewoon lekker rondneuzen. Het station ligt op korte loopafstand, waardoor je binnen no-time in het centrum van de stad bent. Ook andere voorzieningen zoals scholen, sportfaciliteiten en parken zijn dichtbij, waardoor het appartement ideaal is voor zowel starters op de woningmarkt als eenpersoonshuishoudens.
VEILIG EN ZORGELOOS WONEN MET HEIMSTADEN
Bij dit appartement van Heimstaden ben je verzekerd van een solide basis en duidelijke voorwaarden. De ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule, asbestclausule en AVG zorgen ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent. En met de projectnotaris van Heimstaden is zelfs het papierwerk een fluitje van een cent.
HOUTEN KOZIJNEN EN VEROUDERD DUBBELGLAS
De woning beschikt over houten kozijnen met verouderd dubbelglas, wat bijdraagt aan een nostalgische en karaktervolle uitstraling. Deze elementen geven je de mogelijkheid om de woning een eigen twist te geven met moderne upgrades, terwijl je het charmante karakter behoudt.
UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE HOOFDKENMERKEN
Dit hoekappartement biedt een fijn balkon op het zuidoosten, waar je kunt genieten van ochtendzon en buitenlucht. Het is perfect voor een gezellig zitje en wat planten. De ligging aan diverse winkels en supermarkten maakt het dagelijkse leven eenvoudig en zorgeloos. Het appartement, gelegen op de eerste verdieping, biedt uitzicht op winkelcentrum. Met twee slaapkamers is er voldoende ruimte voor een logeerkamer, kantoor of kinderkamer. De woning is ook voorzien van houten kozijnen met verouderd dubbelglas, wat zorgt voor een authentieke, karaktervolle uitstraling.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 214

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 214

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn