Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!
LEKKER WONEN IN DE GROTE WAAL – HOORN
Ben je een starter op de woningmarkt, wonen jullie met z’n tweeën of zijn jullie een jong gezin op zoek naar een perfecte woning in een charmante buurt? Deze royale hoekwoning in De Grote Waal, Hoorn, biedt alles wat je zoekt en meer. Met een vernieuwde keuken en sanitair, vier ruime slaapkamers en een locatie op loopafstand van winkelcentrum De Grote Beer en het stadstrand, is dit de kans om je woondromen waar te maken. Bereid je voor op een huis dat niet alleen je aandacht trekt, maar ook je hart verovert.
VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Stel je voor: je komt thuis in jouw huis, een nette hoekwoning in de geliefde buurt De Grote Waal in Hoorn. Zodra je de deur opent, verwelkomt de ruime entree je met een moderne uitstraling. Hier vind je direct een keurig toilet, de trapopgang naar boven, en toegang tot de sfeervolle woonkamer die uitkijkt op de zonnige tuin. De tuingerichte woonkamer is perfect voor ontspanning na een lange dag, met grote ramen die verlichting en uitzicht bieden op het groene buitenleven.
De keuken ligt aan de straatzijde en heeft een praktische L-opstelling, compleet met diverse moderne apparatuur die koken tot een feestje maakt. Denk aan een riante koelkast, een geavanceerde oven, en een vaatwasser die zorgt dat je na elke maaltijd niet met de afwas blijft zitten. Hier voel je je meteen thuis, klaar om heerlijke gerechten te bereiden voor vrienden en familie.
Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor een comfortabel bed, een kledingkast en een bureau. De nette badkamer op deze verdieping is voorzien van een moderne douche, wastafel en toilet, waardoor je elke dag fris en fruitig begint. Ideaal voor gezinnen die behoefte hebben aan voldoende ruimte voor iedereen.
De tweede verdieping herbergt een voorzolder en een vierde slaapkamer, een ideale plek voor een thuiswerkplek, hobbyruimte of een extra slaapkamer. De ramen zorgen voor natuurlijk licht, waardoor deze ruimte een fijne sfeer heeft.
De tuin op het zuidwesten is natuurlijk altijd fijn. Hier kun je vanaf het vroege voorjaar tot het late najaar genieten van de zon. Of je nu een groene vingers hebt en je eigen bloemen en groenten wilt kweken, of simpelweg wilt ontspannen met een goed boek, deze tuin biedt het allemaal. De voortuin met stenen berging biedt extra opbergruimte voor fietsen, gereedschap en andere benodigdheden, wat zorgt voor extra gemak en orde.
HIGHLIGHTS:
Royale hoekwoning: Deze woning biedt extra ruimte en privacy door zijn hoekligging. De royale opzet van de kamers zorgt voor een gevoel van ruimte en comfort.
Vernieuwde keuken en sanitair: De volledig vernieuwde keuken is uitgerust met moderne apparatuur en biedt een uitstekende plek om te koken en te dineren. Het vernieuwde sanitair zorgt voor een fris en comfortabel gevoel in de badkamers.
Vier ruime slaapkamers: Met vier ruime slaapkamers biedt deze woning genoeg ruimte voor gezinnen, hobbyisten of mensen die vanuit huis werken. Elke kamer is ruim opgezet en biedt talloze mogelijkheden.
Nabij alle openbare voorzieningen: De woning ligt op een gunstige locatie, dicht bij scholen, winkels, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden, waardoor het leven hier uiterst comfortabel is.
Voortuin met stenen berging: De praktische voortuin biedt extra opbergruimte in de stenen berging, ideaal voor fietsen, tuinspullen en meer.
VEILIG EN ZORGELOOS WONEN MET HEIMSTADEN
Bij dit huis van Heimstaden ben je verzekerd van een solide basis en duidelijke voorwaarden. De ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule, asbestclausule en AVG zorgen ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent. En met de projectnotaris van Heimstaden is zelfs het papierwerk een fluitje van een cent.
HIGHLIGHTS UITGEBREID
Royale hoekwoning Deze comfortabele hoekwoning biedt niet alleen de luxe van extra ruimte, maar ook de nodige privacy die je in een tussenwoning vaak ontbeert. De unieke ligging aan de rand van de straat zorgt voor een vrijer uitzicht en minder inkijk van buren. Deze woning is goed onderhouden, wat duidelijk zichtbaar is aan zowel de buitenkant als het interieur. De royale opzet van de kamers en de slimme indeling maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Hier woon je met het gevoel van vrijheid en comfort.
Vernieuwde keuken en sanitair Wat deze woning echt bijzonder maakt, is de recente vernieuwing van de keuken en het sanitair. De moderne keuken is uitgerust met diverse apparatuur, zoals een ruime koelkast, een efficiënte oven en een ingebouwde vaatwasser. De strakke afwerking en het moderne design maken koken een plezier. Ook het sanitair is volledig vernieuwd, wat zorgt voor een frisse en comfortabele ervaring in de badkamer. Geen zorgen over oude leidingen of versleten tegels; alles is klaar voor direct gebruik. Dit maakt het verhuizen naar deze woning een stuk eenvoudiger en comfortabeler.
Vier ruime slaapkamers Met vier ruime slaapkamers biedt deze woning genoeg plek voor elk gezinslid. De slaapkamers zijn groot genoeg voor comfortabele bedden, kasten en eventuele bureaus. Dit maakt deze woning uitermate geschikt voor gezinnen, maar ook voor stelletjes die extra ruimte nodig hebben voor een thuiswerkplek of hobbykamer. De kamers zijn licht en uitnodigend, met voldoende opbergruimte en mogelijkheden om ze naar eigen smaak in te richten. Hier kan iedereen zijn eigen plekje creëren.
Nabij alle openbare voorzieningen Eén van de grootste voordelen van deze woning is de gunstige ligging ten opzichte van openbare voorzieningen. Op loopafstand vind je winkelcentrum De Grote Beer, waar je terecht kunt voor al je dagelijkse boodschappen en meer. Scholen, openbaar vervoer en diverse recreatiemogelijkheden zijn eveneens dichtbij. Dit betekent dat je niet ver hoeft te reizen voor werk, school of ontspanning. Alles wat je nodig hebt, is binnen handbereik, wat het dagelijks leven een stuk eenvoudiger en aangenamer maakt.
Zuidwest-georiënteerde tuin De tuin is ook een fijne plek. Georiënteerd op het zuidwesten, biedt de tuin de hele dag door zon, van de vroege ochtend tot de late avond. Dit is de ideale plek om te ontspannen, te tuinieren of te barbecueën met vrienden en familie. De tuin is ruim genoeg voor zowel een gezellig terras als een groene oase van planten en bloemen. Het is de perfecte plek om te genieten van de buitenlucht zonder je eigen huis te verlaten.
Voortuin met stenen berging Tot slot biedt de woning een praktische voortuin met een stenen berging. Deze berging is ideaal voor het opbergen van fietsen, gereedschap en andere benodigdheden. Dit zorgt ervoor dat je spullen veilig en netjes opgeborgen zijn, zonder dat ze binnen in de weg staan. De voortuin zelf is een mooie aanvulling op de woning, die niet alleen bijdraagt aan de uitstraling van het huis, maar ook extra gebruiksruimte biedt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 418

Overige

Perceel oppervlakte 127

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 418

Overige

Perceel oppervlakte 127

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn