Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Introductie:

Welkom in jouw toekomstige appartement, ideaal voor starters op de woningmarkt en eenpersoonshuishoudens! Dit compacte tweekamerappartement op de begane grond biedt niet alleen een eigen tuin met zuidoostelijke ligging, maar ook een ruime keuken en een aparte berging. Gelegen op fietsafstand van het bruisende centrum van Hoofddorp en beschikbaar voor snelle oplevering, is dit de perfecte plek om je leven te starten. Laat je verrassen door de rust, fijne ruimte en het comfort die deze woning te bieden heeft.

Even in het kort:

- Begane grond met eigen tuin: Geniet van je eigen stukje buitenruimte met een perfecte ligging op het zuidoosten.
- Fietsafstand tot het centrum van Hoofddorp: Beleef de gemakken van de stad binnen handbereik.
- Compact appartement met aparte berging: Praktisch en efficiënt ingedeeld voor optimaal woongenot.
- Ruime keuken: Kook de sterren van de hemel in een mooie L keuken die van alle gemakken is voorzien.
- Snel beschikbaar voor oplevering: Verhuis binnenkort naar jouw nieuwe thuis zonder lange wachttijden.

In de service kosten is van het maandbedrag €30,- voorschot stookkosten en water.

Stap binnen in dit gezellige tweekamerappartement en voel je meteen thuis. De lichte woonkamer, De heerlijke slaapkamer die direct toegang biedt tot de tuin, vormt zijn het hart van de woning. Hier kun je heerlijk ontspannen na een drukke dag, met het zonnetje dat door de ramen naar binnen schijnt. De zuidoostelijke ligging van de tuin zorgt ervoor dat je al in de vroege ochtend kunt genieten van je kopje koffie in het zonnetje en ‘s avonds nog lekker buiten kunt zitten.

De ruime keuken nodigt uit om te koken. Met voldoende kastruimte en moderne apparatuur, is koken hier een waar genot. Door de vele opbergruimte kun je al je keukengerei en voorraad kwijt, waardoor je keuken altijd netjes en opgeruimd blijft.

De slaapkamer, rustig gelegen aan de achterkant van de woning, biedt een oase van rust. Hier kom je helemaal tot jezelf en geniet je van een goede nachtrust. De badkamer is modern en functioneel ingericht, voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Met het centrum van Hoofddorp op fietsafstand, woon je hier op een perfecte locatie. Of je nu zin hebt in een avondje uit, een dagje winkelen of gewoon even de dagelijkse boodschappen wilt doen, alles is binnen handbereik. Daarnaast is de woning goed bereikbaar met het openbaar vervoer en zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de buurt.

Dit appartement op de begane grond met eigen tuin biedt je de kans om te genieten van een heerlijk stukje buitenruimte met een ideale ligging op het zuidoosten. Met het centrum van Hoofddorp op fietsafstand, is alles wat je nodig hebt binnen handbereik. De woning is compact maar efficiënt ingedeeld en beschikt over een aparte berging voor extra opbergruimte. De ruime keuken is perfect voor kookliefhebbers en biedt voldoende ruimte voor gezelligheid. Bovendien is het appartement snel beschikbaar voor oplevering, zodat je binnenkort kunt verhuizen naar jouw nieuwe thuis..

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 56
Inhoud woonhuis 186

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 56
Inhoud woonhuis 186

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Haarlemmermeer