Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

UNIEKE KANS!
Welkom in het splinternieuwe luxe appartementencomplex Kensington te Hoofddorp! Dit appartement aan de Bridgemankade 24 is helemaal klaar om zo in te trekken!
Midden in de nieuwbouwwijk Hyde Park, mogen wij u dit ruime, lichte en moderne 3-kamer appartement te koop aanbieden. Het appartement is duurzaam en beschikt dan ook over een energielabel A++. Het appartement heeft een woonoppervlakte van circa 90m2, is gelegen op de 2e verdieping, voorzien van twee slaapkamers, een ruime en lichte woonkamer met moderne open keuken, een luxe badkamer, een royaal balkon en tot slot een privé berging in de onderbouw. Het appartement is gelegen op eigen grond, onder de rook van onze hoofdstad Amsterdam! Komt u ook een kijkje nemen in dit prachtige appartement?

Ligging en omgeving:
De Bridgemankade is gelegen in het nieuwe en hippe Hyde Park te Hoofddorp. In Hyde Park geniet u van luxe en comfortabel wonen, maar ook van een gunstige locatie. Met goede OV-verbindingen en nabijheid van uitvalswegen bent u goed verbonden met Amsterdam, Schiphol, Leiden en de kustplaatsen. De toekomstplannen van de regio voorzien zelfs in een nog snellere verbinding naar Amsterdam, door de verlenging van de Amsterdamse Zuidas naar station Hoofddorp. Daarnaast biedt de directe omgeving van Hyde Park een groot winkelcentrum met diverse restaurants, een bioscoop op loopafstand, sportfaciliteiten en het prachtige Haarlemmermeerse Bos. Kortom een prachtig appartement op een uitstekende locatie!

Indeling:
Via de afgesloten gemeenschappelijk entree met bellentableau en brievenbussen heeft u toegang tot de lift en het trappenhuis.

2e verdieping:
Via uw eigen hal en eigen voordeur betreedt u de woning. Een fijn en luxe gevoel van thuiskomen! Vanuit de ruime ontvangsthal heeft u toegang tot de meterkast, de twee slaapkamers, de moderne luxe badkamer, het separate toilet en de ruime lichte woonkamer met moderne open keuken.

We beginnen bij de entree waar zich de meterkast bevindt. De meterkast is uitgevoerd met 8 groepen en aardlekbeveiliging. Ook heeft u in de hal toegang tot het ruime balkon, uitkijkend op de gezellige binnentuin. Vanuit de hal heeft u toegang tot de masterbedroom. Deze royale slaapkamer is van groot formaat en voorzien van een prachtige pvc visgraat vloer, nette wand- en plafondafwerking, alsmede grote (openslaande) ramen waardoor veel licht binnenkomt. Ook van hieruit kijkt u uit op de fraaie binnentuin. Kortom, een fijne en rustige slaapkamer. Vanuit hier gaan wij door de hal door naar de badkamer. Voordat u de badkamer bereikt, bevindt zich een separate bergkast in de hal. De ideale plek voor uw jassen en schoenen. Daarnaast is het separate toilet gesitueerd. Het toilet is zwevend uitgevoerd middels een wandcloset, volledig voorzien van modern tegelwerk en niet te vergeten een fonteintje om de handen te kunnen wassen.
Nu door naar de badkamer. Wat een plaatje! De badkamer is van ruim formaat en van alle gemakken voorzien. Deze is onder andere voorzien van een dubbele wastafel met meubel, mengkranen en een spiegel met verlichting en een ruime inloopdouche met thermostatische mengkraan, handdouche en drain. Ook beschikt de badkamer over een designradiator om uw handdoeken heerlijk te verwarmen en voor de warme voeten geniet u ook hier van vloerverwarming. Tot slot bevindt zich in de hal de wasruimte met de wasmachine- en drogeraansluiting alsmede de WTW-installatie. De tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement en van prima formaat. Ook deze slaapkamer is voorzien van een prachtige pvc visgraat vloer, nette wand- en plafond afwerking en een groot raam voor daglicht. U heeft hier uitzicht op het water en groene park. Uiteraard kan deze kamer ook perfect gebruikt worden als kinder- of werkkamer.

Last but not least, lopen we door naar de woonkamer. Wat hier opvalt is de hoeveelheid lichtinval die binnenvalt door de grote raampartijen, die van vloer tot plafond lopen. U heeft hier uitzicht op het water en het park. De vloer is ook hier afgewerkt met prachtig pvc visgraat en de wanden zijn hier netjes afgewerkt. Een fijne plek in de woning om met uw gezelschap te vertoeven en te genieten van de rust. Aan de andere zijde van de woonkamer is de moderne open keuken gesitueerd. Deze is in een matzwarte kleurstelling uitgevoerd, greeploos en voorzien van een marmerlook aanrechtblad. Uiteraard is de keuken ook van alle gemakken voorzien. Wat dacht u van een combi-oven/magnetron, vaatwasser, diepe spoelbak met mengkraan, 4-pits inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, koelkast met vriesvak en diverse opbergkasten en laden. Een fijne keuken waar u heerlijke gerechten kunt creëren!

Het gehele appartement is voorzien van een prachtige visgraat vloer en moderne wand- en plafondafwerking.

Balkon:
Dit appartement beschikt over een fijn en ruim balkon, welke is gelegen op het oosten. U heeft hier uitzicht op de fraai aangelegde binnentuin. Hier kunt u de dag heerlijk beginnen met een kopje koffie of een ontbijtje!

Binnentuin:
De binnentuin is alleen toegankelijk voor de bewoners van het complex. Kinderen kunnen hier op een veilige manier spelen, u kunt hier lekker een boekje lezen of een praatje maken met uw medebewoners. Ideaal!

Berging:
U heeft de beschikking over een ruime privé berging in de onderbouw. Ideaal voor de opslag van diverse spullen, zoals bijvoorbeeld koffers. In de onderbouw van het complex bevinden zich twee gemeenschappelijke fietsenbergingen voor het stallen van uw fiets(en).

Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 595.000,- kosten koper;
- Bouwjaar 2024;
- Gelegen op eigen grond;
- Splinternieuw en luxe met hoge plafonds;
- Licht appartement met veel raampartijen en openslaande deur naar het balkon;
- Duurzaam met energielabel A++ en volledig geïsoleerd;
- De woning is volledig gasloos;
- Woonoppervlakte 89,9m2 (conform NEN2580 gemeten en meetrapport aanwezig);
- Privé balkon van ca. 9m2 op het oosten;
- Verwarming -en warm water middels aardwarmte en warmtepomp;
- Vloerverwarming als hoofdverwarming door het gehele appartement (per ruimte separaat in te stellen);
- Warmte Terug Win installatie;
- Aluminium kozijnen, welke volledig zijn voorzien van dubbele beglazing (HR++);
- Het betreft een goede, actieve en solvabele VvE, welke professioneel wordt beheerd door Munnik VvE Beheer (documenten zoals notulen en begroting zijn aanwezig);
- De maandelijkse servicekosten voor het appartement bedragen € 238,92 per maand;
- Gelegen op de 2e verdieping. Lift aanwezig;
- Verkoop onder voorbehoud gunning eigenaar;
- Oplevering in overleg.

Bent u net zo enthousiast geraakt als wij? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging. Wij geven u graag een rondleiding!

Rechtsgeldige koopovereenkomst en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. 
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ten verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.
 
Toelichtingsclausule NEN2580  
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 300
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

Balkon Ja
Aan park Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel A_PP
In overleg Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Oppervlakte woonkamer 24
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 2
Verwarming opmerking Vloerverwarming Geheel, warmtepomp, warmte Terugwininstallatie, aardwarmte
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 300
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

Balkon Ja
Aan park Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel A_PP
In overleg Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Oppervlakte woonkamer 24
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 2
Verwarming opmerking Vloerverwarming Geheel, warmtepomp, warmte Terugwininstallatie, aardwarmte
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

IB Makelaars