Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

GEZINSWONING IN HOOFDDORP – RUIMTE, COMFORT

Ben je op zoek naar een perfecte gezinswoning met voldoende ruimte voor opgroeiende kinderen? Zoek niet verder! Deze prachtige tussenwoning aan de Anna Blamanstraat in Hoofddorp biedt alles wat je nodig hebt en meer. Met een uitgebouwde lichte woonkamer, drie ruime slaapkamers (eventueel een vierde te realiseren) en zonnige voor- en achtertuinen, is dit de ideale plek voor gezinnen die hun horizon willen verbreden. En met de kindvriendelijke omgeving en nabijheid van de Toolenburgerplas, zal je je hier snel thuis voelen.

HOOFDPUNTEN VAN DE WONING

- Duurzaamheid ten top! – Deze woning is uitgerust met vijf zonnepanelen, die niet alleen je energierekening verlagen maar ook bijdragen aan een groenere toekomst.
- Optimaal parkeergemak – Meestal parkeren voor de deur! Wat wil je nog meer? Altijd een plekje voor je auto dicht bij huis.
- Kindvriendelijke omgeving – Met een speeltuin en de Toolenburgerplas om de hoek is er volop ruimte voor kinderen om te spelen en te ontspannen.
- Oplevering bij voorkeur 3 februari 2025 – Plan vooruit en bereid je voor op een soepele verhuizing. 
- Energielabel B – Deze woning is niet alleen comfortabel, maar ook energiezuinig, met een geldig energielabel tot 09-10-2030.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Welkom in de Anna Blamanstraat in de geliefde wijk Toolenburg, waar je deze charmante tussenwoning vindt. Zodra je de woning binnenstapt, word je verwelkomd door een lichte en ruime woonkamer. Het natuurlijke licht dat door de grote ramen stroomt, creëert een warme en uitnodigende sfeer die zich perfect leent voor gezellige familiebijeenkomsten of rustige avonden met een goed boek.

De keuken biedt alle benodigde apparatuur te benoemen: inbouw vaatwasser en oven van AEG, inductiekookplaat en koel vries combinatie van Siemens, en een valkscherm afzuigkap. Een ruimte om heerlijke maaltijden te bereiden. Stel je voor dat je 's ochtends een kop koffie drinkt aan de keukentafel terwijl je uitkijkt op de zonnige tuin. De tuin, gelegen zowel aan de voor- als achterkant van het huis, biedt voldoende ruimte voor kinderen om te spelen en voor jou om te ontspannen. De achtertuin is bovendien een perfecte plek voor zomerse barbecues of een ontspannen middag in de zon. Deze tuin is onderhoudsvriendelijk!

Op de eerste verdieping vind je twee riante slaapkamers, elk met hun eigen karakter en mogelijkheden. Van de kamer aan de achterzijde zou je wederom twee slaapkamers kunnen maken, met een lichte ingreep!  Vraag de makelaar naar de mogelijkheden! De andere kamers zijn ideaal voor de kinderen, of een logeerkamer.

De nette badkamer is modern ingericht en voorzien van alle gemakken, waaronder een inloopdouche, wastafelmeubel en een extra toilet! Dit is je badkamer waar je heerlijk in kunt ontspannen na een lange dag. Daarnaast is de slaapkamer op de tweede verdieping vergroot met een ruime dakkapel.

Deze woning is niet alleen aantrekkelijk, maar ook duurzaam. Met vijf zonnepanelen op het dak draag je bij aan een beter milieu en houd je de energiekosten laag. Het energielabel B bevestigt de energiezuinigheid van deze woning, wat een groot pluspunt is.

De locatie van deze woning kan niet beter. De kindvriendelijke wijk biedt volop speelgelegenheden, en de nabijheid van de Toolenburgerplas zorgt voor eindeloze wandel- en recreatiemogelijkheden. Daarnaast is parkeren een fluitje van een cent dankzij de parkeerplaats direct voor de deur. Openbaar vervoer en uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol, Haarlem en Leiden zijn goed bereikbaar.

Let op! Ouderdom- en asbestclausule zullen worden opgenomen in de koopovereenkomst. Dit is belangrijk om in gedachten te houden bij de aankoop van deze woning. Wacht niet langer en plan vandaag nog je bezichtiging!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 391

Overige

Perceel oppervlakte 127
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 391

Overige

Perceel oppervlakte 127
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Haarlemmermeer