Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in jouw nieuwe droomhuis! Deze kluswoning is perfect voor starters op de woningmarkt, jonge gezinnen en tweepersoonshuishoudens die op zoek zijn naar een plek met eindeloze mogelijkheden. Geniet van de rust en ruimte in een zonnige tuin op het zuidoosten, met een eigen parkeerplaats op eigen terrein, en een gezellige wijk op loopafstand van het centrum. Deze kluswoning biedt jou de kans om je eigen stempel te drukken en je droomhuis te realiseren.

EEN VOLLEDIGE BESCHRIJVING VAN JE TOEKOMSTIGE THUIS

Stel je voor, je rijdt je eigen oprit op en parkeert je auto op je privéparkeerplaats. Wanneer je de voordeur opent komt u binnen in een prachtige kluswoning met potentie! Deze woning biedt 115 vierkante meter aan woonoppervlakte, perfect verdeeld over vier slaapkamers en een lichte woonkamer. De woning heeft zonder twijfel de potentie om jouw droomhuis te worden.

Bij het betreden van de woonkamer krijg je gelijk het gevoel van ruimte en licht dat via de grote ramen naar binnen stroomt. De zuidoostelijke ligging van de tuin zorgt ervoor dat je de hele dag door kunt genieten van de zon, terwijl de rust van het aangrenzende pad een oase van kalmte creëert. Het betreft wel een kluswo9ning! Dus aan de bak!

De keuken, die nu leeg is, biedt voldoende ruimte en mogelijkheden om een culinaire droomplek te realiseren. Plaats een moderne keuken die volledig naar jouw smaak is ingericht! De slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping en tweede verdieping.  De badkamer, eveneens op de eerste verdieping, is praktisch maar biedt volop potentie voor een luxe upgrade.

Wat deze woning echt bijzonder maakt, is de locatie. Gelegen in een rustige, kindvriendelijke wijk met scholen, parken en winkels op loopafstand. De nabijheid van het bruisende centrum zorgt ervoor dat je nooit ver weg bent van gezellige cafés, restaurants en winkels. En voor de natuurliefhebbers zijn er talloze wandel- en fietspaden in de buurt om te verkennen.

Bijzonderheden:

- Koper is verplicht zich aan te sluiten bij de Stichting Onderhoud Martin Luther Kingstraat en Hammarskjöldstraat ten behoeve de stucwerkgevels en drainage, de jaarlijkse kosten bedragen €100,- per woning
- Regeling voor sociale huurders van Ymere / woningbouwvereniging in Amsterdam of de MRA Amsterdam (makelaar vertelt hier meer over)
- Projectnotaris van toepassing: Gopisingh van Os notarissen te Hoofddorp;
- Perceel wordt nog uitgemeten op kosten van de verkoper;
- Verkoop onder voorbehoud, totdat alle partijen hebben getekend;
- De volgende artikelen worden opgenomen in de koopovereenkomst
   1. Onderhoudstoestand woning (voormalige huurwoning - verkoper nooit gewoond)
   2. Anti-speculatiebeding / zelfbewoningsplicht (woning mag niet binnen 3 jaar 
       worden verkocht of verhuurd)
   3. Ouderdomsclausule
   4. Asbestclausule (alle woningen vóór 1993)

---

Met deze uitgebreide en prikkelende beschrijving hopen we dat je een goed beeld hebt gekregen van dit prachtige huis. Aarzel niet en plan vandaag nog een bezichtiging in!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 409

Overige

Perceel oppervlakte 150

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 409

Overige

Perceel oppervlakte 150

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Haarlemmermeer