Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom in Schuilenburg 71, Hoofddorp - Uw Droomhuis Wacht!

Bent u op zoek naar een plek waar rust en ruimte samenkomen? Dan is Schuilenburg 71 in de geliefde buurt Toolenburg van Hoofddorp de perfecte woning voor u! Deze unieke eengezinswoning uit 1994 met energielabel B is ideaal voor jonge gezinnen die willen genieten van een instapklare woning. Met vier slaapkamers en een zonnige tuin op het westen biedt dit huis alles wat u nodig heeft voor het gezinsleven.

Hoogtepunten van de Woning:

- Energielabel B: Dit betekent lagere energiekosten voor uw gezin!
- Tuin op het westen: Geniet van de heerlijke middag- en avondzon.
- Instapklare woning: Direct klaar om in te trekken; hang uw schilderijen op en begin meteen met genieten!
- Stroompunt in de achtertuin en in je berging Ideaal voor het opladen van uw elektrische fiets.
- Oplevering december 2024: Perfecte timing om uw nieuwe jaar in uw nieuwe woning te beginnen. Exacte datum krijgt u van de makelaar!

WANNEER RUST EN RUIMTE ELKAAR VINDEN

Welkom bij Schuilenburg 71, een verborgen parel in een van de meest gewilde buurten van Hoofddorp. Deze woning is gebouwd in 1994. Vanaf het moment dat u de straat inrijdt, wordt u begroet door een serene omgeving die direct een gevoel van thuiskomen oproept. De gevel van dit huis straalt karakter uit en nodigt u uit om een kijkje binnen te nemen.

Bij binnenkomst ervaart u direct de ruime opzet van de woning. De lichte en open woonkamer biedt een perfect canvas voor uw inrichting. Grote ramen laten het daglicht rijkelijk binnenstromen, waardoor de ruimte nog groter en uitnodigender aanvoelt. Het pluspunt zijn de hoge deuren op de benedenverdieping, oftewel geen bovenlichten! Stel je voor: een gezellige zithoek waar het hele gezin samenkomt, en een ruime eethoek waar u samen kunt genieten van heerlijke maaltijden. De nette keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur waaronder een koel-vries combinatie, een vaatwasser, koken op gas, oven en een afzuigkap, en biedt voldoende kastruimte voor al uw kookgerei.

Loop door naar de eerste verdieping en ontdek maar liefst drie slaapkamers. De master bedroom ademt luxe en comfort, met voldoende ruimte voor een kingsize bed en een grote kledingkast. De overige slaapkamers zijn ruim genoeg voor kinderen, logees of zelfs een thuiskantoor. Elke kamer is een oase van rust en biedt de perfecte plek om na een lange dag te ontspannen. Op de tweede etage is slaapkamer vier aanwezig. Hier bevind zich ook de wasmachine en droger aansluiting! Let op! op de eerste en tweede verdieping zijn kunststof kozijnen en elektrische rolluiken aanwezig. Tevens is de eerste verdieping recht opgetrokken, waardoor er twee ruime slaapkamers zijn ontstaan.

De badkamer is modern en stijlvol ingericht, voorzien van een bad, douche, een elegant wastafelmeubel en genoeg opbergruimte om al uw toiletartikelen netjes op te bergen. Een tweede toilet op de badkamer zorgt voor extra gemak.

De tuin is absoluut een van de pronkstukken van deze woning. Gelegen op het westen, kunt u hier optimaal genieten van de middag- en avondzon. Stel je voor hoe u na een drukke werkdag heerlijk tot rust komt, omgeven door groen, met een boek in uw hand of een glas wijn. Het stroompunt in de achtertuin is een handige aanvulling voor het opladen van uw elektrische fiets of andere apparaten. De tuin is groot genoeg voor een speeltoestel voor de kinderen, een moestuin of een gezellige barbecuehoek. Tevens bevind zich hier de berging, voor al je fietsen, of opslag van je spullen.

EEN BEZICHTIGING MEER DAN WAARD

Gelegen aan de Schuilenburg in Hoofddorp ligt deze unieke eengezinswoning. Schuilenburg 71 is gebouwd in 1994 en heeft een energielabel B.

De woning is gelegen aan een rustige straat in de populaire wijk Toolenburg. Het is een erg kindvriendelijke omgeving met een speeltuin en drie basisscholen. Het overdekte winkelcentrum van Toolenburg bevindt zich op loopafstand en het centrum van Hoofddorp bevindt zich op 10 minuten fietsafstand. Er zijn meerdere (R-net) (snel)bushaltes nabij de woning, het treinstation van Hoofddorp bevindt zich op iets meer dan 10 minuten fietsen en de uitvalswegen zijn gemakkelijk aan te rijden. 

Wonen in Hoofddorp betekent het gemak van een centrale ligging nabij meerdere grote steden, maar ook rust en ruimte nabij het groen: De Toolenburgerplas op loopafstand, een heerlijk recreatiegebied voor jong en oud. Hier zijn twee leuke restaurants gecreëerd! Ook buiten Hoofddorp kun je heerlijk wandelen en fietsen in de polder en binnen een halfuur met de auto sta je al op het strand.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 383

Overige

Perceel oppervlakte 119

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 383

Overige

Perceel oppervlakte 119

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Haarlemmermeer