Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen aan het water in het prachtige en sfeervolle Ouderkerk aan de Amstel? Dat kan op Hoofdenburg 45!
Op een centrale locatie in dit gezellige dorp en nabij de bruisende hoofdstad Amsterdam, mogen wij u deze ruime, lichte en uitgebouwde 4-kamer eengezinswoning te koop aanbieden. De woning heeft een woonoppervlakte van 115m2, beschikt over een energielabel B, 3 goede slaapkamers, een royale uitgebouwde woonkamer met schuifpui naar de tuin, een moderne open keuken, een vernieuwde badkamer, een heerlijke achtertuin gelegen aan het water en tot slot parkeren op eigen terrein. Kortom, een woning die zich leent voor jarenlang woonplezier! Komt u ook een kijkje nemen?

Ligging en omgeving:
Hoofdenburg 45 is gelegen in het authentieke Ouderkerk aan de Amstel. Het vriendelijke dorp is gelegen onder de rook van Amsterdam en kenmerkt zich als rustig, groen en zeer kindvriendelijk. Een ideale plek dus voor gezinnen. Ouderkerk aan de Amstel staat ook bekend om gezellig en heerlijk eten aan de Amstel. Zo zijn er diverse horecagelegenheden aan de Amstel waaronder de restaurants De Voetangel, Ron Gastrobar Indonesia, Rivièra, Loetje Amstelveen, Paardenburg en vele anderen. In de dorpkern zijn er nog meer horecagelegenheden met gezellige restaurants en café's. In het centrum bevinden zich speciaal -en delicatessewinkels waaronder Ambrozijn Kaas en Wijn, Slagers Stronkhorst en Ridder en niet te vergeten Bakkerij Out voor de heerlijke taarten en diverse broodsoorten! Voor de dagelijkse boodschappen zijn er de supermarkten PLUS en Jumbo. Deze laatste, gelegen aan het Sluisplein, zal binnenkort geheel verbouwd en uitgebreid worden. Half december zal de verbouwde Jumbo weer heropend worden.
Recreatiemogelijkheden zijn hier in overvloed waaronder de Ouderkerkerplas (slechts 10 minuten lopen!) waar u heerlij kaan het strandje kunt liggen en een verkoelende duik kunt nemen. Teven zijn er de Amstel, diverse tennisbanen, hockeyclub, een golfbaan en natuurlijk het prachtige polderlandschap 'de Ronde Hoep' waar u in alle rust in het groene hart kunt hardlopen, wandelen, prachtige fietstochten kunt maken of relaxed bootje varen. Er zijn 2 goede basisscholen in Ouderkerk aan de Amstel, Het Kofschip en Jan Hekmanschool. Diverse middelbare- en internationale scholen zijn te vinden in Amsterdam en Amstelveen. Ouderkerk aan de Amstel is goed en snel te bereiken met het openbaar vervoer. Zo zijn er diverse busverbindingen van en naar Amstelveen en Station Amsterdam ArenA. In een mum van tijd bent u met de auto op uitvalswegen A2, A9 en A10. Ouderkerk aan de Amstel is wonen in een rustige en groene omgeving met al het stadse binnen handbereik!

Indeling:
U parkeert uw auto gemakkelijk voor de deur en u heeft van hier uit toegang tot de berging en de entree van de woning. Bij binnenkomst valt de fijne sfeer van de woning op en voelt u dat deze met liefde wordt bewoond. In de ruime ontvangsthal treft u de meterkast, het toilet en de trap naar de 1e verdieping aan. De meterkast is voorzien van voldoende groepen met aardlekbeveiliging en glasvezelaansluiting. Het separate toilet is netjes en zwevend uitgevoerd middels een wandcloset, modern betegeld en gestuukt alsmede voorzien van een fonteintje. Vanuit de hal betreedt u de ruime open woonkamer. De woonkamer is erg royaal, omdat deze is uitgebouwd en door de aanwezige lichtstraat is de woonkamer extra licht! Via de schuifpui vanuit de woonkamer betreedt u de achtertuin waar het heerlijk vertoeven is. De woonkamer is verdeeld in een eet -en leefgedeelte. Verder is de woonkamer voorzien van een mooie visgraat pvc vloer met vloerverwarming en een sfeervolle gashaard die het geheel afmaakt. De aanwezige trapkast is de ideale voorraadkast voor diverse spullen. Ook bevindt zich hier de aansluiting voor de vloerverwarming.
Aan de voorzijde van de woning is de open keuken gesitueerd. Door het grote raam met uitzicht op de voortuin is het ook hier lekker licht. De L-vormige keuken is netjes en uitgevoerd met een Belgisch hardsteen aanrechtblad. Verder is de keuken van alle gemakken voorzien waaronder ingebouwde vaatwasser, spoelbak met Quooker, 6-pits gasfornuis met afzuigkap (motor), een koelkast, een separate vriezer en diverse opbergkasten inclusief laden voor de nodige opbergruimte. Aan de andere zijde van de keuken zijn hoge kasten geplaatst die voorzien zijn van een combi-oven/magnetron, een separate oven en diverse opbergkasten. Tot slot bevindt zich in de keuken een barretje waar u gezellig kunt borrelen met vrienden en familie. Kortom een heerlijke keuken waar een hobbykok zich kan uitleven en de lekkerste gerechten kan creëren!

1e verdieping:
Via de vaste trap bereikt u de eerste verdieping. De ruime overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers, een extra bergkast en de badkamer. De eerste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze slaapkamer is van goed formaat, mede door het aanwezige dakkapel. De kamer is afgewerkt met een laminaatvloer, netjes gestuukte wanden en plafond en knieschotten voor extra opbergruimte. De tweede slaapkamer, de master bedroom, is een royale en lichte slaapkamer met veel lichtinval door de grote raampartij. Door de ligging aan de achterzijde van de woning heeft u hier leuk uitzicht op het water. Ook deze slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer, netjes gestuukte wanden en plafond alsmede een airco. Tenslotte is deze slaapkamer ook voorzien van een walk-in-closet. De droom van elke vrouw! Tot slot op deze verdieping de moderne badkamer. Deze is netjes en van alle gemakken voorzien. Een heerlijke inloopdouche met thermostatische mengkraan, het tweede zwevend uitgevoerde toilet, een bidet, alsmede een dubbele vaste wastafel (kommen) met daaronder het meubel, mengkranen en een spiegel. Verder beschikt de badkamer over modern tegelwerk, een raam voor daglicht, een extra ventilatiemogelijkheid alsmede (elektrische) vloerverwarming. Zo hoeft u nooit koude voetjes te krijgen!

2e verdieping:
De vaste trap brengt u op de overloop van de tweede verdieping. Een ruime en lichte overloop voorzien van een dakraam en knieschotten voor nog meer opbergruimte. Vanuit de overloop heeft u toegang tot de separate wasruimte en de 3e slaapkamer. De separate wasruimte is voorzien van de wasmachine- en drogeraansluiting, de CV-ketel alsmede een deel van de dakkapel waardoor het hier licht en ruimtelijk is. Tot slot de 3e slaapkamer. Door de plaatsing van een dakkapel aan de achterzijde is er een ruime en lichte volwaardige slaapkamer ontstaan. Deze kamer is dan ook groot van formaat, voorzien van een laminaatvloer, knieschotten aan zowel de voor- als achterzijde voor extra opslag en tot slot een dakraam aan de voorzijde.

Voor -en achtertuin:
De achtertuin is een heerlijke plek om te relaxen en biedt vrij uitzicht. Uitkijkend op het water en volop genieten en tot rust komen. Het verhoogde gedeelte van de tuin, vanuit de woonkamer, is voorzien van composiet en beschikt over een elektrische overkapping. Het lager gelegen gedeelte van de tuin is voorzien van tegelwerk en is de ideale loungeplek. Door de lengte van de tuin en de ligging heeft u zowel zon in de voor -en achtertuin.

Berging:
Via uw voortuin heeft u toegang tot de privé berging. Dè ideale plek voor uw fietsen, scooters of andere opslag. De berging is tevens voorzien van elektra.

Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 599.000,- kosten koper;
- Bouwjaar 1982;
- Energielabel B;
- Gelegen op eigen grond;
- Perceeloppervlakte van 155m2;
- Woonoppervlakte 115,1m2 (conform NEN2580 gemeten en meetrapport aanwezig)
- Verwarming en warm water middels een CV-combiketel (Remeha Avanta, bouwjaar 2013, gasgestookt en eigendom);
- De woning is voorzien van houten kozijnen, welke volledig zijn voorzien van dubbele beglazing;
- Lichte woning met royale achtertuin gelegen aan het water;
- Dakkapel op de 2e verdieping aan de achterzijde geplaatst omstreeks 2004;
- De badkamer en de vloer op de begane grond zijn circa 2 jaar geleden vernieuwd;
- De woning is volledig voorzien van stucwerk;
- Het elektrische zonnescherm aan de achterzijde is circa 4 jaar geleden geplaatst;
- Gelegen in het karakteristieke Ouderkerk aan de Amstel;
- Parkeren op eigen terrein (voortuin);
- Oplevering in overleg (oktober/november 2024);
- Verkoop onder voorbehoud gunning eigenaar.

Geïnteresseerd in deze leuke woning?
Voor meer informatie en/of vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met IB Makelaars.

Rechtsgeldige koopovereenkomst en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek.
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ten verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 362
Aantal verdiepingen 3

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Dak type Zadeldak
Dakraam Ja
Aan water Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel B
In overleg Ja
Schuifpui Ja
BouwjaarCV 2013
Hellend dak Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 155
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Remeha Avanta Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 30
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Airconditioning Ja
Bijgebouw schuur Steen
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 11
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 935 Breedte: 519 Oppervlakte: 49
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Redelijk Tot Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 362
Aantal verdiepingen 3

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Dak type Zadeldak
Dakraam Ja
Aan water Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel B
In overleg Ja
Schuifpui Ja
BouwjaarCV 2013
Hellend dak Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 155
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Remeha Avanta Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 30
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Airconditioning Ja
Bijgebouw schuur Steen
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 11
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 935 Breedte: 519 Oppervlakte: 49
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Redelijk Tot Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

IB Makelaars