Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Starters opgelet! Op een fijne locatie in de rustige en groene woonwijk 'Overwhere' in Purmerend ligt dit 4-kamer appartement op de derde verdieping van dit goed onderhouden complex. Het complex ligt op korte afstand van het centrum en op loop afstand van diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen. In de onderbouw bevindt zich tevens een eigen berging. 

Instapklaar, ruimtelijk en licht; dat zijn de kenmerken van dit net afgewerkte appartement met een fijn balkon op het zonnige westen. 

Wil jij rustig wonen op een locatie waar alle voorzieningen binnen handbereik zijn? Maak dan snel een afspraak met onze makelaar!

Indeling

Entree/hal
We betreden het complex via de gemeenschappelijke entree met intercom en toegang tot de eigen box. Je neemt de trap naar de derde verdieping waar zich het appartement bevindt. We stappen de woning binnen in de entree met de meterkast en de hal met toegang tot alle diverse vertrekken, te starten in de woonkamer.

Woonkamer
We stappen de woonkamer binnen met het mooie grote raam waardoor het daglicht heerlijk neerstrijkt. Er is gekozen voor laminaat op de vloer door het gehele appartement en op de wanden behang en schilderwerk in lichte kleurstelling, een uitstekende basis om mee op voort te borduren met jouw woonwensen! Er is voldoende ruimte om een knusse zithoek voor de tv te plaatsen en een fijne eethoek. 

Keuken/badkamer
De keuken is ruim opgezet en bestaat uit een keukenblok met een rechte wandopstelling en losstaande apparaten zoals; een oven, elektrische kookplaat, losse koelkast, vriezer en magnetron. Mocht de keuken toch niet helemaal jouw smaak zijn, dan kan je ervoor kiezen om de ruimte volledig naar eigen wens te moderniseren.

De badkamer is voorzien van een wastafel en douche en het toilet is separate gelegen en bereikbaar vanuit de hal. Ook deze ruimte is nog naar eigen wens in te delen.

Slaapkamer
Het appartement telt drie slaapkamers. De vertrekken zijn van goed tot ruim formaat en zijn afgewerkt in lichte kleurstelling en met laminaat op de vloer. Hoe deel jij de kamers in?

Balkon
Het balkon, grenzend aan de woonkamer en slaapkamer en gelegen op het zonnige westen, biedt een mooie uitzicht over de groene en rustige woonomgeving. Daarnaast is er ruimte voor het plaatsen van bijvoorbeeld een knus zitje en fleurige balkonplanten.

De eigen box is gesitueerd op de begane grond van het complex en is voorzien van elektra.

Omgeving
De woning is gelegen in de groene en rustige woonwijk 'Overwhere' in Purmerend. De woning heeft een centrale ligging ten opzichte van het centrum van Purmerend (fietsend te bereiken) en in de directe omgeving zijn er maar liefst twee winkelcentra's waar je terecht kunt voor al je dagelijkse boodschappen. 

De woning is zeer goed te bereiken met de auto en je bent binnen enkele minuten via ontsluitingswegen al op de N244 waarmee je gemakkelijk aansluiting hebt naar de A7. Binnen een half uur ben je met de auto in centrum Amsterdam. Het openbaar vervoer is ook goed geregeld, het treinstation is lopend binnen 10 minuten bereikbaar en je bent met een half uurtje met de bus of trein in de hoofdstad. 

De woning heeft een definitief energielabel, te weten . Dit verloopt op .

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 240

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 240

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend