Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

KORTE INLEIDING
Welkom in de Risdam, waar jouw droomhuis op je wacht! Deze charmante woning is bij uitstek geschikt voor starters op de woningmarkt, die op zoek zijn naar een plek om hun eerste stappen te zetten in de wereld van het eigen woningbezit. Met drie ruime slaapkamers, een inpandige garage en een grotendeels bestrate tuin op het noordwesten, biedt dit huis alles wat je nodig hebt voor een comfortabele levensstijl. Bovendien kun je de woning moderniseren naar eigen wensen, zodat het helemaal aan jouw smaak voldoet. En dat alles op een toplocatie, op slechts 10 minuten fietsen van het bruisende centrum van Hoorn!

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING
- Drie slaapkamers: Ruime en lichte kamers die flexibiliteit bieden voor slapen, werken of hobby's.
- Inpandige garage: Gemak en veiligheid voor je voertuig, plus extra opslagruimte.
- Grotendeels bestrate tuin op het noordwesten: Geniet van zonnige namiddagen en avonden in je eigen onderhoudsvriendelijke buitenruimte.
- Moderniseren naar eigen wensen: Maak van dit huis jouw droomwoning met persoonlijke aanpassingen.
- Toplocatie: Dicht bij winkelcentrum De Huesmolen en op slechts 10 minuten fietsen van het centrum van Hoorn.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING
Stel je een huis voor dat niet alleen ruimte en comfort biedt, maar ook de mogelijkheid om het volledig naar jouw hand te zetten. Dit charmante woonhuis in de geliefde buurt Risdam is precies dat. Met een woonoppervlakte van 97m² biedt het voldoende ruimte voor een jong gezin of een stel dat net begint. Laat je verrassen door de overvloed aan licht die door de grote ramen stroomt en de gezellige sfeer creëert waar je elke dag naar uitkijkt om thuis te komen.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een lichte en ruime hal die direct toegang biedt tot de inpandige garage. Geen gedoe meer met het zoeken naar parkeergelegenheid of het sjouwen van boodschappen in de regen. De garage biedt niet alleen ruimte voor je auto, maar ook voor fietsen, gereedschap en andere spullen die je graag binnen handbereik hebt.

De woonkamer is de ideale plek om te ontspannen na een lange dag. Dankzij de grote ramen geniet je hier van veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op je eigen tuin. De open indeling zorgt ervoor dat de woonkamer naadloos overgaat in de eetkamer en keuken, wat perfect is voor gezellige avonden met vrienden en familie. De keuken zelf biedt genoeg mogelijkheden om te moderniseren en te experimenteren met je culinaire creaties.

Boven vind je drie ruime slaapkamers, elk met hun eigen unieke charme. De hoofdslaapkamer is een oase van rust waar je heerlijk tot rust kunt komen. De andere twee slaapkamers zijn ideaal voor kinderen, gasten of als thuiskantoor. De badkamer biedt alle comfort die je nodig hebt en kan naar eigen smaak worden vernieuwd.

De tuin op het noordwesten is grotendeels bestraat, wat betekent dat je meer tijd kunt besteden aan genieten en minder aan onderhoud. Hier kun je op zonnige middagen en avonden heerlijk buiten zitten, een BBQ organiseren of gewoon ontspannen met een goed boek.

Deze woning biedt een unieke kans om een huis volledig naar jouw wensen aan te passen. Of je nu houdt van een moderne, strakke inrichting of een meer traditionele stijl, de mogelijkheden zijn eindeloos. En met het winkelcentrum De Huesmolen en het centrum van Hoorn op fietsafstand, heb je alle voorzieningen binnen handbereik.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 431

Overige

Perceel oppervlakte 186

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 431

Overige

Perceel oppervlakte 186

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn