Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

UNIEK AANBOD VOOR JOU!
Ben je op zoek naar het perfecte herenhuis met een luxueuze en moderne afwerking? Dit indrukwekkende pand, gebouwd in 2022, ligt centraal in het hart van Purmerend en is ideaal voor gezinnen die comfort en stijl op prijs stellen. Met een royaal dakterras, drie ruime slaapkamers, en twee moderne badkamers, biedt dit unieke herenhuis alles wat je maar kunt wensen. En met een energielabel A+ hoef je je geen zorgen te maken over hoge energiekosten.

WAT DIT HERENHUIS BIJZONDER MAAKT:
- Uniek herenhuis gebouwd in 2022: Dit moderne pand is nog zo goed als nieuw en biedt het comfort van een recent gebouwde woning.
- Zo goed als nieuw: Met aandacht voor detail en hoogwaardige afwerking is deze woning instapklaar en hoef je alleen je verhuisdozen uit te pakken.
- 2 badkamers en 3 slaapkamers: Ruimte en privacy voor het hele gezin, met volop mogelijkheden voor een kantoor aan huis of hobbykamer.
- Royaal dakterras: Geniet van de zon en frisse lucht op je eigen privéterras.
- Energielabel A+: Duurzaam en energiezuinig wonen, een plus voor je portemonnee én het milieu.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Bij binnenkomst in dit prachtige herenhuis word je direct verwelkomd door de luxe uitstraling en de moderne afwerking. De ruime hal geeft toegang tot de eerste badkamer, de inpandige berging en de luxe keuken. De badkamer is voorzien van een douch, wastafel en een toilet. De inpandige berging / werkkamer is ideaal als opbergruimte voor onder andere fietsen of als eigen werkplek aan huis. De luxe keuken is een echte eyecather en is voorzien van een kookeiland, een inductiekookplaat, ingebouwde vaatwasmachine, koelkast, vriezer, oven en magnetron. Deze keuken biedt alles wat je nodig hebt om de lekkerste gerechten te bereiden. De ruime opzet maakt het de perfecte plek voor gezellige avonden met vrienden en familie.

De woning is volledig voorzien van een prachtige PVC visgraat vloer. Deze vloer, in combinatie met de vloerverwarming, zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer.

Op de eerste verdieping tref je de royale living aan. De living is een fijne plek om even tot rust te komen na een lange dag. Hier heb je genoeg ruimte voor een grote loungebank en een eettafel. 

Op de tweede verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en de tweede moderne badkamer. De hoofdslaapkamer is een oase van rust, met een grote raampartij die veel natuurlijk licht binnenlaat. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een dubbele wastafel en een luxe bad waarin je heerlijk kunt ontspannen. De andere twee slaapkamers zijn perfect voor kinderen, logees of als werkruimte.

Het dakterras is de kers op de taart van deze woning. Met voldoende ruimte voor een tuinset, een tuintafel en een BBQ, is dit de ideale plek om te genieten van lange zomerdagen en zwoele avonden. Of je nu wilt zonnebaden, een boek wilt lezen of een gezellige borrel wilt organiseren, het kan allemaal op dit fantastische terras.

De woning beschikt over een woonoppervlakte van ruim 150 m² en biedt voldoende ruimte voor zowel wonen als werken. Dankzij de centrale ligging in Purmerend zijn alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer op korte afstand bereikbaar. Bovendien kun je je auto gemakkelijk parkeren op eigen terrein middels twee parkeerplaatsen, wat een groot pluspunt is in deze centrale locatie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 152
Inhoud woonhuis 539

Overige

Perceel oppervlakte 52
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 152
Inhoud woonhuis 539

Overige

Perceel oppervlakte 52
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend