Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INTRODUCTIE
Welkom bij deze prachtige tussenwoning in het hart van het groene en serene Purmerend! Deze goed onderhouden woning biedt alles wat je zoekt: een centrale locatie, moderne voorzieningen en een zonnige achtertuin waar je volop kunt genieten. Met vier slaapkamers en kunststof kozijnen, is dit de perfecte plek voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en gemak. Aangesloten op stadsverwarming, woon je hier ook nog eens energiezuinig. Dit huis heeft alles wat je nodig hebt!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- Goed onderhouden tussenwoning: Deze woning is met zorg bijgehouden, wat zorgt voor een verzorgd uiterlijk en een onbezorgde woonervaring.
- Rustige en groene woonomgeving: Gelegen in een kalme buurt met veel groen, ideaal voor wandelingen en buitenspelen.
- Centrale locatie in Purmerend: Dichtbij alle nodige voorzieningen, waaronder scholen, winkels en openbaar vervoer.
- Vier goed bemeten slaapkamers: Ruime slaapkamers bieden voldoende ruimte voor het hele gezin.
- Kunststof kozijnen en stadsverwarming: Duurzaam en energie-efficiënt wonen met moderne voorzieningen.
- Zonnige achtertuin op het zuidwesten: Geniet van lange zomeravonden in je eigen zonnige tuin.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING
Stel je voor, je rijdt door een rustige straat omgeven door groen, en daar staat hij: jouw nieuwe thuis. Deze goed onderhouden tussenwoning straalt comfort en gezelligheid uit, en dat begint al bij de voordeur. Zodra je binnenstapt, valt meteen de nette en moderne afwerking op. De begane grond is voorzien van een prachtig PVC visgraat vloer, die niet alleen stijlvol oogt maar ook makkelijk te onderhouden is.

In de woonkamer word je begroet door een sfeervolle elektrische haard met schouw, een echte eyecatcher die elke avond knus en warm maakt. De open keuken is compleet uitgerust voor iedere kookliefhebber. Hier vind je een vaatwasmachine, koelkast, oven en een gaskookplaat – alles wat je maar nodig hebt om de lekkerste maaltijden op tafel te zetten.

De woning beschikt over vier goed bemeten slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor een bed en een kast. Ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar extra ruimte of een thuiskantoor. Ook de badkamer is netjes afgewerkt en voorzien van een douche en een wastafel.

En dan de tuin: een zonnige achtertuin op het zuidwesten waar je van de eerste tot de laatste zonnestraal kunt genieten. Denk aan barbecues met vrienden, kinderen die spelen op het gazon, of gewoon ontspannen met een goed boek – deze tuin biedt het allemaal.

De locatie van deze woning is een groot pluspunt. Op loopafstand vind je het winkelcentrum Wormerplein met diverse winkels voor al je dagelijkse benodigdheden. Ook het openbaar vervoer is op korte afstand bereikbaar, waardoor je binnen no time in het centrum van Purmerend of zelfs Amsterdam bent. Dit huis combineert rustig wonen met alle voordelen van een centrale locatie.

De kunststof kozijnen zorgen voor uitstekende isolatie en minimaal onderhoud, terwijl de stadsverwarming bijdraagt aan een comfortabele en energiezuinige leefomgeving.

VERDER NOEMENSWAARDIG
Deze woning is niet alleen netjes en modern afgewerkt, maar biedt ook nog eens extra comfort met een prachtige PVC visgraat vloer op de begane grond. De sfeervolle elektrische haard in de woonkamer zorgt voor die extra touch van gezelligheid en warmte. De complete keuken is voorzien van alle gemakken zoals een vaatwasmachine, koelkast, oven en een gaskookplaat. Bovendien ligt het winkelcentrum Wormerplein op loopafstand, perfect voor een snelle boodschap of een middagje shoppen. En vergeet niet de goede verbindingen met het openbaar vervoer, waardoor je altijd snel en gemakkelijk op je bestemming bent.

100 WOORDEN HOOGTEPUNTEN
Deze goed onderhouden tussenwoning in het rustige en groene Purmerend biedt de perfecte balans tussen comfort en centrale locatie. De vier ruime slaapkamers maken het ideaal voor gezinnen, terwijl de kunststof kozijnen en stadsverwarming zorgen voor een duurzame en energiezuinige leefomgeving. De zonnige achtertuin op het zuidwesten is een waar paradijs voor zonaanbidders. Binnen zorgen de nette afwerking, een PVC visgraat vloer en een sfeervolle elektrische haard voor een warm en huiselijk gevoel. De complete keuken, voorzien van alle moderne gemakken, maakt koken een plezier. Op loopafstand van het winkelcentrum Wormerplein en dicht bij openbaar vervoer, biedt dit huis alles wat je nodig hebt!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 304

Overige

Perceel oppervlakte 150
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 304

Overige

Perceel oppervlakte 150
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend