Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WOW!! Wat een ruimte en wat een licht. Bekijk deze fraaie, lichte woning in Haarlem! Dit dubbele bovenhuis op Rijksstraatweg 184 rd met energielabel C heeft alles wat je zoekt. Je wordt direct verliefd op dit huis met zijn mooie en authentieke details.

SFEER

Aan de levendige Rijksstraatweg, in de populaire Schoterbuurt, vind je deze parel uit 1932. Geniet van het glas-in-lood en de kamer-en-suite, die je verder helemaal naar smaak kunt inrichten. Er is veel natuurlijk licht door de ramen aan de gehele voor- en achterzijde, waardoor je hier écht lekker zit.

LIGGING

Deze prachtige woning aan de Rijksstraatweg 184-RD in de Schoterbuurt van Haarlem biedt niet alleen een comfortabel en stijlvol thuis, maar ook een uitstekende locatie met diverse voorzieningen binnen handbereik.

Openbaar Vervoer

Met een bushalte op slechts 225 meter afstand en het treinstation op 1,5 kilometer, ben je goed verbonden met het openbaar vervoer. Dit maakt het eenvoudig om naar het werk, school of andere bestemmingen te reizen zonder afhankelijk te zijn van een auto.

Winkelen en boodschappen

De supermarkt ligt op een steenworp afstand, slechts 284 meter van je deur. Voor een uitgebreider winkelaanbod ben je binnen 2,1 kilometer in het bruisende centrum van Haarlem, waar je kunt genieten van diverse winkels, restaurants en cafés.

Onderwijs en kinderopvang

Voor gezinnen met kinderen is deze locatie ideaal. De basisschool is slechts 92 meter verwijderd. Daarnaast is de kinderopvang op 709 meter afstand, wat zorgt voor extra gemak voor werkende ouders.

Toegankelijkheid

De woning ligt gunstig ten opzichte van de snelweg, met de dichtstbijzijnde afrit op 4,1 kilometer afstand. Dit zorgt voor een gemakkelijke toegang tot andere steden en regio's, ideaal voor zowel werk als recreatie.

ENERGIELABEL

Dit huis heeft energielabel C. Je hoeft je in dit huis geen zorgen te maken over hoge energierekeningen.

VOOR JOU

Dit is je kans om deze authentieke jaren ‘30 droomwoning te bemachtigen. Wacht niet langer en kom snel een kijkje nemen: wij leiden je graag rond.


De entree is voorzien van originele dertigerjaren tegels, een hal met meterkast en handige opbergruimte. Met een vaste trap ga je naar de eerste verdieping.



.








Je komt op een ruime overloop met toegang tot het toilet, de keuken en de kamer-en-suite. De gehele eerste verdieping is voorzien van een eikenhouten visgraat vloer.

De keuken is van alle gemakken voorzien en heeft een prachtig kookeiland. In het mooie en ruime eetgedeelte kun je met gemak een lange tafel kwijt om gezellig met vrienden en familie te eten of te borrelen. De openslaande deuren naar het balkon zijn voorzien van dubbel glas. Het zitgedeelte aan de voorzijde heeft een grote erker met glas-in-loodramen. Recent is het dubbelglas (HR+++) vervangen. Het eetgedeelte en het zitgedeelte zijn te scheiden door prachtige glas-in-lood schuifdeuren.
Het intieme zijgedeelte van de kamer-en-suite is nu nog ingericht als plek om van muziek te genieten; maar is uiteraard geheel naar smaak in te richten. Denk aan een gezellige leeshoek, met comfortabele stoelen en een mooie boekenkast - of je eigen inspirerende werkplek, met veel natuurlijk licht. Vanaf de overloop is er een vaste trap naar de tweede verdieping.

Op de overloop van de tweede verdieping heb je toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en met een vlizotrap bereik je riante zolder. De tweede verdieping heeft een compleet laminaten vloer: zeer eenvoudig in het onderhoud - en een zeer duurzaam materiaal.

De twee grootste slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel, waardoor er extra veel leefruimte is gecreëerd. De derde slaapkamer is eventueel in te richten als ruimte om relaxed thuis te werken.

De badkamer is een functionele en moderne ruimte. Bij binnenkomst valt meteen de ruime douche op, met een glazen deur en een regendouchekop die zorgt voor een luxe ervaring. Het praktische wastafelmeubel heeft voldoende opbergruimte voor al je toiletartikelen en een brede spiegel die de ruimte groter doet lijken. Aan de andere kant van de badkamer zijn de aansluitingen voor zowel de wasmachine als de droger handig geplaatst. De ruimte is zodanig ingedeeld dat er genoeg plek is om je comfortabel te bewegen en alles binnen handbereik te hebben.

Goed om te weten:

- Bouwjaar 1932

- Bijna 110 m² woonoppervlak

- 8 zonnepanelen uit 2021

- Bouwjaar keuken 2017

- VvE nog niet actief, wel ingeschreven bij de KvK

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1932
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1932
Woon oppervlakte 108.6
Inhoud woonhuis 401.95
Aantal verdiepingen 3

Overige

CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1932
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1932
Woon oppervlakte 108.6
Inhoud woonhuis 401.95
Aantal verdiepingen 3

Overige

CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!