Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

JE NIEUWE THUIS IN DE TRANSVAALBUURT
Welkom bij je nieuwe thuis in de gezellige Transvaalbuurt, perfect voor jonge gezinnen en tweepersoonshuishoudens. Deze charmante woning beschikt over een royale woonkamer met hoge plafonds en openslaande deuren naar de zonnige tuin. De diverse uitbreidingsmogelijkheden in combinatie met de mogelijkheid om de woning naar eigen smaak te moderniseren maken dit huis ideaal voor jou.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- Geweldige Locatie: Gelegen op de grens van de kindvriendelijke Indische buurt-Zuid en Transvaalbuurt. Dicht bij winkelstraat de Cronjé en op loopafstand van NS-station Haarlem en het centrum van Haarlem.
- Kindvriendelijke Omgeving: Nabijheid van kinderopvang, scholen, speelpleintjes, Stadskweektuinen en sportverenigingen.
- Goede Verbindingen: Openbaar vervoer en uitvalswegen zijn uitstekend bereikbaar, met snelle verbindingen naar Amsterdam en Schiphol.
- Ruime Indeling en Zonnige Tuin: Royale woonkamer met hoge plafonds en openslaande deuren naar een zonnige tuin op het zuiden. Inclusief toegang tot keuken en toilet.
- Flexibele Eerste Verdieping: Momenteel een open ruimte met één slaapkamer en een badkamer ensuite. Mogelijkheid deze verdieping opnieuw in te delen en extra slaapkamers te creëren.
- Uitbreidingsopties: Mogelijkheid om de woning te vergroten met een extra verdieping/dakopbouw (vergunningsplichtig).

DETAILS VAN DE WONING
Bij binnenkomst word je verwelkomd in een hal die direct toegang biedt tot de royale woonkamer. Hoge plafonds geven de ruimte een open en luchtige sfeer. Door de openslaande deuren kom je in de zonnige tuin, ideaal gelegen op het zuiden. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een gezellige keuken en een toilet aan de achterzijde.

Op de eerste verdieping vind je een royale open ruimte, momenteel ingedeeld met één slaapkamer en een badkamer ensuite. Deze ruimte biedt veel potentie: extra slaapkamers voor een groeiend gezin of een thuiskantoor. De woning is naar eigen smaak te moderniseren, waardoor je je eigen stempel kunt drukken op elke kamer.

Er zijn ook uitbreidingsmogelijkheden. Met de juiste vergunning kun je een extra verdieping of dakopbouw plaatsen, waardoor er nog meer leefruimte ontstaat. Dit biedt een geweldige kans om deze woning volledig naar jouw wens aan te passen.

WONEN IN EEN GEZELLIGE BUURT
De ligging van de woning is ideaal. Op de grens van de Indische buurt-Zuid en Transvaalbuurt, geniet je van het beste van beide werelden. De kindvriendelijke omgeving biedt tal van voorzieningen zoals kinderopvang, scholen, speelpleintjes, sportverenigingen en de Stadskweektuinen. Voor je dagelijkse boodschappen en gezellige winkels hoef je alleen maar naar winkelstraat de Cronjé. Het bruisende centrum van Haarlem is op loopafstand.

Openbaar vervoer en uitvalswegen zijn snel en eenvoudig te bereiken. Of je nu naar Amsterdam moet voor werk, of een vlucht hebt vanaf Schiphol – je bent er in no-time. Dit maakt de locatie niet alleen ideaal voor gezinnen, maar ook voor jonge professionals die een goede balans zoeken tussen werk en ontspanning.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING 
De woning ligt op de grens van de kindvriendelijke Indische buurt-Zuid en Transvaalbuurt, dicht bij de winkelstraat de Cronjé en op loopafstand van het NS-station en het centrum van Haarlem. De buurt is zeer kindvriendelijk met nabijgelegen kinderopvang, scholen, speelpleintjes, Stadskweektuinen en sportverenigingen. Openbaar vervoer en uitvalswegen zijn snel toegankelijk, met uitstekende verbindingen naar Amsterdam en Schiphol. De woning zelf heeft een royale woonkamer met hoge plafonds en openslaande deuren naar een zonnige tuin op het zuiden. De eerste verdieping is momenteel een open ruimte, met één slaapkamer en een badkamer ensuite, maar kan eenvoudig worden aangepast om extra slaapkamers te creëren. Er is ook de mogelijkheid om de woning te vergroten door een extra verdieping of dakopbouw te plaatsen, onder voorbehoud van de benodigde vergunningen.

ONTDEK JE NIEUWE THUIS
Wordt dit jouw nieuwe thuis? Neem vandaag nog actie en plan je bezichtiging! Mis deze kans niet en maak deze woning jouw nieuwe thuis. Ga naar onze website en ontdek de mogelijkheden die op je wachten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 276

Overige

Perceel oppervlakte 74

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 276

Overige

Perceel oppervlakte 74

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Haarlem