Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!
MONUMENTAAL HERENHUIS IN HAARLEM: EEN UNIEKE WONING VOOR VELE DOELGROEPEN MET PRACHTIG UITZICHT
Dit schitterende monumentale herenhuis uit 1925 aan de befaamde Kloppersingel is een droom die uitkomt voor tweepersoonshuishoudens, jonge gezinnen, gezinnen met oudere kinderen en iedereen die wil genieten van de voorzieningen van de stad. Met zijn indrukwekkende woonoppervlakte van ca. 144 m2, zes ruime slaapkamers en een zonovergoten achtertuin op het oosten, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor een luxe en comfortabel leven in het hart van Haarlem. Op loopafstand van het station en het bruisende centrum van Haarlem, is dit een kans die je niet mag missen!
UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE WOONHIGHLIGHTS
- Entree en vestibule: Een uitnodigende entree met een klassieke vestibule die je meteen het gevoel van grandeur geeft.
- Gang en trapkast: Een ruime gang met praktische trapkast voor extra opslagruimte.
- Woonkamer: Een sfeervolle woonkamer met een deur naar de zonnige achtertuin.
- Keuken en bijkeuken: Een dichte, eenvoudige keuken met toegang tot de bijkeuken en de achtertuin.
- Eerste verdieping: Overloop, badkamer met ligbad/douche, wastafel en toilet, slaapkamer aan de achterzijde, twee slaapkamers aan de voorzijde met prachtig uitzicht over het water.
- Tweede verdieping: Zolderruimte met drie slaapkamers en cv-opstelling, plus veel bergruimte in de nok.
- Achtertuin: Oostelijk gelegen tuin met achterom en vrijstaande houten berging.
VOLLEDIGE CREATIEVE BESCHRIJVING
Stap binnen in dit monumentale herenhuis en laat je verrassen door de perfecte combinatie van historische charme en modern comfort. De imposante entree en vestibule heten je welkom met een vleugje nostalgie. Zodra je de ruime gang betreedt, voel je direct de potentie en de mogelijkheden die dit huis biedt. De trapkast naast de gang biedt de perfecte plek voor het opbergen van allerhande spullen, zodat je huis altijd opgeruimd blijft.
De woonkamer, het hart van de woning, straalt warmte en gezelligheid uit. Hier kun je je gezin bijeenbrengen voor onvergetelijke momenten. Open de deur naar de achtertuin en laat het zonlicht binnenstromen, terwijl je geniet van de serene omgeving. De dichte, eenvoudige keuken biedt toegang tot de bijkeuken en is de perfecte plek om heerlijke maaltijden te bereiden voor je geliefden.
Op de eerste verdieping vind je een overloop die leidt naar een prachtige badkamer. Hier kun je genieten van een verkwikkend ligbad of een snelle douche, terwijl je uitkijkt over de groene achtertuin. De drie slaapkamers op deze verdieping zijn ruim en licht, met de twee kamers aan de voorzijde die een adembenemend uitzicht bieden over het water. Wakker worden met zo'n uitzicht is een voorrecht dat maar weinig mensen hebben!
De tweede verdieping, met zijn gezellige zolderruimte, biedt nog meer mogelijkheden. Hier vind je drie slaapkamers die perfect zijn voor oudere kinderen, logees of als thuiswerkplek. De cv-opstelling zorgt voor comfortabele warmte in de koude maanden, terwijl de bergruimte in de nok al je bezittingen netjes en georganiseerd houdt.
De achtertuin, gelegen op het oosten, is een oase van rust en groen. Met een handige achterom en een vrijstaande houten berging, is deze tuin perfect voor tuinliefhebbers en gezinnen die graag buiten zijn. Stel je voor hoe je hier 's ochtends geniet van je koffie, omringd door het gezang van vogels en de geur van bloemen.
Met een woonoppervlakte van ca. 144 m2 en een perceeloppervlakte van 130 m2, biedt dit huis meer dan genoeg ruimte om te genieten van een comfortabel leven in het midden van de stad. De zes slaapkamers maken het ideaal voor grotere gezinnen of voor wie gewoon wat extra ruimte nodig heeft. Bovendien zorgt de ligging op loopafstand van Haarlem station en het bruisende centrum ervoor dat je nooit ver weg bent van alles wat deze prachtige stad te bieden heeft.
EXTRA KENMERKEN
Dit herenhuis biedt niet alleen ruimte en comfort, maar ook talloze mogelijkheden voor personalisatie. Of je nu houdt van modern design of klassieke elementen, deze woning kan worden aangepast aan jouw unieke stijl en wensen. De nabijheid van scholen, winkels en recreatiemogelijkheden maakt het een perfecte keuze voor gezinnen van alle leeftijden.
SAMENVATTING IN 100 WOORDEN
Dit monumentale herenhuis uit 1925 aan de befaamde Kloppersingel in Haarlem biedt een unieke mix van historische charme en modern comfort. Met een woonoppervlakte van ca. 144 m2, zes ruime slaapkamers, een zonnige achtertuin op het oosten en een praktische indeling, is dit de ideale woning voor tweepersoonshuishoudens, jonge gezinnen en grotere gezinnen die op zoek zijn naar meer ruimte. De woning ligt op loopafstand van Haarlem station en het bruisende centrum, waardoor je altijd dicht bij alle voorzieningen van de stad bent.
Bijzonderheden
- Woonoppervlakte ca. 144 m2;
- Bouwjaar ca. 1925;
- De akte van levering dient gepasseerd te worden bij projectnotaris Batenburg in Haarlem;
- Het betreft een voormalige huurwoning van wooncorporatie Pré Wonen, waardoor huurders uit de Gemeente Haarlem voorrang krijgen bij de verkoop/aankoop van deze woning  (indien deze een sociale huurwoning achterlaten);
- Op de woning rust een zelfbewoningsplicht van 3 jaar na passeren van de akte van levering bij de notaris;
- Verkoop aan natuurlijk persoon voor eigen gebruik;
- Aanvullende clausules op te nemen in de koopovereenkomst van toepassing;
- Oplevering zo spoedig mogelijk, uiterlijk 8 weken na tekenen koopovereenkomst.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1925
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1925
Woon oppervlakte 144
Inhoud woonhuis 506

Overige

Perceel oppervlakte 130
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1925
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1925
Woon oppervlakte 144
Inhoud woonhuis 506

Overige

Perceel oppervlakte 130
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Haarlem