Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in de Timorstraat 134! Deze woning (125 m2) is bijzonder geschikt voor een avontuurlijk gezin dat groot wil wonen en wellicht een winkel wil beginnen. Deze woning biedt ook mogelijkheden voor mantelzorger(s) die deels met hun ouders zouden willen wonen. Door de verschillende woonlagen die compleet uitgerust zijn met eigen keuken, douche en toilet is dit nu mogelijk. Of wellicht heeft u kinderen die eraan toe zijn om op zichzelf te gaan wonen maar lukt dit maar niet in Haarlem? Alles is instapklaar…dus bel de verhuiswagen maar!
De woning bestaat uit een fraai appartement op de begane grond compleet met een volledige keuken, aparte slaapkamer en aparte douche met toilet. De begane grond heeft naast de woonbestemming ook een winkelbestemming. Dus er kan tevens een praktijk aan huis gemaakt worden of een gezellige winkel!
Op de eerste etage is een keuken, aparte douche met toilet, aparte slaapkamer en apart woongedeelte met klein terras.
Op de bovenste etage is een groot woon/slaapgedeelte met aparte douche en toilet en een groot terras.
Deze bijzondere woning is gelegen in een gewilde en rustige kindvriendelijke buurt op loopafstand van diverse buurtwinkels, Toko’s en kleine restaurantjes en een grote supermarkt aan de Planetenlaan en nabij openbaar vervoer, de winkelstraat “de Cronjé” en diverse uitvalswegen. Maar ook het Centraal Station en het gezellige centrum van Haarlem ligt op korte fietsafstand! Er is een groot aanbod aan basis- en middelbare scholen, speeltuinen, kinderopvang, sportverenigingen, zwembad en bibliotheek. Zin in een dagje uitwaaien op het strand? Het strand ligt op een half uurtje fietsen. Op loopafstand ligt het fraaie Schoterbos en natuurgebied De Hekslootpolder waardoor gewandeld kan worden richting Spaarndam. Uitvalswegen naar Alkmaar, Amsterdam, Den-Haag en Utrecht liggen in de directe omgeving. Parkeren kan hier eenvoudig voor de deur. Dit alles maakt deze buurt enorm populair.

Entree op de begane grond. Via een af te sluiten deur komt u in het appartement van de begane grond. Hier treft u een volledige keuken, de lichte en ruime woon/eetkamer met aparte slaapkamer en aparte douche met toilet. Op de begane grond is tevens een winkelvergunning afgegeven.
Via de entree komt u uit in de gang met een trap naar de eerste etage.

Via de trap komt u op de overloop van de eerste etage. Hier treft u een aparte volledige keuken en een nieuwe badkamer met toilet. Verder is er op deze etage een aparte slaapkamer en nog een aparte woonkamer met keukenblok. Via de woonkamer kunt u naar buiten naar een klein terras welke vorig jaar vernieuwd is. De gehele etage is voorzien van kunststof kozijnen en nieuwe vloeren. Via de trap naar de tweede etage.

Deze etage kan worden gebruikt als grote woonkamer/slaapkamer met een keukenblok. Deze etage is recent opnieuw gestukt. Er is een aparte douche en toilet op deze etage. Via de terrasdeur is de toegang tot een zeer groot terras. Uitbouw hierop is mogelijk. Er zijn recent 2 nieuwe verwarmingen geïnstalleerd. ook is er deels geïsoleerd.

Grotendeels kunststof kozijnen
Winkel- en woonvergunning begane grond
Alle elektra en overige leidingen 5 jaar oud
CV ketel uit 2023
Deels geïsoleerd dus energielabel kan hoger uitvallen bij aantonen hiervan
Twee terrassen
Goed onderhouden

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eindwoning
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 463
Aantal verdiepingen 3

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 65
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 78.83
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eindwoning
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 463
Aantal verdiepingen 3

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 65
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 78.83
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Multi Makelaars