Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

*** Dutch and English version ***

Een fantastisch appartement met ruimte op een TOP-locatie vlak bij het Vondelpark in Amsterdam-West. 2 Verdiepingen woonruimte (3e en 4e verdieping) met een eigen balkon op de 3e verdieping en een balkon op de 4e verdieping (gedoogconstructie) en nog een verdieping met een dakterras. Dit appartement is werkelijk een lust voor het oog. Woonoppervlak 84 m2. Zi heb je de beschikking over een totale buitenruimte 28 m2.

Bezichtigingen en beschikbaarheid:
Beschikbaar na 19 juli en in die week gaan we ook een bezichtigingsdag plannen. Het zelf benaderen van de eigenaar wordt niet op prijs gesteld.

Stap binnen in de ruime en lichte woonkamer, waar u eindeloze mogelijkheden hebt voor het creëren van uw ideale zithoek en eetkamer. Dankzij de grote raampartijen aan beide zijden geniet u van een prachtige lichtinval. Aan de voorzijde zet je de openslaande deuren open bij het Franse balkon en proef dan de rustige sfeer, terwijl je in de binnenstad bent. Een bijzondere eye-catcher is de zwarte, metalen spiltrap, die prima blend met de massief eiken vloer, het balkenplofond, de zwart geschilderde raamkozijnen en zwarte shutters.

De open witte, moderne open keuken is voorzien van een breed middenblok met kookeiland die voorzien is van een ingebouwde gaskookplaat, combi-oven en magnetron en waar een handige bar tijdens het koken uitnodigt voor een gezellig samenzijn. De keuken is verder voorzien van een Vanuit de woonkamer stapt u zo het balkon op, perfect voor een ontbijt, lunch of diner in de buitenlucht.
Op deze verdieping is er verder een modern betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje, een c.v.-kast met een C.V.-combiketel uit 2019 en een meterkast met voldoende groepen (automaten en aardlekschakelaars).
Via de metalen trap of via de trap vanuit het trappenhuis kan je naar de 4e verdieping,de slaapverdieping. Hier zijn 2 ruime slaapkamers. Aan de voorzijde is een grote slaapkamer met eigen kastruimte. De slaapkamer aan de achterzijde biedt directe toegang tot het woningbrede balkon (gedoogconstructie). Er is een moderne badkamer met ligbad, douche in bad, 2e toilet en wastafel. Op de overloop vindt u een handige ruimte waar de wasmachine en droger kunnen worden opgesteld en de trap naar het spectaculaire dakterras.

5e Verdieping:
Dit fantastische dakterras is voorzien van een dakhuisje met biedt extra vernuftige bergruimte voor Het terras, omzoomd door een veilige omheining is een perfecte plek voor een gezellige vrijdagmiddagborrel in het zonnetje of om lekker tot in de late uurtjes te genieten van het buitenleven.

Extra’s:
- Het appartement is voorzien van zwarte shutters op beide woonverdiepingen.
- Boven de 2 balkons aan de achterzijde hangen 2 zonneschermen (elektrisch bedienbaar)
- Het dakhuisje heeft rondom zonnescreens
- Er is een complete keuken met apparatuur
- Er is een C.V.-combiketel uit 2019
- Het gehele appartement is voorzien van mooie vloeren
- Parkeren doe je in de straat of omgeving met een parkeervergunning

Wilhelminastraat, Amsterdam-West
De Wilhelminastraat is een charmante straat gelegen in het populaire stadsdeel Amsterdam-West, specifiek in de wijk Oud-West. Deze wijk staat bekend om zijn levendige sfeer, diverse voorzieningen en prachtige architectuur, en de Wilhelminastraat is daarop geen uitzondering.

Kenmerken van de Wilhelminastraat:

Historische Architectuur: De straat wordt gekenmerkt door zijn klassieke Amsterdamse bouwstijl met prachtige herenhuizen en karakteristieke gevels. Veel van deze panden hebben historische details behouden, wat bijdraagt aan de authentieke uitstraling van de buurt.

Levendige Omgeving: De Wilhelminastraat ligt op loopafstand van talloze cafés, restaurants, en boetieks. Bekende trekpleisters zoals de Foodhallen en de Filmhallen liggen in de nabije omgeving, evenals diverse andere uitgaansgelegenheden.

Groenvoorzieningen: Voor de natuurliefhebbers is het Vondelpark slechts een korte wandeling verwijderd. Dit populaire park biedt ruimte voor ontspanning, sport en culturele activiteiten, en is een groene oase midden in de stad.

Goede Bereikbaarheid: De straat is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De ringweg A10 is gemakkelijk te bereiken, en er zijn diverse tram- en buslijnen die door Oud-West rijden, waardoor het centrum van Amsterdam snel en eenvoudig te bereiken is.

Gemeenschapsgevoel:De Wilhelminastraat en de omliggende straten hebben een sterke gemeenschapszin. Er zijn regelmatig buurtactiviteiten en markten, waardoor bewoners elkaar kennen en een gevoel van saamhorigheid ervaren.

Voorzieningen: In de directe omgeving zijn tal van voorzieningen beschikbaar, zoals supermarkten, scholen, gezondheidszorg en sportfaciliteiten. Dit maakt de straat niet alleen aantrekkelijk voor jonge professionals, maar ook voor gezinnen en ouderen.

**Levenskwaliteit in de Wilhelminastraat:**
Wonen in de Wilhelminastraat betekent genieten van het beste wat Amsterdam te bieden heeft. De combinatie van historische charme, moderne voorzieningen, en een bruisende, maar toch ontspannen levensstijl maakt het een zeer gewilde locatie. Bewoners hebben de luxe van de stad binnen handbereik, terwijl ze kunnen genieten van de rust en het groen van hun eigen buurt.

De Wilhelminastraat is dus een ideale plek voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele, stijlvolle en centraal gelegen woning in een van de meest dynamische en geliefde delen van Amsterdam.

Het centrum van Amsterdam is binnen 10 minuten fietsen te bereiken. Mocht u de stad willen verlaten, de ring A10 is uitstekend bereikbaar en er zijn diverse openbaar vervoeropties in de buurt.

Grijp deze unieke kans en beleef het ultieme woongenot in Oud-West!


Vereniging van Eigenaren 
Het kopen van een appartement is anders dan het kopen van een huis. Zo heeft u te maken met gedeelde eigendom en andere juridische aspecten. Belangrijk om te weten is waar u eigendom van wordt en waarvan u het gebruiksrecht heeft? Hoe is het geregeld met de Vereniging van Eigenaars (VvE)? Hoe zit het splitsingsreglement en de splitsingsakte in elkaar en wat is aanschrijving? Allemaal zaken waarbij een NVM-aankoopmakelaar u kan adviseren. 
 
Gedeelde eigendom: 
Appartementseigenaren hebben te maken met buren aan weerszijden, maar ook met beneden- en/of bovenburen die delen in het eigendom. Bij appartementen wordt onderscheid gemaakt tussen enerzijds het eigendom, dat aan alle gebruikers gezamenlijk toekomt, en anderzijds de gebruiksrechten. Iedere eigenaar heeft het gebruiksrecht van zijn eigen woning, en het mede gebruiksrecht van de gemeenschappelijke onderdelen zoals het dak en het trappenhuis. 
Een koper van een appartement wordt dus mede-eigenaar en medeverantwoordelijk. Daarom is het belangrijk om bij de koop van een appartement verder te kijken dan het appartement zelf. 
 
Rechten en plichten: 
De koper van een appartement wordt automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE), die verantwoordelijk is voor het gebouw als geheel. De VvE regelt het onderhoud aan de gemeenschappelijke delen en de gezamenlijke opstalverzekering. Goed inzicht in functioneren en financiële staat van de VvE is daarom belangrijk. Voor dit pand is een maandelijkse bijdrage van € 126,—
 
Waarborgsom: 
In de koopovereenkomst die opgemaakt wordt voor deze verkoop, wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom, als zekerheidsstelling voor het nakomen van de verplichtingen van koper. Tevens wordt er een ouderdomsclausule opgenomen. We informeren je er graag over.
 
Aan de samenstelling van deze brochure is de grootste zorg besteed, waarbij de beschikbare informatie de huidige situatie zo goed mogelijk weergeven (de maten kunnen afwijkend zijn en gelden slechts als indicatie). Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in deze brochure. 

**** English version ****

A fantastic flat with space in a TOP location close to the Vondelpark in Amsterdam-West. 2 Floors of living space (3rd and 4th floor) with a private balcony on the 3rd floor and a balcony on the 4th floor (tolerated construction) and another floor with a roof terrace. This flat is truly a feast for the eyes. Living area 84 m2. Zi you have access to a total outdoor space 28 m2.

Step into the spacious and bright living room, where you have endless possibilities for creating your ideal sitting area and dining room. Thanks to the large windows on both sides, you enjoy a wonderful light. At the front, open the French balcony doors and taste the peaceful atmosphere while being downtown. A special eye-catcher is the black metal spiral staircase, which blends nicely with the solid oak floor, beamed ceiling, black painted window frames and black shutters.

The open white, modern open kitchen features a wide center unit with island that has a built-in gas hob, combination oven and microwave and where a convenient bar invites socializing while cooking. The kitchen is further equipped with a From the living room you step onto the balcony, perfect for breakfast, lunch or dinner al fresco.
On this floor there is also a modern tiled toilet with toilet and sink, a central heating cabinet with a C.V. combi boiler from 2019 and a meter cupboard with sufficient groups (circuit breakers and earth leakage switches).
Through the metal staircase or via the stairs from the stairwell you can go to the 4th floor,the bedroom floor. Here are 2 spacious bedrooms. At the front is a large bedroom with its own closet space. The rear bedroom offers direct access to the house-wide balcony (tolerated construction).. There is a modern bathroom with bathtub, shower in tub, 2nd toilet and sink. On the landing you will find a convenient space where the washer and dryer can be set up and the stairs to the spectacular roof terrace.

5th Floor:
This fantastic roof terrace is equipped with a roof house with offers additional ingenious storage space for The terrace, bordered by a secure fence is a perfect place for a cozy Friday afternoon drinks in the sun or to enjoy the outdoors until late.

Extras:
- The apartment has black shutters on both living floors.
- Above the 2 balconies at the rear hang 2 awnings (electrically operated)
- The roof house has sun screens all around
- There is a complete kitchen with appliances
- There is a C.V. combi boiler from 2019
- The entire apartment has beautiful floors
- Parking is in the street or nearby with a parking permit

Wilhelminastraat, Amsterdam-West
The Wilhelminastraat is a charming street located in the popular district of Amsterdam-West, specifically in the Oud-West neighborhood. This neighborhood is known for its lively atmosphere, diverse amenities and beautiful architecture, and the Wilhelminastraat is no exception.

Features of the Wilhelminastraat:

Historic Architecture: The street is characterized by its classic Amsterdam architecture with beautiful mansions and distinctive facades. Many of these properties have retained historic details, contributing to the authentic look of the neighborhood.

Lively Environment: The Wilhelminastraat is within walking distance of numerous cafes, restaurants, and boutiques. Famous attractions such as the Foodhallen and Filmhallen are in the vicinity, as well as various other entertainment venues.

Green Facilities: For nature lovers, the Vondelpark is just a short walk away. Offering space for relaxation, sports and cultural activities, this popular park is a green oasis in the middle of the city.

Good Accessibility: The street is easily accessible by both car and public transportation. The A10 ring road is easy to reach, and there are several streetcar and bus lines running through Oud-West, making it quick and easy to reach the center of Amsterdam.

Community spirit: Wilhelminastraat and the surrounding streets have a strong sense of community. There are regular neighborhood activities and markets, so residents know each other and experience a sense of belonging.

Amenities: Numerous amenities are available in the immediate vicinity, such as supermarkets, schools, health care and sports facilities. This makes the street attractive not only for young professionals, but also for families and the elderly.

**Living in the Wilhelminastraat:**
Living in the Wilhelminastraat means enjoying the best that Amsterdam has to offer. The combination of historic charm, modern amenities, and a vibrant, yet relaxed lifestyle makes it a highly desirable location. Residents have the luxuries of the city at their fingertips, while being able to enjoy the peace and greenery of their own neighborhood.

The Wilhelminastraat is therefore an ideal place for anyone looking for a comfortable, stylish and centrally located home in one of the most dynamic and popular parts of Amsterdam.

The center of Amsterdam can be reached within 10 minutes by bike.

Grab this unique opportunity and experience the ultimate living in Oud-West!

Viewings and availability:
Available after July 19 and during that week we will also schedule a viewing day. Approaching the owner yourself is not appreciated.

Owners Association
Buying an apartment is different from buying a house. For example, you have to deal with shared ownership and other legal aspects. Important to know is what will you own and have the right to use? How is it regulated with the Association of Owners (VvE)? How are the subdivision regulations and the subdivision deed structured and what is registration? These are all matters on which an NVM purchase broker can advise you.

Shared ownership:
Apartment owners face neighbors on both sides, as well as downstairs and/or upstairs neighbors who share ownership. With apartments, a distinction is made between ownership, which belongs to all users jointly, on the one hand, and use rights, on the other. Each owner has the right of use of his own apartment, and the co-use of the common parts such as the roof and stairwell.
A buyer of an apartment thus becomes a co-owner and co-responsible. Therefore, when buying an apartment, it is important to look beyond the apartment itself.

Rights and duties:
The buyer of an apartment automatically becomes a member of the Owner's Association (VvE), which is responsible for the building as a whole. The VvE regulates the maintenance of the common parts and the joint building insurance. Good insight into the functioning and financial state of the VvE is therefore important. For this property a monthly contribution of € 126,- is required.


Security deposit:
In the purchase agreement drawn up for this sale, a security deposit in the amount of 10% of the purchase price will be included as security for the fulfillment of the buyer's obligations. An age clause will also be included. We are happy to inform you about it. The greatest care has been taken in compiling this brochure, with the available information reflecting the current situation as accurately as possible

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 330
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

WC Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
In overleg Ja
BouwjaarCV 2019
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
Frans balkon Ja
TypeCV ketel Intergas Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Oppervlakte woonkamer 0
Stadscentrum Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Buitenzonwering Ja
LeeftijdCV ketel 5
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 330
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

WC Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
In overleg Ja
BouwjaarCV 2019
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
Frans balkon Ja
TypeCV ketel Intergas Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Oppervlakte woonkamer 0
Stadscentrum Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Buitenzonwering Ja
LeeftijdCV ketel 5
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Aerssens & Partners