Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Korte Inleiding

Welkom in je nieuwe droomhuis, waar comfort en luxe samenkomen op een toplocatie in de groene en kindvriendelijke wijk De Blaak in Tilburg. Deze half-vrijstaande villa, ontworpen als semi-bungalow, biedt een unieke combinatie van gemak en elegantie. Perfect voor tweepersoonshuishoudens, jonge gezinnen, of juist gezinnen met oudere kinderen die op zoek zijn naar meer ruimte. Ook voor senioren die graag levensloopbestendig willen wonen, biedt deze woning alles wat je hart begeert. Met prachtig vrij uitzicht en alle voorzieningen binnen handbereik, wacht hier een leven vol rust en genot op je. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden!

Hoogtepunten van de Woning

* Semi-bungalow voor optimaal gemak: Slaapkamer en badkamer op de begane grond voor een levensloopbestendige woonervaring.
* Diepe, goed onderhouden achtertuin: Een groene oase van rust met vrij uitzicht op de omliggende bossen.
* Inpandige garage met oprit: Veilig en praktisch, ideaal voor opslag of het parkeren van je voertuig.
* Sfeervolle woonkamer met houtkachel: Hoge plafonds en dubbele tuindeuren creëren een warme, uitnodigende ambiance.
* Twee royale slaapkamers op de eerste verdieping: Inclusief een eigen badkamer met luxe whirlpoolfunctie.
* Privacyrijke tuin met diverse terrassen: Geniet van de open ruimte in een serene setting.

Uitgebreide Beschrijving

Stel je voor dat je 's ochtends wakker wordt in een zee van kalmte, omringd door het groene hart van De Blaak. Deze half-vrijstaande villa, met een perceeloppervlakte van 389 m², biedt de perfecte balans tussen luxe en comfort. De zij-entree verwelkomt je in een ruime hal met toegang tot de slaapkamer en badkamer op de begane grond, ideaal voor wie comfort en toegankelijkheid hoog in het vaandel heeft. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en een wastafel met meubel.

De sfeervolle woonkamer, met zijn hoge plafond, een mooie PVC vloer en warme houtkachel, vormt het hart van de woning. Dubbele tuindeuren nodigen je uit om naar de prachtig aangelegde tuin te stappen, een toevluchtsoord met een adembenemend uitzicht op de omliggende bossen. De moderne semi-open keuken, voorzien van moderne inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, combi-oven, koelkast en keramische kookplaat, maakt koken een waar genot. Via een halletje voorzien van een kastenwand toegang tot een modern toilet met hangcloset en fonteintje en de garage. Deze is vv een hoog plafond met bergmogelijkheid, aansluiting wasapparatuur en een extra bergkast.

Op de eerste verdieping vind je twee royale slaapkamers, waaronder een ruime slaapkamer aan de achterzijde met een eigen badkamer. Deze badkamer is uitgerust met een luxe ligbad met whirlpoolfunctie, perfect om te ontspannen na een lange dag. De tweede slaapkamer aan de voorzijde biedt extra bergruimte en een wastafel, ideaal voor gasten of als extra gezinsruimte.

Locatiebeschrijving

Tilburg, een centraal gelegen stad met een scala aan voorzieningen en een levendige gemeenschap, biedt alles wat je nodig hebt. De wijk De Blaak staat bekend om zijn groene karakter, met talrijke vijvers en een divers aanbod aan gezinswoningen. Alles wat je nodig hebt, van winkelcentrum en scholen tot sportschool en medische voorzieningen, ligt op loopafstand. Het bruisende centrum van Tilburg is eenvoudig bereikbaar per fiets, bus of auto, terwijl de snelweg A58 je in een handomdraai naar Eindhoven, Den Bosch of Breda brengt. Voor ontspanning in de buurt kun je terecht bij de Efteling, Beekse Bergen of de nabijgelegen golfclub Prise d'eau.

Highlights in 100 Woorden

Deze prachtige semi-bungalow in De Blaak biedt een zeldzame combinatie van ruimte, comfort en luxe. Met een slaapkamer en badkamer op de begane grond geniet je van levensloopbestendig wonen. De sfeervolle woonkamer, met hoge plafonds en een houtkachel, leidt je naar een diepe, groene achtertuin met vrij uitzicht op de bossen. De inpandige garage en twee royale slaapkamers op de eerste verdieping, elk met eigen opbergruimte en een luxe badkamer, maken deze woning tot een ideale gezinswoning. Geniet van de privacy en rust die de diverse terrassen en de verzorgde tuin bieden. Dit is wonen op zijn best!

Neem contact met ons op voor een exclusieve rondleiding en ontdek zelf de charme en het comfort van deze unieke woning. Grijp deze kans en maak van dit huis jouw nieuwe thuis!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 427

Overige

Perceel oppervlakte 389
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 427

Overige

Perceel oppervlakte 389
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg