Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN DE GOUDKUST

In de prestigieuze wijk Goudkust, waar comfort en ruimte elkaar omarmen, wacht een woning die alles biedt wat een modern gezin nodig heeft. Met zes royale slaapkamers en een prachtige grote woonkeuken is dit huis ideaal voor tweepersoonshuishoudens, jonge gezinnen en families die verlangen naar meer ruimte. Of je nu op zoek bent naar een plek om je kinderen veilig te laten opgroeien of je eigen oase van rust wilt creëren, deze woning is een zeldzame kans in een van de meest gewilde buurten.

WONINGHIGHLIGHTS

Zes slaapkamers: Ruimte voor groeiende gezinnen en thuiskantoren.
Grote woonkeuken: De ideale plek voor culinaire creaties en gezellig samen zijn.
Ruim perceel: Met ruimte voor een speelplaats of een mooie tuin.
Kindvriendelijke wijk: Een veilige en rustige omgeving met volop voorzieningen.
Inpandige garage: Voor gemakkelijk parkeren en extra opslagruimte.

HET HUIS

Stap binnen in dit ruime huis met een woonoppervlakte van 156 m² en voel direct de warme, uitnodigende sfeer. De hal leidt naar een lichte en ruime L-vormige woonkamer, waar de grote ramen en de schuifpui naar de tuin zorgen voor veel natuurlijk licht. In de winter biedt de houtkachel een knusse sfeer, terwijl je in de zomer de schuifpui opent om het buitenseizoen in je woonkamer te verwelkomen.

De tuin, met zijn ligging op het zuiden, is een droom voor zonliefhebbers en biedt talloze mogelijkheden voor ontspanning en spel. Het perceel van 429 m² biedt genoeg ruimte voor een kindvriendelijke tuin of een moestuin waar je je groene vingers kunt laten wapperen. Het groene platte dak aan de achterzijde en eveneens op het zuiden, is de perfecte plek om te genieten van het uitzicht op de achtertuin.

De grote woonkeuken vormt het hart van het huis. Hier kook je niet alleen de sterren van de hemel, maar creëer je ook herinneringen met vrienden en familie. De keuken is van alle gemakken voorzien en biedt een fijne plek voor lange, gezellige maaltijden of snelle ontbijtjes.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met douche, bad, toilet en wastafel. Of je nu een groot gezin hebt of gewoon extra ruimte wilt voor gasten of hobby's, deze verdieping biedt volop mogelijkheden. De tweede verdieping herbergt nog eens drie slaapkamers, met dankzij de dakkapellen aan zowel de voor- als achterkant extra ruimte en licht.

Duurzaamheid is een belangrijk aspect van deze woning. Met 12 zonnepanelen die eigendom zijn en een groen plat dak is het huis niet alleen comfortabel, maar ook milieuvriendelijk. De Remeha cv-ketel uit 2017 zorgt voor een efficiënte en betrouwbare verwarming van het huis. Ook is er de luxe van parkeren op eigen terrein.

SAMENGEVAT

Deze woning biedt zes slaapkamers, een grote woonkamer, keuken en een zonnige tuin. Het huis ligt in een kindvriendelijke wijk en heeft een inpandige garage, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en ruimte in een rustige omgeving. Hier vind je de perfecte plek voor jouw gezin om te groeien en bloeien.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 156
Inhoud woonhuis 657

Overige

Perceel oppervlakte 429
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 156
Inhoud woonhuis 657

Overige

Perceel oppervlakte 429
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg