Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

PERFECT VOOR STARTERS EN JONGE GEZINNEN
Op zoek naar je eerste eigen stek of een knus huis voor je jonge gezin? Dit huis heeft alles wat je nodig hebt. Ideaal voor eenpersoonshuishoudens, tweepersoonshuishoudens, jonge gezinnen en starters op de woningmarkt. Centraal gelegen, met twee slaapkamers, een groot perceel, een vernieuwde badkamer en een ruime zolder – dit huis biedt het allemaal.

BELANGRIJKE PUNTEN VAN DE WONING
- Centraal gelegen: Alles binnen handbereik.
- 2 slaapkamers: Perfect voor je gezin of een thuiskantoor.
- Riant perceel: Veel buitenruimte voor ontspanning.
- Vernieuwde badkamer: Modern en comfortabel.
- Grote zolder: Extra ruimte voor opslag of een extra kamer.

VOLLEDIGE OMSCHRIJVING
Welkom in je nieuwe huis! Bij binnenkomst voel je je meteen thuis in de ruime, lichte woonkamer. Hier heb je genoeg ruimte voor gezellige avonden met vrienden of ontspannen met je gezin. De keuken is modern en praktisch, voorzien van een 5-pits inductie kookplaat, vaatwasser en een losse koelkast met vriesvak. Alles wat je nodig hebt om heerlijk te koken.

De vernieuwde badkamer biedt alle comfort: een toilet, wastafel en twee douches. Hier kun je na een lange dag heerlijk ontspannen.

Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers. Ideaal voor een goede nachtrust en met voldoende ruimte voor al je spullen. Of je nu een werkplek thuis nodig hebt of een kinderkamer wilt inrichten, je hebt hier genoeg mogelijkheden.

Boven is er nog een grote zolder, perfect voor extra opslag of om te verbouwen tot een extra slaapkamer, speelkamer of hobbyruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos. De woning beschikt over negen zonnepanelen. De zonnepanelen zijn huur.

Buiten heb je een riant perceel van 153 vierkante meter, met een tuin gelegen op het zuidwesten. Geniet van de zon en buitenleven in je eigen tuin.

De woning heeft deels kunststof en deels houten kozijnen, allemaal met dubbel glas en HR++ glas. Dit zorgt voor goede isolatie en veiligheid. In 2023 is de elektriciteit volledig vervangen, dus je bent klaar voor de toekomst. Met de airconditioning blijf je in elk seizoen comfortabel.

SAMENVATTING VAN DE HIGHLIGHTS
Dit centraal gelegen huis biedt twee ruime slaapkamers en een perceel van 153 vierkante meter. De vernieuwde badkamer heeft een toilet, wastafel en twee douches. De moderne keuken is voorzien van een 5-pits inductie kookplaat, vaatwasser en een losse koelkast met vriesvak. De grote zolder biedt extra ruimte voor opslag of een extra kamer. De woning heeft deels kunststof en deels houten kozijnen met dubbel glas en HR++ glas, en de elektriciteit is in 2023 vervangen. De tuin ligt op het zuidwesten en het huis heeft airconditioning.

Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak. Dit huis wacht op jou!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1913
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1913
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 411

Overige

Perceel oppervlakte 153

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1913
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1913
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 411

Overige

Perceel oppervlakte 153

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg