Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Goed onderhouden vrijstaande eengezinswoning met 8 kamers, waarvan 7 slaapkamers en 3 badkamers, gelegen in een rustig en verkeersluw, hoefijzervormig villawijkje in de gewilde woonwijk 't Hofke. Deze woning ligt in een groene oase, omgeven door volwassen bomen en struiken, en biedt een serene leefomgeving op slechts +-15 minuten fietsen of +- 8 Min met E-Bike van het bruisende centrum van Eindhoven.

De woning is ideaal voor gezinnen waarin beide ouders als ZZP’er werken of een thuiswerkplek nodig hebben. Daarnaast biedt het voldoende ruimte voor opgroeiende kinderen die nog langere tijd thuis blijven wonen, met elk een eigen leefruimte, voorzien van eigen faciliteiten en een aparte ingang. In de directe omgeving zijn diverse scholen te vinden, zowel basis- als middelbare scholen, wat deze woning extra aantrekkelijk maakt voor gezinnen met schoolgaande kinderen.

Deze woning heeft aanzienlijke duurzaamheidsinvesteringen ondergaan, waaronder dubbel glas, een modulerende HR-ketel, het Honeywell Evo Home-systeem (voor temperatuurregeling per kamer), waterzijdige inregeling van radiatoren, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en dakisolatie. Dankzij deze maatregelen heeft de woning energielabel B behaald en recentelijk zijn er 20 zonnepanelen geplaatst, waarmee energielabel A zou kunnen worden bereikt.

Recreatie en voorzieningen:
De woning is gunstig gelegen ten opzichte van recreatiemogelijkheden. Op korte afstand bevindt zich het natuurzwembad "de ijzeren man" met strandje voor zomerse ontspanning, de karpendonkse plas en het Groendomein Wasven, een prachtig natuurgebied waar je kunt genieten van wandelen, fietsen en natuurbeleving. Voor sportliefhebbers zijn er ook sportscholen, tennisbanen en andere sportfaciliteiten in de buurt.

Bereikbaarheid en openbaar vervoer:
De woning is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts enkele minuten lopen. Bovendien zijn de uitvalswegen richting de A2 en A50 snel te bereiken.

Winkels en entertainment:
Voor de dagelijkse boodschappen liggen supermarkten en winkels op loop- en fietsafstand. Daarnaast biedt het nabijgelegen centrum van Eindhoven een breed scala aan winkels, restaurants, cafés, theaters en bioscopen. Ook de gezellige Bergen-buurt met boetiekwinkels en hippe horecagelegenheden is snel te bereiken.

Entree
Bij binnenkomst betreed je een ruime hal met garderobe. De hal biedt toegang tot de diverse vertrekken op de begane grond, waaronder een geheel betegelde toilet/douche ruimte en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Woonkamer
De ruime woonkamer is voorzien van een glazen schuifpui over de gehele lengte, wat zorgt voor veel natuurlijke lichtinval en een prachtig uitzicht op de tuin. De woonkamer is uitgerust met een fraaie open haard en een massieve hardhouten parketvloer in visgraatmotief. Een ideale ruimte om te ontspannen of gasten te ontvangen.

Keuken
De open woonkeuken heeft veel lichtinval en is voorzien van een luxe keukeninrichting. De keuken beschikt over een geïntegreerd gaskooktoestel met wokbrander, een combimagnetron/oven, koelkast, vriezer en vaatwasmachine. De keuken biedt veel werk- en opbergruimte, waardoor het een praktische en fijne ruimte is voor elke kookliefhebber.

Bijkeuken
De bijkeuken, direct naast de keuken, biedt extra opbergruimte en geeft tevens toegang tot een badkamer en 2 slaapkamers.
Deze praktische ruimtes maken het wonen in deze woning bijzonder comfortabel.

Berging/Fietsenstalling
De berging, bereikbaar via de bijkeuken, biedt voldoende ruimte voor opslag en fietsen. De berging heeft daarnaast een eigen ingang, wat het gemakkelijk maakt om bijvoorbeeld fietsen en tuinspullen direct van buitenaf te bereiken. Hierdoor blijft de woning opgeruimd en is er altijd ruimte voor praktisch gebruik.

Slaapkamers
De begane grond beschikt over vier slaapkamers, allen ruim van opzet. Twee van de slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning en zijn voorzien van een eigen ingang en pantry, wat ze ideaal maakt voor bijvoorbeeld gasten of werkruimte aan huis. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich nog twee slaapkamers, elk met eigen toegang tot moderne wastafelvoorzieningen.

Badkamers en Toiletten
Er zijn twee volledig betegelde badkamer/toiletruimtes op de begane grond. Deze zijn praktisch gesitueerd en bieden het comfort van een inloopdouche, wastafel en toilet. Beide ruimtes zijn netjes afgewerkt en direct klaar voor gebruik.

Tuin
De tuin omringt de woning volledig, waardoor er vanuit meerdere hoeken een gevoel van ruimte en groen ontstaat. De achtertuin, die via de schuifpui in de woonkamer te bereiken is, biedt veel privacy dankzij de volgroeide beplanting en de hoge bomen. Aan de zijkant van het huis is een overkapping geplaatst, een perfecte plek om beschut buiten te zitten, ongeacht het weer. Deze royale tuin biedt niet alleen volop ruimte voor ontspanning en buiten dineren, maar is ook ideaal als speelplek voor kinderen en biedt mogelijkheden voor tuinliefhebbers. Dankzij de tuin rondom de woning is er altijd een plekje om van de zon en de buitenlucht te genieten.

Bij binnenkomst op de eerste verdieping arriveer je op een ruime overloop die toegang biedt tot de drie kamers en de badkamer.

Slaapkamer 5
Deze royale slaapkamer aan de achterzijde van de woning is voorzien van een grote inloopkast. De kamer geniet veel natuurlijke licht dankzij de grote ramen en biedt volop mogelijkheden voor een comfortabel slaapgedeelte.

Slaapkamer 6
De slaapkamer aan de zijkant van de woning is perfect geschikt als logeerkamer of werkkamer.

Slaapkamer 7
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een eveneens ruime slaapkamer met een praktische inloopkast. Door de ruime opzet is er voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en extra meubels. Deze kamer beschikt over een pantry, waardoor het mogelijk is een eigen leefruimte te creëren, ideaal voor een studerende tiener of een inwonende ouder.

Badkamer
De luxe, geheel betegelde badkamer is uitgerust met een moderne inloopdouche, een hangend toilet en een wastafelmeubel. De hoogwaardige afwerking en het gebruik van lichte materialen zorgen voor een frisse, moderne uitstraling.

- Bouwjaar 1975
- Vrijstaande woning gelegen in een rustig villawijkje met alleen bestemmingsverkeer.
- Duurzaamheidsvoorzieningen, waaronder dubbel glas, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie.
- Honeywell Evo Home systeem dat temp. regeling per kamer mogelijk maakt.
- 20 zonnepanelen.
- 2023 schilder werkzaamheden uitgevoerd.
- 8 kamers, waarvan 7 slaapkamers en 3 badkamers.
- Ruime woonkamer met glazen schuifpui over de gehele lengte, open haard en visgraat parketvloer.
- Open woonkeuken voorzien van modern inbouwapparatuur, waaronder een gaskooktoestel, combimagnetron/oven, koelkast, vriezer en vaatwasser.
- Royale tuin rondom de woning, inclusief beschutte overkapping en veel privacy door volgroeide beplanting.
- Energielabel B, met mogelijkheid tot energielabel A door de recente zonnepaneleninstallatie.
- Uitstekende bereikbaarheid.

Disclaimer:
De aangeboden informatie, waaronder prijzen, maten en voorwaarden, is met de grootste zorg samengesteld en is indicatief en vrijblijvend. Hoewel de gegevens met de grootst mogelijke zorg zijn verzameld, kunnen fouten niet worden uitgesloten. Wij raden aan om tijdens de bezichtiging en bij de betrokken instanties de exacte details te verifiëren. De verkoper of diens vertegenwoordiger aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige onjuistheden of onvolledigheden in de verstrekte informatie. Video renders en interieurfoto’s binnen de woning zijn louter indicatief en bedoeld als simulatie om een indruk te geven van een mogelijke gemeubileerde ruimte. Deze kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Well-Maintained Detached Family Home with 8 Rooms, Including 7 Bedrooms and 3 Bathrooms
This well-maintained detached family home features 8 rooms, including 7 bedrooms and 3 bathrooms, and is located in a quiet, low-traffic, horseshoe-shaped villa neighborhood in the sought-after residential area of 't Hofke. Nestled in a green oasis, surrounded by mature trees and shrubs, this property offers a serene living environment just 15 minutes by bike or 8 minutes by e-bike from the vibrant center of Eindhoven.

The home is ideal for families where both parents work as freelancers (ZZP) or need a home office. Additionally, it offers ample space for growing children who may stay home longer, each with their own living area, complete with private facilities and a separate entrance. The proximity to several schools, both primary and secondary, makes this property especially appealing for families with school-age children.

Sustainability Features
This home has undergone significant sustainability investments, including double-glazed windows, a modulating high-efficiency boiler, the Honeywell Evo Home system (for individual room temperature control), hydraulic balancing of radiators, floor insulation, cavity wall insulation, and roof insulation. Thanks to these measures, the home has achieved an energy label of B, and with the recent installation of 20 solar panels, it could potentially reach an energy label of A.

Recreation and Amenities
The property is conveniently located near various recreational opportunities. Within a short distance, you’ll find the natural swimming pool “De IJzeren Man” with a beach for summer relaxation, the Karpendonkse Plas, and the Groendomein Wasven, a beautiful natural area ideal for walking, cycling, and enjoying nature. Sports enthusiasts will also find gyms, tennis courts, and other sports facilities nearby.

Accessibility and Public Transportation
The home is easily accessible by both car and public transport. The nearest bus stop is just a few minutes' walk away, and major highways such as the A2 and A50 are quickly reachable.

Shopping and Entertainment
For daily groceries, supermarkets and shops are within walking and cycling distance. In addition, the nearby city center of Eindhoven offers a wide range of shops, restaurants, cafés, theaters, and cinemas. The trendy Bergen neighborhood, known for its boutique shops and vibrant dining options, is also easily accessible.
Entrance
Upon entering, you step into a spacious hallway with a cloakroom. The hallway provides access to various rooms on the ground floor, including a fully tiled toilet/shower room and the staircase leading to the first floor.

Living Room
The spacious living room features a full-length sliding glass door, allowing ample natural light to flood the space and offering a stunning view of the garden. The room is equipped with a beautiful open fireplace and a solid hardwood parquet floor in a herringbone pattern. It's the perfect space for relaxation or entertaining guests.

Kitchen
The open-plan kitchen is bright and fitted with a luxurious kitchen setup. It includes an integrated gas stove with a wok burner, a combination microwave/oven, a refrigerator, a freezer, and a dishwasher. With plenty of counter and storage space, this kitchen is a practical and pleasant area for any cooking enthusiast.

Utility Room
Adjacent to the kitchen is the utility room, which provides additional storage space and access to a bathroom and two bedrooms. These practical spaces contribute to the comfort of living in this home.

Storage/Bike Shed
The storage room, accessible via the utility room, offers ample space for storage and bicycles. It also has its own entrance, making it easy to access bikes and garden equipment directly from outside, keeping the house tidy and offering practical storage solutions.

Bedrooms
The ground floor has four generously sized bedrooms. Two of these are located at the front of the house, each with its own entrance and kitchenette, making them ideal for guests or home offices. At the rear, there are two additional bedrooms, each with modern sink facilities.

Bathrooms and Toilets
There are two fully tiled bathroom/toilet rooms on the ground floor. Both are conveniently located and offer the comfort of a walk-in shower, sink, and toilet. These spaces are well-finished and ready for immediate use.

Garden
The garden completely surrounds the house, creating a sense of space and greenery from multiple angles. The backyard, accessible through the sliding doors in the living room, offers plenty of privacy thanks to the mature landscaping and tall trees. There is a covered area on the side of the house, a perfect spot to sit outside in any weather. This generous garden provides ample space for relaxation and outdoor dining, making it ideal for children to play and offering opportunities for garden enthusiasts. With the garden encircling the house, there is always a place to enjoy the sun and fresh air.

Upon arriving on the first floor, you step onto a spacious landing that provides access to the three rooms and the bathroom.

Bedroom 5
This generous bedroom at the rear of the house features a large walk-in closet. The room benefits from plenty of natural light thanks to the large windows and offers ample space for a comfortable sleeping area.

Bedroom 6
The bedroom on the side of the house is perfectly suited as a guest room or home office.

Bedroom 7
At the front of the house is another spacious bedroom with a practical walk-in closet. Its large layout provides enough room for a double bed and additional furniture. This room also includes a pantry, allowing for the creation of a self-contained living space, ideal for a college student or a live-in parent.

Bathroom
The luxurious, fully tiled bathroom is equipped with a modern walk-in shower, a wall-mounted toilet, and a vanity unit. The high-quality finishes and use of light materials give the space a fresh, modern appearance.

Disclaimer:
The information provided, including prices, sizes, and terms, has been compiled with the utmost care and is indicative and non-binding. While the data has been gathered with great attention to detail, errors cannot be excluded. We recommend verifying the exact details during the viewing and with relevant authorities. The seller or their representative accepts no liability for any inaccuracies or omissions in the provided information. Video renders and interior photos of the property are indicative only and meant as simulations to give an impression of possible furnished spaces. They may differ from reality.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 199.3
Inhoud woonhuis 748
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 549.1
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 707
Tuin diepte 23.75
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 23.12
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2020
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 7
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 199.3
Inhoud woonhuis 748
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 549.1
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 707
Tuin diepte 23.75
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 23.12
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2020
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 7
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

De Gratis Makelaar