Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Starters opgelet! Op zoek naar een leuk appartement voor starters in het centrum van Bergen op Zoom om zo dicht bij alle voorzieningen te zitten? Check!

Dit toffe appartement is gelegen op de vierde (bovenste) verdieping en biedt alles wat je nodig hebt: een ruime woonkamer met een open keuken, waar je heerlijk kunt koken en genieten van het stadsleven. Het absolute hoogtepunt is het balkon op het zuidwesten met achteruitzicht op de Peperbus. Hier kun je de hele dag door genieten van de zon en het adembenemende uitzicht over de historische binnenstad.

HIGHLIGHTS
• Het centrum van Bergen op Zoom als eigen achtertuin, wie wilt dat nou niet?
• Het appartement beschikt over een berging op kelderniveau, ideaal voor het opbergen van de fiets of andere spullen.
• Wonen op de vierde en dus bovenste verdieping betekent iedere dag genieten van een prachtig uitzicht over de stad en natuurlijk de Peperbus. Een echte blikvanger!
• Het balkon op het zuidwesten is dé plek om lekker te relaxen met een kop koffie of wijntje, terwijl je geniet van de zon en het prachtige uitzicht over Bergen op Zoom.
• Stap de deur uit en duik direct het bruisende centrum in met gezellige terrassen, hippe winkels en alles wat je maar nodig hebt binnen handbereik.
• Comfortabel wonen in het centrum! Wij bieden een woonoppervlakte van ca. 46 m², gebouw gebonden buitenruimte van ca. 3 m², externe bergruimte van ca. 5 m² en een inhoud van ca. 152 m³.

Bijzonderheden:
- Zie o.a. de door verkoper ingevulde Vragenlijst, Lijst van Zaken en documenten VVE in de dataroom van Eerlijk Bieden.
- Maandelijkse VvE bijdrage: € 230,- incl. stookkosten, waterverbruik, glas- en opstalverzekering, bouwkundig onderhoud buitenschil en algemene voorzieningen.

Jij/Jullie wonen nu in omgeving Bergen op Zoom of misschien wel in Groot Rijnmond of omgeving Breda. Jullie willen daar niets missen, maar willen toch wat meer rust en een luxer woongenot. Dan is dit jullie nieuwe woning! Op korte afstand bevindt zich het stadscentrum, supermarkten, het park de kiek in de pot en de boulevard met diverse horeca.

Bergen op Zoom is een gezellige en bourgondische stad met karakteristieke gebouwen en een historisch centrum. Tevens is de stad rijk aan restaurants, eetcafés en andere horecagelegenheden. Bergen op Zoom heeft een snelle verbinding met o.a. Rotterdam, Antwerpen en Breda.

INDELING
ALGEMEEN ENTREE
Middels karakteristieke straatjes in de bourgondische stad Bergen op Zoom loop je richting dit toffe appartement.

Het appartementencomplex bestaat uit een begane grond, kelder en vier verdiepingen. In het complex zijn twee centrale hallen met ieder brievenbussen, deurbellen en een lift. Middels de hallen zijn de bergingen in de kelder bereikbaar. De bergingen zijn voorzien van elektra. Tevens zijn de bergingen (met de fiets) bereikbaar middels een aparte ingang.

APPARTEMENT (op de 4e verdieping gelegen)
De lift brengt je naar de vierde verdieping en stopt direct voor de ingang van het appartement, wat een luxe! De entree c.q. hal is afgewerkt met een laminaat vloer, gestucte wanden en een gestuct plafond. De hal biedt toegang tot de woonkamer met open keuken, meterkast, bergkast, slaapkamer en badkamer.

Zin in een avond vol bordspellen, een spannend boek of een film marathon? In deze sfeervolle woonkamer kan het allemaal, perfect voor elke gelegenheid! De woonkamer is afgewerkt met een laminaat vloer, gestucte wanden en een spuitwerk plafond. De woonkamer biedt toegang tot het balkon middels een openslaande tuindeur en de open keuken.

De open keuken is afgewerkt met een laminaat vloer, gestucte wanden en een spuitwerk plafond. In de open keuken kan je de sterren van de hemel koken terwijl je gezellig in contact blijft met je gasten in de woonkamer. Perfect voor etentjes en gezellige avonden! De keukeninrichting is voorzien van een gasfornuis, onder- en bovenkastjes, spoelbak en aansluiting witgoed. Al leuke recepten bedacht die hier bereid gaan worden?

De badkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, betegelde wanden en een gestuct plafond. De badkamer is voorzien van een toilet, douche, wastafelmeubel en radiator.

De slaapkamer is afgewerkt met een laminaat vloer, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond. De slaapkamer is voorzien van twee inbouwkasten.

Geniet op het balkon van de frisse buitenlucht. Het balkon is de ideale plek om 's ochtends heerlijk wakker te worden met een vers kopje koffie of 's avonds tot rust te komen met een goed boek en een glas wijn. Natuurlijk doe je dit in het zonnetje, want het balkon is immers gelegen op het zonnige Zuidwesten.

Het appartement beschikt over een berging van ca. 5 m² op kelderniveau. Ideaal voor de fiets, kerstspullen of herinneringen die een bergpek nodig hebben.
_________________

Het lijkt ons dus overduidelijk dat dit appartement zeer beslist een bezichtiging waard is!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 46
Inhoud woonhuis 152
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Tuin Ja
Balkon Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp 2.88
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Tuin diepte 1.5
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 1.92
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 19.55
Tuin kwaliteit Verzorgd
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 46
Inhoud woonhuis 152
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Tuin Ja
Balkon Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp 2.88
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Tuin diepte 1.5
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 1.92
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 19.55
Tuin kwaliteit Verzorgd
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?