Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze keurig afgewerkte woning ligt in het hart van het stadscentrum van Bergen op Zoom. Het is rustig gelegen in ‘De Engelse Hof’ aan de Geweldigerstraat nabij de Vismarkt/Sint Catharinaplein. De sfeervolle woning beschikt over een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en veel bergruimte. Onder ‘De Engelse Hof’ is een parkeergarage met parkeerplaatsen aanwezig.

Omdat de woning in het stadscentrum van Bergen op Zoom ligt, heb je de mogelijkheid om bij elke activiteit in de stad aanwezig te zijn. Uiteraard zijn veel voorzieningen in de (onmiddellijke) nabijheid. Mocht je buiten de stad moeten zijn, de randweg is met de auto in een paar minuten bereikt.

Als je op zoek bent naar een woning in het stadscentrum die instapklaar is, waar je rust vindt en de gezelligheid en de drukte van de binnenstad van Bergen op Zoom echt om de hoek vindt, bel dan voor een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.


Hal
Via de gemeenschappelijke binnentuin van ‘De Engelse Hof’ kom je bij de statige woning die je via de fraaie voordeur betreedt in de hal. De hal geeft toegang tot de woonkamer. In de hal zijn ook aanwezig de trapopgang naar de 1e verdieping, een bergkast, het toilet en de meterkast. De meterkast beschikt over 9 elektragroepen waarvan 1 voor elektrisch koken en 3 aardlekschakelaars. De wanden in de hal zijn afgewerkt met spachtelputz en het plafond is afgewerkt met spuitwerk. Op de vloer ligt een prachtige, natuurstenen tegelvloer.

Toilet
Het toilet bevindt zich aan het einde van de hal. Het is een ruim toilet waarin een hangtoilet met dualflush en fontein aanwezig zijn. De wanden van het toilet zijn in een moderne kleur deels betegeld. Op de vloer liggen fraaie tegels.

Woonkamer
Vanuit de hal kom je in de woonkamer. Door de grote ramen valt veel licht in de woonkamer. In de woonkamer zijn openslaande tuindeuren aanwezig die toegang geven tot het voor de woning gelegen terras. In de zomerperiode bij goed weer ideaal om buiten te verbinden met binnen. In de woonkamer is ruim plaats voor een zithoek en een eethoek. In de kamer is een uitsparing in de muur aanwezig welke prachtig is betimmerd en in gebruik is als boekenkast. De wanden zijn gespoten evenals het plafond waar sierlijsten in de overgang van de wand naar het plafond en ornamenten zijn aangebracht. Op de vloer liggen natuurstenen vloertegels waaronder vloerverwarming aanwezig is. De woonkamer is gezellig en sfeervol.

Keuken
De keuken staat in open verbinding met de woonkamer. Het keukenblok is langs de zijwand van de woning opgesteld met om de hoek een kastenwand. De keuken beschikt over een granieten aanrechtblad met spoelbak en mengkraan. Ook de achterwand tussen werkblad en bovenkasten is met graniet afgewerkt. De keuken heeft ruim voldoende kastruimte waarbij het speels is vormgegeven door het gebruik van melkglas in de kastdeuren. In de keuken zijn ingebouwd een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, magnetron, combi grill/oven, koelkast en vrieskast. Omdat de keuken in open verbinding staat met de woonkamer is de afwerking gelijk.

De trapopgang in de hal komt uit op de overloop van de 1e verdieping. De overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers, de badkamer en 2 bergkasten. Ook de trapopgang naar de 2e verdieping bevindt zich hier. Op de hele 1e verdieping ligt een laminaatvloer.

Slaapkamer 1 (ca. 19 m2)
Deze slaapkamer bevindt zich aan het einde van de overloop. De slaapkamer kijkt uit op de binnenplaats van het complex. In de slaapkamer is een prachtige, op maat gemaakte, vaste kast aanwezig. De slaapkamer geeft ruim plaats aan een 2-persoonsbed met toilettafel/tv-meubel. De wanden zijn afgewerkt met glasvezelbehang. Het plafond is afgewerkt met spuitwerk.

Slaapkamer 2 (ca. 7,5 m2)
Deze slaapkamer ligt in het midden van de overloop. In deze slaapkamer kan een 1-persoonsbed worden geplaatst met bureau en/of kast. De slaapkamer is op dezelfde wijze afgewerkt als slaapkamer 1.

Badkamer
De badkamer is met fraaie materialen opgebouwd. Het bestaat uit een instapdouche met hardglazen deur, hangtoilet met dualflush en een design wastafel ingebouwd in een meubel. De badkamer is geheel betegeld.

De trapopgang op de 1e verdieping komt op de overloop van de 2e verdieping. Door de aangebrachte lichtkoepel is het verassend licht op de overloop. Op de hele 2e verdieping ligt een laminaatvloer. De overloop geeft toegang tot een bergkast en een slaapkamer.

Bergkast
Achter deze door dubbele deuren afgesloten bergkast zijn de wasmachine en de wasdroger netjes weggewerkt. Ze staan op een verhoging waardoor het bedienen makkelijker is. In de bergkast hangt ook de cv-ketel. Het betreft een Remeha Quinta van het bouwjaar 2007.

Slaapkamer 3 (ca. 14 m2 > 1,50 m1)
Deze slaapkamer bevindt zich onder het schuine dak van de woning. De kapconstructie is hierbij in het zicht gelaten wat, samen met de dakkapel voor een sfeervolle slaapkamer zorgt. In deze slaapkamer is voldoende plaats voor een 2-persoonsbed en kast of bureau. De verwarming is weggewerkt achter een koof. Deze slaapkamer geeft toegang tot een grote, afgesloten bergruimte welke naast de slaapkamer is gelegen.


Voor de woning, grenzend aan de gemeenschappelijke binnentuin, ligt de tuin/het terras. Op dit terras kan een ruime tuinset of loungeset worden geplaatst. In de middag staat de zon op het terras en is het gezellig zitten hier.

* Woning is gebouwd in 2007 in een historische stijl
* Woning is onderdeel van het complex ‘De Engelse Hof’
* Woning is perfect afgewerkt en instapklaar
* Woning is volledig geïsoleerd
* Vve bijdrage bedraagt € 184,00 per maand (o.a. reservering groot onderhoud, verzekering, VvE kosten)

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eindwoning
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 445
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Schilddag
Tuin opp 40
Monument Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Tuin diepte 10
Monumentaal Ja
Tuin breedte 4
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2007
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eindwoning
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 445
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Schilddag
Tuin opp 40
Monument Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Tuin diepte 10
Monumentaal Ja
Tuin breedte 4
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2007
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Pierre Belde Makelaardij

Wooninfluencers

Laden..