Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze fraaie en ruime tweekapper is onder andere voorzien van een badkamer en slaapkamer op de begane grond, royale living en woonkeuken. Op de verdieping zijn nog eens 3 slaapkamers. Een fijne tuin op het zuidwesten en een inpandige garage completeren het geheel. De woning is prachtig gelegen aan een rustige weg tegenover een openbare groenstrook in de gewilde wijk “Heuveleind” nabij scholen, winkels en diverse uitvalswegen. Maak een afspraak voor bezichtiging en laat u verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft!

Begane grond: Via de oprit is de voordeur bereikbaar. Binnenkomst in de ruime hal welke is voorzien van een tegelvloer. Vanuit de hal heeft u toegang tot de meterkast, het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer. Compleet betegelde toiletruimte met wandtoilet en fonteintje. Royale L-vormige living geeft toegang tot de keuken. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De inrichting is in een L-vorm opgesteld en voorzien van volop bergruimte, spoelbak, gaskookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie en combimagnetron-/oven. Bijkeuken/achterportaal met aansluiting voor wasmachine, deur naar achtertuin en toegang tot garage, badkamer en slaapkamer. Ruime inpandige garage met openslaande deuren aan de opritzijde, aansluiting voor wasmachine, wastafel en c.v.-ketel (Remeha Calenta, installatiejaar 2014). Slaapkamer, gelegen aan de tuinzijde van ca. 15 m². Een schuifpui geeft toegang tot de achtertuin. Volledig betegelde badkamer met ligbad, douchecabine, wastafel in meubel, designradiator en wandtoilet.

Eerste verdieping: Vanuit de overloop zijn 3 slaapkamers bereikbaar. Slaapkamer I is aan de voorzijde gesitueerd. Deze kamer is voorzien van een wastafel. Slaapkamer II ligt aan de voorzijde en heeft een dakkapel. Slaapkamer III is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een Velux dakraam. Zowel de slaapkamers als de overloop zijn voorzien van vloerbedekking en er is bergruimte onder de kaphelling.

Tuin: Netjes aangelegde voortuin met parkeergelegenheid op eigen terrein. De compleet omheinde achtertuin is voorzien van twee terrassen, kunstgras en diverse beplantingen. De achtertuin is gesitueerd op het zuidwesten.

Bijzonderheden - Ruime tweekapper; - Slaapkamer en badkamer op de begane grond: - Parkeergelegenheid op eigen terrein; - Op de begane grond grotendeels voorzien van rolluiken; - Woonkamer achterzijde voorzien van zonneluifel; - Vrij uitzicht aan de voorzijde van de woning; - De begane grond is voorzien van vloerverwarming; - De woning is aangesloten op het glasvezelnetwerk; - Energielabel C; - Volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing; - Het object is gelegen op een rustige locatie in de gewilde woonwijk 'Heuveleind'. Het winkelcentrum, scholen, de kinderopvang bevinden zich in de nabije omgeving. Ook het centrum van Best met het NS-station zijn op korte afstand gelegen. Vanuit de wijk is de ontsluiting naar de A58 richting Tilburg alsmede de A50 richting Nijmegen en de A2 richting Eindhoven/'s-Hertogenbosch/Maastricht zeer goed te bereiken.

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 141
Inhoud woonhuis 608

Overige

Perceel oppervlakte 319

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 141
Inhoud woonhuis 608

Overige

Perceel oppervlakte 319

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems