Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

FANTASTISCH APPARTEMENT IN HEIVELDEN!

Op zoek naar een praktisch en goed gelegen appartement? Dit 3-kamer appartement in het rustige complex 'De Hofstede' in Heivelden biedt precies dat. Ideaal voor senioren, eenpersoonshuishoudens of tweepersoonshuishoudens, dit instapklare appartement combineert comfort, moderniteit en duurzaamheid. Met een eigen parkeerplaats, inpandige berging en energielabel A, is dit een kans die je niet wilt missen.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

FANTASTISCH APPARTEMENT IN HEIVELDEN! Dit goed onderhouden 3-kamer appartement in het complex 'De Hofstede' biedt een comfortabele en moderne woonruimte. Perfect voor senioren, eenpersoonshuishoudens en tweepersoonshuishoudens.
EXTRA’S EN LOCATIEVOORDELEN: Het afgesloten parkeerterrein biedt je een eigen parkeerplaats, en de inpandige berging op de begane grond biedt voldoende ruimte voor fietsen en extra opslag.
ALLE VOORZIENINGEN BINNEN HANDBEREIK: Gelegen in de wijk 'Heivelden', met winkels, scholen en openbaar vervoer op loopafstand.
COMFORT EN GEMAK: Het appartement op de tweede etage heeft een eigen balkon. Zonder veel onderhoud.
ENERGIEZUINIG: Volledig geïsoleerd en voorzien van energielabel A. Dit betekent lagere energiekosten en een duurzame keuze.

BESCHRIJVING

Dit goed onderhouden 3-kamer appartement in het complex 'De Hofstede' biedt een efficiënte en comfortabele woonruimte. Bij binnenkomst tref je een ruime hal die toegang geeft tot alle vertrekken. De lichte woonkamer met half open keuken is het centrale punt van de woning. De keuken is voorzien van apparatuur en voldoende kastruimte.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers. De masterbedroom is ruim en biedt voldoende plek voor een groot bed en beschikt over een walk-incloset. De tweede slaapkamer kan gebruikt worden als logeerkamer of kantoorruimte. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche en wastafel. Daarnaast is er een apart toilet aanwezig.

Een belangrijk pluspunt is de eigen parkeerplaats op het afgesloten terrein, wat het zoeken naar parkeerplek overbodig maakt. De inpandige berging op de begane grond biedt extra opslagruimte en is ideaal voor het stallen van fietsen. De ligging in de wijk Heivelden zorgt ervoor dat dagelijkse voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer makkelijk te voet bereikbaar zijn.

Dit 3-kamer appartement in Heivelden biedt een praktische en comfortabele woonruimte van 79 vierkante meter in het rustige complex 'De Hofstede'. Ideaal voor senioren, eenpersoonshuishoudens en tweepersoonshuishoudens, dit appartement is volledig geïsoleerd en heeft energielabel A. Het beschikt over een eigen balkon, een parkeerplaats op het afgesloten terrein en een inpandige berging voor extra opslag. De ligging in Heivelden maakt dat alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer op loopafstand zijn.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 281

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 281

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij