Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bijzonder object: Vrijstaande woning met aanbouw op zeer riant perceel van 2.653m² grond met carport en meerdere opstallen waaronder een serre, paardenstal, tuinkamer, prachtige waterpartij en een broeikas. Bijzonder aan dit object is niet alleen de grootte van het perceel maar ook dat de woning geschikt is voor dubbele bewoning. De woning beschikt over een 7-tal zonnepanelen (2023) en het pand is in 2023 volledig na-geïsoleerd. De kap is van binnenuit geïsoleerd en op veel plaatsen voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas, enkele kozijnen hout met dubbelglas. Verder is er een airco geplaatst in de woonkamer en de slaapkamer op de begane grond en de HR combi is van 2023. Indeling woning o.a.: entree, voorraadkelder, gesloten keuken met loftdeur naar royale woonkamer, badkamer, hal, (ouder)slaapkamer en een (kinder)kamer. Eerste verdieping: L-vormige overloop, een 3-tal slaapkamers en een 2e badkamer. Tweede verdieping: een bergzolder die via een vlizotrap op de overloop bereikbaar is. Onderhuis: en 4-tal ruimtes, waaronder werkplaats, berging en een natte ruimte. Via de oprit langs de aanbouw is de (met buren gedeelde) carport bereikbaar. De achtertuin (zuid) een zeer fraai aangelegd met ruimte voor een 2-tal pony’s, een grote speelweide en geheel achter in de tuin de waterpartij in verbinding staat met een wiel en een vliet die doorloopt naar de Helkantsedijk. De begroeiing en bomen zorgen voor optimale privacy in de achtertuin. Wat is het hier prachtig wonen. Heb jij groene vingers en wil je wonen waar ruimte is voor kleinvee (pony, alpaca, geitjes, e.d.), dan moet je zeker een afspraak maken voor een bezichtiging. De Helkant ligt op slechts enkele autominuten van Made en uitvalswegen als A59, A16 en A27, evenals een opstap bus en een treinstation. Helkant is een super gewilde locatie in de gemeente Drimmelen en valt onder deelgemeente Hooge Zwaluwe. Bouwjaar woning 1937, inhoud ca. 750m³, gebruiksoppervlakte wonen 131,1m² en perceel groot 2.653m². (Pand nr. 05556)

Van de woning is een officieel inmeetrapport aanwezig. Tevens kun je alle afmetingen terugvinden in de floorplanners die zijn toegevoegd op onze internetsite en op Funda.

Ben je geïnteresseerd in de woning en wil je een bod uitbrengen? Dan kan dat direct via onze site met de knop “Eerlijk bieden”. Onze site is voorzien van een online Biedlogboek (*). Hier kunnen kandidaten ook alle info van de woning direct downloaden. Vanaf 1 januari 2023 is het verplicht dat alle makelaars gebruik maken van een gecertificeerd Biedlogboek.

(*) Het biedlogboek is een digitaal overzicht waarin alle stappen in het verkoopproces terug te vinden zijn. Met behulp van dit logboek kunnen alle kandidaten die een bod hebben uitgebracht, achteraf inzien welke biedingen er ingezonden zijn voor een woning en zo nodig het verkoopproces controleren. Ten behoeve van de privacy zijn alle persoonsgegevens geanonimiseerd.

Indeling begane grond:
• Entree: aan voorzijde met meterkast (nieuw: 9 groepen, krachtstroom, 4x aardlek)
• Trapopgang met hieronder de trap naar de voorraadkelder (ca. 8m²)
• Toilet met wandcloset
• Gesloten keuken met keukenblok in hoekopstelling met bovenkastjes (Bruynzeel 2018) met verlichting en geïntegreerde apparatuur zoals 5 pits gasfornuis met oven en afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en apothekerskast.
• Serre, gelegen achter de keuken, via trapjes toegang naar de achtertuin.
• Hal naar de ruimte in de aanbouw
• Ruime L-vormige doorzon-woonkamer met uitzicht op de tuin.
• Eerste badkamer met moderne inloopdouche, wastafel met wastafelmeubel, spiegel en planchet, handdoekenkastje en staand closet.
• Slaapkamer 1 op begane grond
• (Slaap)kamer 2 op begane grond

Indeling eerste verdieping:
• L-vormige overloop met ruime vaste kast
• 3-Tal slaapkamers waarvan 2 met schuifwandkast en een van de slaapkamers heeft een deur met toegang tot het plat dak van de aanbouw en een slaapkamer is voorzien van een wastafel met kastje
• Tweede badkamer met douche-ligbad combi, wastafel met spiegel en planchet en staand toilet

Indeling tweede verdieping:
• Bergzolder: volledig beplankt

Indeling onderhuis:
• Meerdere functionele ruimtes waarvan ruimte voor witgoed, met een 2-tal deuren bij tuinzijde die toegang geven naar deze ruimtes

Voor-achtertuin, overkapping en houten tuinhuisje:
• De voortuin: nagenoeg volledig bestraat met een grindborder. Rechts naast de woning ruimte voor het parkeren van 1 auto op eigen terrein en links naast de woning een gezamenlijke oprit met de buren die loopt tot de carport die ook ieder voor de helft eigendom is met de buren. Hier ruime voor het parkeren van een 2e auto
• De achtertuin: super fraai ingericht met terrassen, prieel, waterpartij, speelweide en deel ingericht voor kleinvee.

Bouwtechnisch-overig: begane vloer woonkamer beton, overige ruimtes en verdiepingsvloeren houten balken. Verdiepingsvloer begane grond geïsoleerd via onderwoning. Kozijnen: deel van de kozijnen vervangen door kunststof kozijnen, overige zijn van hout. Kunststof kozijnen met HR++ glas. Toilet en badkamer begane grond mechanische afzuiging. Schilderwerk buitenzijde augustus 2023 door schilder. Bij slaapkamer begane grond rolluik en (3x) zonnescherm achterzijde woning. Pomp voor tuin te sproeien. CV combi Remeha 08-2023.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend.

Een inmeetrapport volgens de NEN-norm is verplicht bij vastgoed. Zopfi Makelaardij levert standaard bij al zijn vastgoed een inmeetrapport dat door een erkend bedrijf wordt opgesteld. U hoort als kandidaat-koper immers te weten hoe groot de inhoud van de woning is en de daadwerkelijke woonoppervlakte. Dat mag zeker geen inschatting zijn.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Het deponeren van een bankgarantie door koper is een vereiste. Indien het object ca. 20 jaar oud is kan de ouderdomsclausule worden opgenomen. Eventuele clausules treft u aan in de Vragenlijst.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner. Bij ons voel jij je thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1937
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1937
Woon oppervlakte 131.1
Inhoud woonhuis 750
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 2653
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Garage carport Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2023
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Mechanische ventilatie Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1937
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1937
Woon oppervlakte 131.1
Inhoud woonhuis 750
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 2653
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Garage carport Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2023
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Mechanische ventilatie Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

De nieuwste koopwoningen in Helkant