Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Droomhuis gezocht?! Heel veel beter dan aan het Leonardusdal kan het niet worden. Instapklaar- en luxe afgewerkt, aan de achterzijde uitgebouwd en met maar liefst 5 slaapkamers! De woning heeft een kindvriendelijke ligging in Dommelen en heeft naast de garage én parkeerplaats aan de voorzijde achter in de tuin nog een flinke hobbyberging.

Indeling: Begane grond: Aan de voorzijde woning ligt de losstaande garage met naastgelegen eigen parkeerplaats. Overdekte entree naar de hal met garderobe, provisiekast, trapopgang en modern afgewerkt toilet met wandcloset en fontein. Voorts het woongedeelte met aan de voorzijde de keuken en aan de achterzijde de uitgebouwde woonkamer. De keuken heeft een luxe- en moderne inrichting met wandopstelling en naar de kamer toe een super fijn en sfeervol kookeiland. De apparatuur bestaat uit een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser, Quooker en combi-oven. De woonkamer is aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd en is strak afgewerkt met glad stucwerk een fraaie 90x90cm tegelvloer.

1e verdieping: Overloop naar 3 ruime slaapkamers en de luxe badkamer met inloopdouche, zitbad, wandcloset en badmeubel met wastafel.

2e verdieping: Overloop naar nog eens 2 ruime slaapkamers, een c.v.-kast en een separate waskamer. De (4e) slaapkamer aan de voorzijde heeft een Velux dakraam en bergruimte in de knieschotten. De (5e) slaapkamer aan de achterzijde is door de verhoogde achtergevel ook nog heel bruikbaar. De 3e kamer op deze verdieping is ingericht als praktische was- en strijkkamer.

Tuin: De fraai aangelegde- en op het zuiden gelegen achtertuin ligt aan de achterzijde volledig vrij. Aan huis ligt een fijn- en groot terras en aan de achterzijde is een heerlijk schaduwrijk 2e terras aangelegd. Achterop het perceel staat de grote-, gerenoveerde hobbyruimte. Deze ruimte is echt ideaal voor gezinnen met opgroeiende kinderen maar is ook perfect als thuiswerkplek of voor de hobbyist die lekker aan huis wil klussen.

Bijzonderheden: • Kindvriendelijke ligging in Dommelen in de wijk Agnetendal. Op loopafstand van winkelcentrum De Belleman, bushalte (richting Eindhoven) en een basisschool. • De nieuwe grenscorridor N69 brengt je vanuit Dommelen binnen 15 minuten naar Eindhoven, ASML en de High Tech Campus. • Garage, eigen parkeerplaats én multifunctionele hobbyberging, ideaal als chillroom voor de kinderen of voor hobby- en werk aan huis. • Energielabel B!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 148
Inhoud woonhuis 501

Overige

Perceel oppervlakte 216
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 148
Inhoud woonhuis 501

Overige

Perceel oppervlakte 216
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars