Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een rustige locatie in Breugel ligt deze keurig afgewerkte en uitgebouwde halfvrijstaande woning (geschakelde twee-onder-één kap). Het huis is in de afgelopen 10 jaar volledig gemoderniseerd en o.a. voorzien van moderne keuken en sanitair, 4 slaapkamers, 20 zonnepanelen en fijne leefruimte. Daarnaast maakt een achtertuin met veel privacy en een garage/berging met carport het plaatje compleet. Ben jij op zoek naar een instapklaar huis op korte afstand van diverse voorzieningen? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Begane grond: Entree via de royale oprit. Binnenkomst in de hal, met pvc-vloer (doorgelegd in de leefruimte) en toegang tot meterkast, toilet, woonkamer en trapopgang naar verdieping. Compleet betegelde toiletruimte met wandtoilet. De woonkamer is maar liefst ca. 45 m² vanwege een uitbouw aan de achterzijde. De zitkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een sfeervolle houtkachel. Aan de tuinzijde is de eethoek, welke veel lichtinval heeft door de openslaande tuindeuren. Daarnaast is er toegang tot een praktische kelder-/voorraadkast. Open keuken met moderne inrichting, bestaande uit hoekopgesteld composieten aanrechtblad met daaronder diverse lades en kasten, alsmede de volgende inbouwapparatuur: spoelbak met mengkraan, inductiekookplaat met gaswokbrander, plafondafzuiging, oven en vaatwasser, alsmede separate Amerikaanse koel-/vriescombinatie.

1e Verdieping: Overloop met laminaatvloer en toegang tot 3 slaapkamers en badkamer. De badkamer is ca. 6 jaar oud en modern afgewerkt met complete betegeling, inloopdouche met twee regendouches, brede wastafel in badmeubel en wandtoilet. De vloer is voorzien van elektrische vloerverwarming. Slaapkamer 1 ligt aan de achterzijde van de woning en is ca. 13 m². Slaapkamer 2 ligt aan de voorzijde van de woning en is ca. 11 m². Slaapkamer 3 ligt eveneens aan de achterzijde en heeft een grootte van ca. 7 m². Alle slaapkamers hebben een laminaatvloer en de grootste 2 inbouwkasten.

2e Verdieping: Via vaste trap bereikbare zolderetage met dakkapel over de volledige breedte aan de achterzijde. Voorzolder/overloop met airco en toegang tot bergruimte, wasruimte en slaapkamer. Bergruimte met unit mechanische ventilatie. Wasruimte met aansluiting voor wasapparatuur, omvormer voor zonnepanelen en c.v.-ketel (Nefit, installatiejaar 2011). Slaapkamer 4 van ca. 11 m² met laminaatvloer en bergruimte onder de kaphelling.

Tuin: Netjes aangelegde voortuin met daarnaast oprit welke plaats biedt aan meerdere auto's. Heerlijk riante achtertuin op het zonnige Zuiden met zeer veel privacy! De tuin is aangelegd met terras (met elektrisch bedienbaar zonneluifel aan de achtergevel) en gazon.

Garage/berging/carport: De oprit is deels overdekt d.m.v. een carport, welke slechts enkele jaren geleden gerealiseerd is. De carport is hoog genoeg voor het plaatsen van een caravan of camper. Garage van met elektrische geïsoleerde roldeur, omvormer voor de zonnepanelen en geïsoleerd dak. Aansluitend de houten berging met elektra. Zowel de garage als de berging zijn afgetimmerd met donkere houten planken, waardoor het vanuit de tuin één fraai geheel is. Tenslotte is er achter de berging een fijne overkapping, geschikt voor bijvoorbeeld het plaatsen van fietsen.

Bijzonderheden: - Intern verbouwd vanaf 2014, o.a. met nieuwe vloeren, stucwerk, keuken en badkamer. - Uitbouw begane grond en dakkapel 2014. - De gehele begane grond is voorzien van een pvc-vloer. - De verdiepingen hebben laminaatvloer. - Badkamer 2018. - Airconditioning op zolder. - Maar liefst 20 zonnepanelen. - Dak- en spouwmuurisolatie. - Houten kozijnen, voorzien van voornamelijk HR++ beglazing. - Kortom, een instapklare en nette tweekapper met volop ruimte, zowel binnen als buiten! - Ligging op gewilde locatie in Breugel, op korte afstand van diverse voorzieningen zoals basisschool, winkels en natuur.

Algemene informatie: - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 427

Overige

Perceel oppervlakte 342

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 427

Overige

Perceel oppervlakte 342

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems