Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

KORTE INLEIDING

Welkom bij dit instapklare appartement in de rustige, groene woonwijk Groenewoud. Dit appartement is perfect voor starters op de woningmarkt! Je hebt hier de beschikking over o.a. een sfeervolle woonkamer met veel lichtinval, een moderne keuken met diverse inbouwapparatuur, nette/complete badkamer en een ruime slaapkamer. Daarnaast kun je genieten van het brede balkon op het zuid/westen (met mooi vrij uitzicht) en maar liefst 2 bergingen. Het appartement ligt in een kleinschalig complex (met lift) en heeft alles wat je nodig hebt om comfortabel te wonen. Zet de eerste stap naar je nieuwe thuis!

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Sfeervolle woonkamer: Geniet van veel lichtinval dankzij de grote ramen en een ruime opstelling van 22 vierkante meter.
Moderne keuken: Voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, oven en koelkast.
Nette badkamer: Inclusief inloopdouche, badmeubel, toilet en wasmachine-aansluiting.
Ruime slaapkamer: Gelegen aan de achterzijde van het appartement, biedt rust en privacy.
Breed balkon: Op het zuid/westen met een prachtig uitzicht over de groene omgeving.
Twee bergingen: Eén op de eerste verdieping (tegenover het appartement) en één op de begane grond.
Rustige ligging: Gelegen in een mooie, groene woonwijk met diverse grasvelden en een stadsparkje.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Stel je voor dat je binnenkomt in dit sfeervolle appartement van 42 m2, gelegen in het hart van Groenewoud. Meteen wanneer je het appartement betreedt, word je verwelkomd door een fijne hal met toegang tot alle vertrekken. Met een oppervlakte van 22 m2 biedt de woonkamer alles wat je nodig hebt om het perfecte thuis te creëren, of je nu van een minimalistische inrichting houdt of juist van een gezellige, volle ruimte. Fijn is ook de hoeveelheid daglicht dat binnenvalt en het mooie, "groene" uitzicht.

De moderne keuken is uitgerust met diverse apparatuur waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. Er is ook een kleine vaatwasser aanwezig (los, ter overname). De keuken nodigt je uit om de lekkerste gerechten te bereiden. Of je nu een snelle maaltijd wilt klaarmaken na een drukke werkdag of een uitgebreid diner wilt organiseren voor vrienden, hier kan het allemaal. 

De keurige badkamer in neutrale kleurstelling is van alle gemakken voorzien. Met een inloopdouche die je na een lange dag omhult in warme, ontspannen waterstralen, een modern badmeubel voor al je benodigdheden, een toilet en een wasmachine-aansluiting, biedt deze badkamer alles wat je nodig hebt. 

Aan de achterzijde van het appartement vind je de ruime slaapkamer. Deze rustige ruimte biedt de perfecte omgeving om je terug te trekken en te genieten van een goede nachtrust. Het is een plek waar je je volledig kunt ontspannen, met genoeg ruimte voor een groot bed en extra meubels zoals bv. een kast.

Een van de grote pluspunten van dit appartement is het brede balkon op het zuid/westen. Hier kun je genieten van lange zonnige dagen en prachtige uitzicht over het groene landschap van Groenewoud. Het is een ideale plek voor je ochtendkoffie, een gezellig samenzijn met vrienden of gewoon om te ontspannen met een goed boek.

Daarnaast beschikt het appartement over twee handige bergingen: één op de eerste verdieping, direct tegenover het appartement, en één op de begane grond. Of je nu extra opslagruimte nodig hebt voor je vriezer, fietsen, seizoensgebonden kleding of andere spullen, deze bergingen bieden de oplossing.

De ligging van het appartement in Groenewoud is perfect voor wie van rust en natuur houdt, maar toch dicht bij de stad wil wonen. Verschillende grasvelden, een stadsparkje en een rustige woonomgeving maken dit de ideale plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. 

Het gehele appartement is voorzien van laminaatvloeren en dubbele beglazing, wat niet alleen bijdraagt aan het wooncomfort maar ook aan de energie-efficiëntie. Het kleinschalige appartementencomplex beschikt daarnaast over een lift en een parkeerterrein aan de voorzijde, wat het leven hier nog gemakkelijker maakt. 

Dit keurige, instapklare appartement biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en gezellig thuis. Wacht niet langer en plan vandaag nog een bezichtiging!

HIGHLIGHTS UITGEBREID

De sfeervolle woonkamer van 22 m2 biedt veel lichtinval dankzij de grote ramen. De moderne keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. De nette badkamer beschikt over een inloopdouche, badmeubel, toilet en wasmachine-aansluiting. Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich een ruime slaapkamer, perfect voor een goede nachtrust. Het brede balkon op het zuid/westen biedt een prachtig vrij uitzicht. Daarnaast zijn er twee bergingen aanwezig: één op de eerste verdieping en één op de begane grond. De rustige ligging in een groene woonwijk maakt dit appartement ideaal voor natuurliefhebbers.

Indien je op zoek bent naar een plek waar comfort en stijl samenkomen, dan is dit appartement in Groenewoud precies wat je nodig hebt. Plan vandaag nog een bezichtiging en laat je betoveren!

SFEERVOLLE WOONKAMER MET VEEL LICHTINVAL

De woonkamer van dit appartement is een heerlijke plek. Dankzij de grote ramen stroomt het daglicht goed de 22 vierkante meter ruime woonkamer binnen, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. Of je nu je ochtendkoffie drinkt, een boek leest of geniet van een filmavond, het maakt elke activiteit bijzonder aangenaam. De slimme indeling biedt volop mogelijkheden om de ruimte naar eigen smaak in te richten, waardoor je een echt thuisgevoel kunt creëren.

MODERNE KEUKEN MET DIVERSE INBOUWAPPARATUUR

Koken wordt een feestje in deze moderne keuken, volledig uitgerust met kwalitatieve inbouwapparatuur. De keuken beschikt over een inductiekookplaat, afzuigkap, oven en een ruime koelkast, wat betekent dat je alles bij de hand hebt om de meest uitgebreide maaltijden te bereiden. 

NETTE BADKAMER MET INLOOPDOUCHE, BADMEUBEL, TOILET EN WASMACHINE-AANSLUITING

Met een moderne inloopdouche die je omhult in warme waterstralen, begin je elke dag verfrissend. Het mooie badmeubel biedt voldoende opbergruimte voor al je toiletartikelen, terwijl de wasmachine-aansluiting je het gemak biedt van thuis wassen. De nette afwerking en het eigentijdse design maken deze badkamer tot een plek waar je graag tijd doorbrengt, ongeacht of je haast hebt of juist wilt ontspannen.

RUIME SLAAPKAMER AAN DE ACHTERZIJDE

Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de ruime slaapkamer. Deze kamer biedt voldoende ruimte voor een groot bed en een kledingkast of nachtkastjes. De rustige ligging aan de achterzijde van het gebouw zorgt ervoor dat je hier ongestoord kunt slapen en ontspannen. Het is een ideale plek om je terug te trekken na een drukke dag en om op te laden voor de volgende.

BREED BALKON OP HET ZUID/WESTEN MET PRACHTIG VRIJ UITZICHT

Het brede balkon op het zuid/westen is zonder twijfel een van de grote pluspunten van dit appartement. Hier kun je de hele dag door genieten van de zon en het prachtige, vrije uitzicht over de groene omgeving. Of je nu 's ochtends geniet van een kop koffie, 's middags luncht in de zon of 's avonds ontspant met een drankje, dit balkon biedt de perfecte setting voor elk moment van de dag. Het is de ideale plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van de rust en natuur.

TWEE BERGINGEN AANWEZIG: 1 OP DE 1E VERDIEPING (TEGENOVER APPARTEMENT) EN 1 OP DE BEGANE GROND

Praktisch gemak staat voorop met de twee bergingen die bij dit appartement horen. De eerste berging bevindt zich op de eerste verdieping, direct tegenover het appartement, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen. De tweede berging, gelegen op de begane grond, biedt extra opslagruimte voor bijvoorbeeld fietsen of seizoensgebonden items. Met deze twee bergingen heb je meer dan genoeg ruimte om alles netjes en georganiseerd op te bergen, wat bijdraagt aan een opgeruimd en comfortabel thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 41
Inhoud woonhuis 136

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 41
Inhoud woonhuis 136

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg