Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze instapklare royale tussenwoning met 4 slaapkamers is in 2024 volledig gerenoveerd!

De Grauwe Polder: Deze grote wijk is grotendeels gebouwd in de jaren ’70. Veel woningen zijn aan hofjes gebouwd en vallen onder de grotere types, hetgeen kenmerkend is voor deze bouwjaren. Het is een hele groene wijk met verscheidene speelweides en een groot park. Een klein buurtcentrum met een supermarkt zorgt voor het gemak van de dagelijkse boodschappen om de hoek. Het winkelcentrum van Etten-Leur ligt op fiets- of zelfs loopafstand. Met een paar basisscholen is deze wijk rijk bedeeld met een keuze in het basisonderwijs, daarnaast is er een kinderdagverblijf in de wijk. Verder is er een sporthal waar diverse verenigingen sportieve activiteiten organiseren zoals badminton en judo. De gehele wijk is, met uitzondering van een aantal grotere doorgaande wegen, een 30 km zone. De uitvalswegen van de A58 zijn makkelijk te bereiken. Deze ruim opgezette wijk is zeer centraal gelegen in Etten-Leur, waardoor alle voorzieningen op korte afstand bereikbaar zijn en de wijk zeer populair is bij gezinnen met kinderen.

Indeling: BEGANE GROND: Je komt binnen in de hal welke toegang geeft tot de vernieuwde meterkast, moderne toiletruimte en de woonkamer met open keuken. Via een vaste trap toegang tot eerste verdieping De toiletruimte(2024) is deels betegeld en beschikt over een hangend closet en een fonteintje. De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde bevindt zich de open keuken(2024) in een hoekopstelling. De gloednieuwe keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, spoelbak, vaatwasser, koelkast met vriesvakje en combi-oven.

De gehele begane grond is voorzien van gestuukte muren en plafonds. Verder ligt er overal dezelfde laminaatvloer.

EERSTE VERDIEPING: De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer(2024). Via een vaste trap toegang tot de tweede verdieping De nieuwe badkamer is volledig betegeld en beschikt over een inloopdouche, een hangend toilet, een designradiator, mechanische ventilatie en een wastafel met spiegel.

De gehele verdieping is voorzien van gestuukte muren en plafonds. Alle slaapkamers zijn voorzien van dezelfde laminaatvloer.

TWEEDE VERDIEPING: De voorzolder, met opstelplaats CV-combiketel(2010), aansluitpunten ten behoeve van de wasapparatuur en de mechanische ventilatie, geeft toegang tot de vierde slaapkamer. De vierde slaapkamer is voorzien van een vernieuwd Velux dakraam en wastafel.

TUIN: De tuin is bereikbaar d.m.v. de loopdeur in de keuken. In de tuin is de berging te vinden welke erg ruim is en voorzien van elektra. De tuin is voorzien van een achterom en is gelegen op het oosten.

Algemeen: - De juridische overdracht vindt plaats via een projectnotaris. - De woning is in 2024 op de begane grond en de op de 1e verdieping volledig gerenoveerd. - De woning is instapklaar

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 464

Overige

Perceel oppervlakte 166
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 464

Overige

Perceel oppervlakte 166
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars