Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een prachtige plek aan een zeer rustig woonhofje in de gewilde, kindvriendelijke woonwijk 'Hoge Neerstraat' gelegen, goed onderhouden PATIOBUNGALOW met parkeergelegenheid op eigen terrein, ruime living met open keuken, 2 slaapkamers, heerlijke tuin en met alle overige voorzieningen en uitvalswegen binnen handbereik.

BIJZONDERHEDEN: - Overdracht op zijn vroegst juni 2025! - Geen Vereniging van Eigenaren! Je bent dus volledig eigen baas. - Alle voorzieningen op de begane grond - Deze bungalow kan heel eenvoudig gasloos gemaakt worden - Energielabel B - Onderhoudsvriendelijke tuin op het zonnige oosten. - Gunstige ligging nabij scholen, sportvelden, winkels, het centrum en de uitvalswegen - Notariskantoor zal worden aangesteld door verkoper. Dit betreft Linders Notarissen in Breda.

BOUWKWALITEIT De woning is zeer solide gebouwd met gebruikmaking van goede materialen en biedt een volwaardig isolatiepakket waaronder: vloer,- muur- en dakisolatie waardoor het beschikt over een definitief energielabel B. Voor de verwarming en het warme water wordt gebruik gemaakt van een HR Combiketel en de bungalow wordt mechanisch geventileerd. Medio 2024 zijn de gevels van de bungalow nog geheel gereinigd en geïmpregneerd. Tot slot beschikt de meterkast over 4 groepen, kookgroep en een glasvezelaansluiting.

OPRIT Ruime oprit voor het parkeren van 1 voertuig en gelegen naast de woning. Vanuit de oprit is toegang tot de berging.

TUIN Onderhoudsvriendelijke en zonnige achtertuin waar heerlijk in alle rust van de zon genoten kan worden. De tuin is geheel omheind en beschikt over een (elektrisch bedienbaar) zonnescherm, sierbestrating en biedt toegang tot de berging/slaapkamer/woonkamer.

BERGING Aanpandige berging (ca. 2.92 x 2.51m.) voorzien van licht/elektra en geeft toegang tot de oprit gelegen naast de woning en de tuin.

INDELING BEGANE GROND Hal met entree, meterkast en toegang tot de woonkamer.

WOONKAMER Lichte woonkamer (ca. 23m²) met laminaatvloer en schuifpui naar de tuin. De woonkamer staat aan de voorzijde in directe verbinding met de keuken en aan de achterzijde in verbinding met de tussenhal.

(WOON) KEUKEN Open (woon) keuken in wandopstelling aan de voorzijde gelegen (ca. 15m².) voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigsysteem, koelkast, oven, spoelbak, vaatwasser en diverse laden en boven- en onderkasten. Vanuit de keuken is toegang tot de naastgelegen bijkeuken.

BIJKEUKEN De bijkeuken (ca. 6m²) is voorzien van de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, opstelplaats van de mechanische ventilatie-unit en de opstelplaats van de HR Combiketel. Daarnaast biedt deze bijkeuken enorm veel bergruimte.

TUSSENHAL Tussenhal met toegang tot de twee slaapkamers en badkamer.

SLAAPKAMERS (TWEE) Beide slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en allebei grenzend aan de tuin. De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. (Ouder) slaapkamer I (ca. 4.05 x 3.20m.) met direct tuincontact middels een tuindeur; slaapkamer II (ca. 3.11 x 2.90m.) met een fijne lichtinval.

BADKAMER De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche, wastafel met meubel, vrijhangend closet en een designradiator.

LIGGING EN OMGEVING De woonwijk Hoge Neerstraat is gelegen aan de zuidkant van Etten-Leur. Het is een wijk met fraaie groenzones, diverse speelgelegenheden en een nabij gelegen prachtige visvijver. De wijk is gelegen tegen het buitengebied van Etten-Leur, maar op zeer korte afstand van de winkels op De Kerkwerve, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties, basisscholen en middelbare scholengemeenschap. Middels de diverse uitvalswegen bent u vlot op de snelweg richting Breda, Roosendaal of Antwerpen.

OVERIGEN BIJZONDERHEDEN -Gezien de verkopende partij deze bungalow niet zelf heeft bewoond, wordt in de koopovereenkomst de 'niet-zelfbewoningsclausule' toegevoegd. - Met hoeveel zorg ook samengesteld er kunnen onvolledigheden voorkomen in de informatie en de afbeeldingen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend en de opgegeven afmetingen, oppervlakte- en inhoudsmaten zijn dan ook indicatief. - Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 240

Overige

Perceel oppervlakte 174

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 240

Overige

Perceel oppervlakte 174

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda