Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze 2 onder een kap woning is gelegen in de geliefde woonwijk `Schoenmakershoek`. De woning heeft 4 (mogelijkheid tot 5e) slaapkamers, een complete badkamer, een keurige keuken, openslaande deuren naar de royale tuin, een overkapping, een eigen oprit en een ruime garage. De woning is gebouwd in 2008, energiezuinig, met een warmtepomp, WTW-installatie, en HR++ glas. Het energielabel is A++.

De woning ligt vlakbij vele voorzieningen voor jong en oud: diverse scholen, sportfaciliteiten, gezellig centrum, overdekt winkelcentrum, verschillende supermarkten en een eigen NS treinstation. De snelweg A58 ligt op 5 minuten rijden van de woning. Verder is er een uitstekende busverbinding naar het treinstation en het centrum.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: In de hal bevinden zich de meterkast, het toilet met fonteintje, een trapkast, de garderobe en de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal loop je de woonkamer in. Dit is een gezellige leefruimte met veel lichtinval. Onder de trap bevindt zich een trapkast. De half open keuken ligt aan de achterzijde van de woning. De keuken is voorzien van verschillende inbouw apparatuur zoals een inductie kookplaat, een afzuigkap, een close in boiler, een dubbele wasbak, een combi oven, een koelkast en een vaatwasser. De woonkamer is voorzien van een pvc vloer, een elektrische haard en vloerverwarming. Aan de achterkant van de kamer is de eetkamer met openslaande deuren richting de tuin en de overkapping.

Eerste verdieping: Vanuit de hal treft u de opgang richting de 1e verdieping. Vanaf de overloop zijn de 3 slaapkamers, de badkamer, een apart toilet en de trap richting de 2e verdieping bereikbaar. De hoofdslaapkamer (1) is een ruime kamer, heeft veel lichtinval en ligt aan de achterzijde van de woning. De badkamer beschikt een wastafelmeubel, een ligbad en een douche. Aan de voorzijde van de woning liggen nog twee slaapkamers (2,3).

Tweede verdieping: De 2e verdieping is bereikbaar via een vaste trap en is ruim opgezet. Op de overloop is er ruimte voor bijvoorbeeld een bureau. In de kamer is een dakkapel. Hier is ook de wasmachine aansluiting en de opstelling van de WTW installatie. In de schuinten van het dak is opbergruimte.

Exterieur: De voortuin is keurig verzorgd. Tevens is hier de eigen oprit. De achtertuin is keurig aangelegd en onderhoudsvriendelijk (o.a. kunstgras en tuintegels) en een royale overkapping. De tuin is gelegen op het noordwesten. De garage heeft openslaande deuren en is voorzien van elektra en water.

Bijzonderheden: - Verwarming via een warmtepomp; - 12 zonnepanelen; - Energielabel A++; - Overkapping; - Garage; - Rolluiken; - Openslaande deuren.

Hogere hypotheek mogelijk bij een A++ energielabel hoe werkt dit:

Bij het berekenen van je maximale hypotheek kijken geldverstrekkers naar je inkomen en naar je lasten. Iedere maand komt er immers geld binnen en gaat er geld uit. Nu de energiekosten de afgelopen jaren flink zijn gestegen, maken energielasten een groter deel uit van de maandelijkse kosten. Omdat je in een energiezuinige woning iedere maand minder kwijt bent aan je energie, is het voor hypotheekverstrekkers meer verantwoord om een hoger hypotheekbedrag uit te lenen. Vraag uw financieel adviseur naar meer informatie hierover.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 145
Inhoud woonhuis 598

Overige

Perceel oppervlakte 252

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 145
Inhoud woonhuis 598

Overige

Perceel oppervlakte 252

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars