Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een schitterende woonlocatie voor jou en je paarden en/of andere dieren? Stop met zoeken, je hebt hem gevonden!

Na je werk ontspannen thuiskomen met een schitterend uitzicht op de omliggende tuinen en je paarden, hier kan het. Deze in 2024 volledig gerenoveerde vrijstaande woning is gelegen in het “buitengebied” van Sprundel op zo’n 2 km afstand van zowel de dorpskernen Etten Leur Sprundel als Sint- Willebrord. Daarnaast heeft deze woning een uitstekende verbinding met diverse uitvalswegen waaronder de snelweg A 58/ afslag Etten-Leur-West. De afstand bedraagt circa 1,5 km. Kortom, vrij wonen en toch dicht bij alle voorzieningen!

De woning met royale schuur, paardenboxen, buitenrijbaan (20m¹x 40m¹), twee grote zandpaddocks en diverse weides is gelegen op een ruim en volledig omheind perceel van 8.400 m². Een unieke plek met diverse mooie zichtlijnen de natuur in. Groen, rust en ruimte zijn hier de keywoorden.

De voorzijde van de vrijstaande schuur is ingericht als schuur/garage voorzien van een overheaddeur alsmede toegangsdeur. De achterzijde is ingericht voor gebruik als zadelkamer welke direct grenzend aan de paardenboxen, wel zo handig.

Direct in de achtertuin gelegen, maar toch goed gescheiden van de privétuin, een zestal paardenboxen (3x3) waarvan één merrie/veulen box en twee boxen met uitloop/zandpaddock. De poets- /wasplaats is voorzien van warm- en koud water. De boxen zijn uiteraard voorzien van automatische drinkwater bakken en warmtelinten.

BEGANE GRONDVLOER
De ruime ontvangsthal/entree biedt directe toegang tot de woonkamer, nieuwe badkamer, slaapkamer/kantoor met aansluitend nieuwe wasruimte, nieuwe trapkast en meterkast met glasvezel aansluiting.

De badkamer is slechts drie maanden oud en van alle gemakken voorzien. De grote licht grijze wandtegels (1m x 1m), donker antraciet vloertegels gecombineerd met natuurlijke meubeltinten en zwarte inbouw kranen geven de badkamer een echte “hotel-Chique” ervaring. De badkamer is uiteraard voorzien van een tweede toilet, welke betegeld in visgraadmotief, inloop- regendouche met zwarte inbouw kranen, mechanisch ventilatiesysteem, nieuw kunststof kozijn met draai- kiepraam en HR++ glas en verlaagd plafond met inbouwspots.

De naastgelegen slaapkamer is eveneens voorzien van een verlaagd plafond met inbouwspots, een van binnenuit geïsoleerde buitenmuur en aansluitende wasruimte met plaats voor een wasmachine en droger en bovenkasten en is eveneens voorzien van een nieuw mechanisch ventilatiesysteem.

De living kenmerkt zich door de vele raampartijen en geeft je directe verbinding met het buitenleven. De doorgang naar de keuken is breder gemaakt waardoor je een echt “open keuken” gevoel ervaart wat een directe verbinding met het eetgedeelte creëert. De keuken is voorzien van een kookeiland met eilandschouw, inductie kookplaat, oven/magnetron, verlaagd plafond met inbouwspots en rondom diverse kastruimte. Vanachter het aanrecht heb je uitkijk op de rijbak, weides en overkapping. Verder is de keuken voorzien van een koel- vries combinatie en nieuwe vaatwasser (2024).

Vanuit de keuken heb je direct toegang naar het toilet, entree met overkapping (2022) en trapopgang naar de eerste verdieping.

EERSTE VERDIEPING
In 2024 is de indeling van de woning geheel gewijzigd waardoor een dakopbouw van maar liefst 10 meter breed gerealiseerd kon worden. Hierdoor heeft de bovenverdieping een ruime overloop met aan weerskanten een ruime slaapkamer, beide voorzien van een extra ruimte, nu in gebruik als walk in closet en werkruimte /studeerruimte. Beide kamers zijn georiënteerd op de achtertuin met uitzicht over het gehele perceel. Verder zijn beide slaapkamers voorzien van een nieuw dakraam aan de voorzijde van de woning en is rondom wand- en dakisolatie aangebracht. Tevens zijn er nieuwe radiatoren geplaatst en is al het elektra vervangen.

EXTERIEUR
De tuin is rondom voorzien van graszoden en volwassen beplanting als Hedera, Hortensia’s, laurier, beukenhaag en graspluimen. En als je echt groene vingers hebt dan staat de hobbykas voor je klaar en heb je de mogelijkheid om een ruim bemeten moestuin aan te leggen om te kunnen voorzien in je eigen groenten en fruit. Tevens vindt u twee oude goed fruit gevende pruimenbomen een appel- en perenboom verstopt in de tuin. Aan de achterzijde van de woning is in 2022 een heerlijke ruime overkapping met plat dak gerealiseerd.

Buitenrijbak
Op het perceel, direct grenzend aan de tuin en woning ligt een buitenrijbak van 20 bij 40 meter, voorzien van een stevige omheining van houten palen en insteekliggers alsmede een recent aangeplant liguster haag met druppelslang en diverse jonge knotwilgen. Achter de stallen zijn in 2024 twee grote zand paddocks gerealiseerd. Aan de voorzijde van de weg staat een mestcontainer met een inhoud 10 kuub welke afgezet met een laurierhaag zodat deze niet te zien is vanaf de weg. De mestcontainer wordt ter overname aangeboden.
Weides

Het perceel beschikt over zes ruimte omheinde weides rondom de woning, waar je paarden en eventueel ander kleinvee dag en nacht kunt laten grazen. Aan de achterzijde van het perceel is een grote poort geplaatst t.b.v. toegang voor grotere voertuigen t.b.v. het bemesten van de weide of bevoorrading van hooi- en stro.

Tuin
Rondom de woning tref je een verzorgde tuin met veel gras en volwassen beplanting aan. Aan de voorzijde groeit een jonge laurier haag met als doel om de privacy te waarborgen. De gehele tuin is voorzien van verlichtingsarmaturen met LED- verlichting. Er zijn twee opritten aan de voorzijde gesitueerd waarvan één oprit ruime parkeermogelijkheden biedt. De tweede oprit is ideaal voor bevoorrading, het parkeren van de paardentrailer en opstelplaats vrachtwagen t.b.v. mestafvoer.
Quote van de huidige bewoners: werkelijk iedereen die bij ons voor het eerst aan huis komt zegt; wat wonen jullie hier heeeerlijk!

OVERIGE INFORMATIE
- Bouwjaar: 1972
- Renovatiejaar: 2023-2024
- Bouwstijl: Baksteen (spouw).
- Dak en dakbedekking: Zadeldak met pannen en dakopbouw EPDM (2024).
- Begane grond vloer: beton.
- 1e verdiepingsvloer: hout.
- Isolatie: Dak- en gedeeltelijke muurisolatie. Minimale vloerisolatie (zie bouwtekening)
- Kozijnen: Hardhouten kozijnen begane grond en kunststof kozijnen op de verdieping met HR++ beglazing.
- Verwarming en warm water middels cv-combiketel. Merk: Intergas Kombi Kompakt 2018.
- Energielabel E. Let op dit label is vóór verbouwing aangevraagd en geregistreerd, dus vóór isolatie, dubbelglas, nieuwe cv-combiketel.

Renovatie 2023/2024:
- Dak van de woning + schuur is volledig vervangen.
- Dakopbouw volledige breedte van de woning (Keraliet).
- Schoorsteen lood vervangen/ nieuw voeg- en verfwerk.
- Nieuwe badkamer.
- Nieuw toilet.
- Nieuwe wasruimte.
- Nieuwe trap en afgesloten trapkast.
- 2x afzuiginstallatie m.b.t. natte ruimten.
- tijdens renovatie zijn alle leidingen, kabels, stopcontacten en schakelaars vernieuwd.

Overige kenmerken
- Woning en schuur deels opnieuw gevoegd + volledig "gesaust" (2022).
- 90% dubbel glas (2023).
- Nieuwe meterkast voorzien van acht groepen en twee aardlekschakelaars. Twee groepen zijn voor buiten.
- Verfwerk rondom huis/tuin/schuur/stallen (2024).
- Dak isolatie 16 cm glaswol, kopse gevels aan de binnenzijde geïsoleerd (2023).
- Gestuukte wanden gehele woning (2022).
- Glasvezelaansluiting.
- Zonnepanelen zijn niet nodig i.v.m. laag energieverbruik.

Makelaarsland

Huis verkopen? Bespaar op je makelaarskosten. Bereken hier je besparing

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 403
Aantal verdiepingen 0

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

GasCV Ja
Garage Ja
Dak type Zadeldak
Woontype Eengezinswoning, Vrijstaande Woning
Landelijk Ja
Perceel oppervlakte 8400
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Dak opmerking Pannen
Glas isolatie Ja
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Eengezinswoning Ja
Garage vrijstaand Ja
Aantal slaapkamers 3
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Dakisolatie, Dubbel glas, Grotendeels dubbelglas, HR-glas
Verwarming opmerking Cv-ketel

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 403
Aantal verdiepingen 0

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

GasCV Ja
Garage Ja
Dak type Zadeldak
Woontype Eengezinswoning, Vrijstaande Woning
Landelijk Ja
Perceel oppervlakte 8400
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Dak opmerking Pannen
Glas isolatie Ja
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Eengezinswoning Ja
Garage vrijstaand Ja
Aantal slaapkamers 3
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Dakisolatie, Dubbel glas, Grotendeels dubbelglas, HR-glas
Verwarming opmerking Cv-ketel

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!