Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een heerlijke tussenwoning, gelegen in een rustige én kindvriendelijke woonwijk, die alle woondromen uit laat komen? Bekijk deze foto's dan maar eens goed.

Zien jullie jezelf in de tuin al genieten van een heerlijke kop koffie of natuurlijk een goed glas wijn? Beginnen jullie chef-kokshanden al te kriebelen bij het zien van de moderne keuken? Of hebben jullie al creatieve ideeën voor de tweede verdieping? Schroom dan niet om langs te komen voor een bezichtiging!

HIGHLIGHTS
• Duurzaam wonen? Check! De woning beschikt over 7 zonnepanelen en de begane grond is volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing.
• Wauw! Wat een gave keuken uit 2022! Hier kunnen jullie heerlijke recepten bereiden.
• De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers waarbij het mogelijk is een 4e slaapkamer te realiseren op de tweede verdieping.
• Altijd een parkeerplek door de riante voortuin, die zeker geschikt is voor parkeren op eigen terrein!
• Houd het hoofd koel tijdens de warme zomerdagen met de airco's (2022) in zowel de woonkamer als de slaapkamer.
• In de achtertuin, gelegen op het zonnige Zuidwesten, kunnen jullie in de overkapping tijdens alle seizoenen bijkletsen, ontspannen of barbecueën met het gezin, familie en vrienden.
• Aan ruimte geen gebrek! Wij bieden een woonoppervlakte van ca. 87, overige inpandige ruimte van ca. 15 m², gebouw gebonden buitenruimte van ca. 11, externe bergruime van ca. 8 m² en een inhoud van ca. 358 m³.

Bijzonderheden
- Zie o.a. de door verkoper ingevulde Vragenlijst en Lijst van Zaken in de dataroom van Eerlijk Bieden.

Jullie wonen nu in Nieuw-Vossemeer (Gemeente Steenbergen) of misschien wel in Groot Rijnmond of omgeving Breda. Jullie willen daar niets missen, maar willen toch wat meer rust en een luxer woongenot. Dan is dit jullie nieuwe woning! De woning ligt in Nieuw-Vossemeer in het mooie West-Brabant en hier zijn jullie in slechts 30 minuten.

Nieuw-Vossemeer is een dorp gelegen in de gemeente Steenbergen aan het Schelde-Rijnkanaal en wordt omringd door het Noord-Brabantse polderlandschap. Net buiten het dorp bevinden zich een tweetal kleine campings. Vanuit Nieuw-Vossemeer zijn er verscheidende wandel- en fietsroutes die langs de mooiste plekjes in Zeeland en Noord-Brabant lopen. Voor alle benodigde (winkel)voorzieningen zijn jullie zo in het stadscentrum van Steenbergen. Nieuw-Vossemeer biedt gezelligheid en alle nodige voorzieningen met snelle verbinding met o.a. Rotterdam, Breda, Antwerpen en Bergen op Zoom.

INDELING
BEGANE GROND (betonnen vloer)
Jullie komen aan in de rustige woonwijk, parkeren de auto op de ruime oprit of de fiets in de vrijstaande stenen berging (ca. 8 m²) en lopen middels de onderhoudsvriendelijke voortuin de woning binnen. De entree is afgewerkt met een PVC visgraatvloer, gesauste wanden en een spuitwerk plafond. De entree biedt toegang tot de meterkast, betegeld toilet met fonteintje, trapkast, woonkamer en eerste verdieping middels een vaste trapopgang.

Plof op de bank na een lange werkdag en kom tot rust in de sfeervolle woonkamer. De woonkamer is afgewerkt met een PVC visgraatvloer, gesauste wanden en een spuitwerk plafond. De woonkamer is de perfecte plek om een leuke film te kijken of met vrienden of familie een spelletjesavond te organiseren. De woonkamer biedt toegang tot de achtertuin middels openslaande tuindeuren en de keuken.

Verborgen kooktalenten? Ontdek ze in deze super gave keuken! De moderne keuken (2022) is afgewerkt met een PVC vloer, gesauste wanden en een gestuct plafond. De in U opgestelde keukeninrichting is voorzien van een composiet keukenblad, inductiekookplaat, onder- en bovenkastjes, afzuigkap, koelkast, vriezer, spoelbak en combimagnetron.

De woning beschikt over een voor- en achtertuin. De achtertuin is voorzien van een terras, gazon, achterom en overkapping. Of jullie nu groene vingers hebben en willen tuinieren, een speelparadijs voor de kinderen willen creëren of gewoon tot rust willen komen, deze tuin biedt het allemaal. Geniet in de overkapping uit 2021 van een vakantiegevoel onder het genot van een hapje en een drankje met vrienden en familie.

De woning beschikt over een stenen berging, in de voortuin gelegen, van ca. 8 m². De berging is voorzien van elektra en is de ideale plek voor de fietsen, motor of extra opslag.

1e VERDIEPING (betonnen vloer)
Middels de vaste trap op de begane grond bereiken jullie de overloop op de eerste verdieping. De overloop is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een spuitwerk plafond. De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, badkamer en tweede verdieping middels een vaste trapopgang.

Slaapkamer 1 is afgewerkt met vloerbedekking, gesauste wanden en een spuitwerk plafond. De slaapkamer is voorzien van airconditioning en een elektrisch rolluik.

Slaapkamer 2 is afgewerkt met vloerbedekking, behangklare wanden en een spuitwerk plafond. De slaapkamer is voorzien van een elektrisch rolluik.

Slaapkamer 3 is afgewerkt met een laminaat vloer, gesauste wanden en een gesaust plafond. De slaapkamer is voorzien van een elektrisch rolluik.

De badkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, betegelde wanden en een spuitwerk plafond. De badkamer is voorzien van de aansluiting voor wasmachine of droger, wastafel, douche en natuurlijke ventilatie.

2e VERDIEPING (betonnen vloer)
Middels de vaste trap op de eerste verdieping bereiken jullie de zolder op de tweede verdieping. De zolder kan mogelijk ook in gebruik genomen worden als vierde slaapkamer en is voorzien van een dakraam (2021) en de CV-Ketel (Intergas, 2020).

________________

Het lijkt ons dus overduidelijk dat dit object zeer beslist een bezichtiging waard is!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 358
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 142
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 193
Tuin achter Ja
Tuin diepte Ja
Dak isolatie Ja
Tuin breedte Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Airconditioning Ja
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2020
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 358
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 142
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 193
Tuin achter Ja
Tuin diepte Ja
Dak isolatie Ja
Tuin breedte Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Airconditioning Ja
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2020
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!