Helmig Makelaardij & Taxatieburo o/z
Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u opzoek naar een vrijstaande nieuwbouwwoning die u volledig naar eigen sfeer kan inrichten en die ook nog eens voldoet aan alle actuele duurzaamheidsnormen? Dan is dít uw kans!

Deze splinternieuwe, energiezuinige woning is in 2024 opgeleverd en is gelegen in de laatste fase van de z.g.a. energie-neutrale wijk ‘Beltmolen’, onderdeel uitmakende van het bourgondische dorp Nieuw-Vossemeer. Deze zeer royale notariswoning is traditioneel gebrouwd conform de meest recente duurzaamheidseisen en beschikt dan ook over een energielabel A++. De woning wordt gasloos verwarmd en is voorzien van 11 zonnepanelen, waardoor de energielasten in basis minimaal zijn. Daarnaast is een Viessmann warmtepomp geïnstalleerd, die zorgt voor vloerverwarming en tevens vloerkoeling. Deze fijne woning is per direct te bezichtigen en beschikbaar.

Interesse?
Lees dan zeker verder, want de verzorgde afwerkingsstaat, de compleet afgewerkte sanitaire ruimtes en de nog flexibel in te delen keuken en aanbouw, maken dat dit huis een parel in het woningaanbod in en rondom de Gemeente Steenbergen is. Een huis, dat een leven lang uw thuis kan zijn!

De woonomgeving in het kort:
De wijk ‘Beltmolen’ is recent van uitvoering waarvan fase III nog maar nét is opgeleverd. Deze fase heeft een groen en duurzaam karakter waarbij de direct omliggende woningen zijn voorzien van diverse duurzaamheidsoplossingen. Ook de woonomgeving zelf ademt rust en ruimte uit waarbij er toch voldoende levendigheid is in de directe omgeving.

Nieuw-Vossemeer is gelegen in de Gemeente Steenbergen, enerzijds aan de rand van het waterrijke Zeeland en anderzijds in het middelpunt van het bourgondische Brabant met alle voorzieningen binnen handbereik. Zo bevindt u zich binnen enkele minuten op snelwegtracé A4 waardoor o.a. Rotterdam, Breda, Antwerpen en Goes binnen ca. 30 minuten bereikbaar zijn. Het dorp zelf kent diverse voorzieningen waaronder een basisschool, een Spar supermarkt die 7 dagen per week is geopend, gezellige horeca, een gezondheidscentrum, de kapper, diverse sportclubs, een actief verenigingsleven en diverse mooie fiets- en wandelroutes. De wat grotere voorzieningen treft u in het stadshart van het Brabantse Steenbergen met meerdere winkels, restaurants, supermarkten, havengebied, openbaar busvervoer, bedrijvigheid, etc.

Het buitenleven:
Het privé perceel behelst een oppervlakte van zo’n 359 m². De ligging op het Noordwesten en de situering van de woning ten opzichte van de kavel maakt dat u een optimale inrichting kunt realiseren met zowel zonuren, maar ook comfortabele momenten van schaduw. Ook het parkeren op eigen terrein is qua oppervlakte uiteraard geen probleem.

Een prachtige leefruimte voor diverse woonsituaties!
Benedenverdieping:
De Ambacht 27 heeft een sjiek entree door de omlijsting van de voordeur. Achter deze deur bevindt zich de centraal gesitueerde hal/entree. Alhier bevinden zich de trap naar de 1e verdieping, de zeer uitgebreide meterkastinstallatie en het ruime, lux betegelde toilet met wandcloset, wastafelmeubel en fraaie antraciet / zwarte accenten.

De U-vormige benedenverdieping is opgedeeld in een riante woonkamer en een heerlijke leefkeuken. Hier is ruimte voor een hoek-, lange wand- of eiland-keuken. Door de getroffen voorzieningen qua leidingwerk en afvoeren zijn alle bovenstaande opties te plaatsen. De gehele woning is van binnen voorzien van opdekdeuren in stalen kozijnen. Vanuit de living loopt u via de openslaande deuren zo de tuin in waardoor het binnen- en buitengevoel bijzonder natuurlijk in elkaar overlopen.

Een extra multifunctionele ruimte:
Direct vanuit de living heeft u toegang tot de multifunctionele ruimte aan de woning. Hier heeft u alle ruimte om naar eigen wens een indeling te realiseren. Wellicht laat u de ruimte open en breed zoals deze nu is of kiest u juist voor een privé kantoor-/werkruimte, dan wel voor een compleet gelijkvloerse woning, waardoor u nu en in de toekomst levensloopbestendig woont. Deze ruimte is, net als alle andere ruimtes, voorzien van een afzonderlijk instelbare ruimte thermostaat zodat u het creëren van een comfortabele temperatuur in eigen hand heeft.

Welke indeling u ook kiest, de vrijheid is optimaal. Immers: met alle denkbare opties is rekening gehouden zodat u naar vrijheid kunt schakelen. Zo is het relatief ‘eenvoudig’ om extra leidingwerk te trekken ten behoeve van een badkamer met eventueel een toilet, inloopdouche, wastafelmeubel of wellicht liever een ligbad. Ook in het geval van een praktijk/salon aan huis is deze flexibiliteit ook weer optimaal.

Bovenverdieping:
Via de comfortabele, zo genaamde ‘luie’ trap, in de hal bij de voordeur bereikt u de bovenverdieping. Hier treft u 3 ruime slaapkamers en een thuiswerkplek aan. Alle kamers zijn voorzien van een vaste UTP-aansluiting en de binnendeuren, met een kozijnhoogte van 2,30 meter, zijn keurig strak van uitvoering.

Op deze verdieping bevindt zich ook de badkamer die gebruiksklaar is. De ruim opgezette badkamer is volledig afgewerkt met wand- en vloertegels, deels stucwerk en is voorzien van hoogstaand sanitair, een dakkapel met draaikiep-ramen. Zo treft u een wandcloset, het wastafelmeubel met eiken-look en dubbele wastafel, de inloopdouche vv. RVS drain, glazen scherm met matzwarte details en een matzwarte Grohe handdouche met comfortabele thermosstaatkraan.

Een plaatje van een badkamer waar u niets meer aan hoeft te doen!

Zolder:
Tot slot heeft deze royale notariswoning ook nog een beloopbare bergvliering. Deze is per Fakro vlizotrap bereikbaar en biedt verrassend veel opbergruimte. Ook bevindt zich hier het centrale warmte-terugwin systeem (Vasco DX4) en de 3-fasen omvormer, inclusief dongel, van de 11 zonnepanelen. Eventuele uitbreiding nadien is mogelijk. De zolder is aan beide zijden van de vlizo trap voorzien van verlichtingsunits.

INDELING:
Begane grond:
Ruime hal/entree met een open trap naar de 1e verdieping,

uitgebreide meterkastinstallatie met 3 fase aansluiting, 12 groepen, 3 aardlekschakelaars, kookgroep en diverse stopcontacten. Biedt ook nog opbergruimte;

extra grote toiletruimte, betegeld en voorzien van wandcloset en wastafelmeubel met matzwarte fronten;

Royale U-vormige woonkamer met bijzonder veel lichtinval (ca. 67 m² incl. keuken) en openslaande tuindeuren naar tuin/terras. Voorzien van natuurstenen vensterbanken;

open woonkeuken met divers leidingwerk voorbereid t.b.v. bijvoorbeeld een kook-/spoeleiland en diverse mogelijkheden voor aanbrengen extra leidingwerk naar uw eigen keuze t.b.v. diverse (inbouw)apparatuur, elektrisch koken, etc.

multifunctionele ruimte die naar wens kan worden ingedeeld. Te gebruiken als één grote garageruimte. Of een bijkeuken (2 groepen aansluitingen voor wasmachine/droger) en een extra slaapkamer / werkkamer / praktijk / salon met aanverwante mogelijkheid voor een badkamer / 2e ruimte met behandelkamer of archief naar eigen keuze. Door de openslaande deuren is zelfs een B&B met eigen opgang mogelijk! Aanpassingen zijn achteraf eenvoudig uit te voeren door positie / daglichtinval van de deuren en ramen.

1e verdieping:
Overloop met vlizotrap naar zolder en toegang tot de slaapkamers en de badkamer;

1 masterbedroom en 2 ruime slaapkamers, allen voorzien van kunststof draai-kiepramen, UTP-voorziening en ruimte thermostaat. Toegepaste wanddikte zorgt voor minimaal geluid in andere kamers.;

modern betegelde ruime badkamer v.v. eikenlook wastafelmeubel met matzwarte dubbele wastafel, inloopdouche met RVS drain, matzwart Grohe douchegarnituur en glazen douchewand, 2e wandcloset en een dakkapel v.v. draai-kiepramen;

werkkamer / thuiswerkplek / hobbykamer aan de voorzijde, v.v. een dakkapel (optimaal daglicht), eigen thermostaat en UTP-voorziening. Verdeelblok vloerverwarming-unit bovenverdieping bevindt zich in de keurig afgetimmerde ruimte op deze kamer.

2e verdieping:
Bergzolder met bergruimte, collector zonnepanelen en WTW-unit.

Bouwaard:
Woonhuis: Traditioneel gebouwd in spouw, opgetrokken in metselbaksteen. Entree voorzien van sjieke omlijsting, natuurstenen vensterbanken en deurdorpels. Binnen spouwblad 1e verdieping uitgevoerd in houten skelet uitgevoerd d.m.v. dubbel gips en houten beplating, begane grondvloer en 1e verdiepingsvloer uitgevoerd in beton, 2e verdiepingsvloer (bergzolder) uitgevoerd in houten vloer, kozijnen uitgevoerd in kunststof vv. houtnerf, 3-puntssluitingen en stijlvolle zwarte sponningen. Goten uitgevoerd in kunststof vv. zinken regenpijpen. Mat glanzende dakpannen. Alle wanden en plafonds van de leefruimten afgewerkt met vlak stucwerk (schilderklaar). Onderschoten kap gedekt met pannen, plat dak voorzien van EPDM dakbedekking met grind als ballast.

Isolatie en energie:
Het object is luchtdicht gebouwd en biedt ultiem wooncomfort. Woning is voorzien van vloer-, spouwmuur- en dakisolatie alsmede van HR++ isolerende beglazing v.v. zwarte sponningen in kunststof kozijnen met een naadloze kierdichting. Aanvullend zijn er maar liefst 11 zonnepanelen aanwezig met een piekvermogen van 410 Wp per paneel.

Verwarming en koeling:
Zoals een nieuwbouwwoning anno 2024 vereist, is dit object gasloos uitgevoerd en voorzien van een luchtwaterwarmtepomp (fabricaat Viessmann, bouwjaar 2024). Op de begane grond en 1e verdieping is vloerverwarming aanwezig welke naast verwarmen tevens kan koelen en per ruimte stuurbaar is. De warmtepomp is inzichtelijk per app en is opgesteld in de bijbouw. De buitenunit treft u op het platte dak van de aanbouw.

Bijzonderheden:
- gloednieuwe, duurzame woning in de groene, duurzame wijk Beltmolen;
- kunststof raamkozijnen met draai-/kiepramen, houtnerven en 3-puntsluitingen;
- wanden voorzien van vlak stucwerk, volledig schilderklaar opgeleverd;
- toekomstproof qua energielabel en evt. levensloopbestendige indeling;
- zonnepanelen en een luchtwaterwarmtepomp;
- hoogwaardig sanitair en tegelwerk;
- UTP bekabeling t.b.v. TV- en internet door vrijwel de gehele woning;
- kruipruimte aanwezig onder de volledige woning.

Nieuwsgierig naar deze nieuwbouwwoning? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 167
Inhoud woonhuis 650
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
Zolder Ja
Dak type Samengesteld Dak
Achterom Ja
Woontype Woonhuis
In overleg Ja
Hellend dak Kunststof, pannen, overig
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 359
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Kunststof, pannen, overig
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Tuin kwaliteit Aan Te Leggen
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Verwarming opmerking Vloerverwarming Geheel, warmtepomp, warmte Terugwininstallatie
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 167
Inhoud woonhuis 650
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
Zolder Ja
Dak type Samengesteld Dak
Achterom Ja
Woontype Woonhuis
In overleg Ja
Hellend dak Kunststof, pannen, overig
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 359
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Kunststof, pannen, overig
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Tuin kwaliteit Aan Te Leggen
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Verwarming opmerking Vloerverwarming Geheel, warmtepomp, warmte Terugwininstallatie
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Helmig Makelaardij & Taxatieburo o/z

De nieuwste woningen in Nieuw-vossemeer