Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

A je to! Buurman & Buurman opgelet. Welkom bij deze unieke kans om een droomhuis te creëren! Deze 2/1 kapwoning is een ware parel voor de handige klusser en creatieveling.

Geniet van ruimte en mogelijkheden op dit ruime perceel van ca. 481 m². Of het nu gaat om uitbreiding van de woning, het toevoegen van een prachtige tuin of het creëren van een ontspannen buitenruimte, het kan allemaal!

HIGHLGHTS
• Wat je ziet is wat je krijgt. Deze woning heeft alle elementen in huis om getransformeerd te worden naar een oogverblindende woongelegenheid.
• Altijd een parkeerplek (voor de auto's of eventueel de camper) door de riante oprit, wat een luxe!
• Motorliefhebbers, verzamelaars of hobbyisten opgelet! De woning beschikt over een ruime vrijstaande garage van ca. 35 m².
• De tuin is de hotspot voor het gezin, familie en vrienden! Geniet van het buitenleven onder het genot van een hapje en drankje.
• De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk, met op loopafstand diverse speeltuintjes en een basisschool.
• Aan ruimte geen gebrek! Wij bieden een woonoppervlakte van ca. 108 m², overige inpandige ruimte van ca. 26 m², externe bergruimte van ca. 59 m² en een inhoud van ca. 482 m³.

Bijzonderheden
- Zie o.a. de door verkoper ingevulde Vragenlijst en Lijst van Zaken in de dataroom van Eerlijk Bieden.

Jullie wonen nu in Nieuw-Vossemeer (Gemeente Steenbergen) of misschien wel in Groot Rijnmond of omgeving Breda. Jullie willen daar niets missen, maar willen toch wat meer rust en een luxer woongenot. Dan is dit jullie nieuwe woning! De woning ligt in Nieuw-Vossemeer in het mooie West-Brabant en hier zijn jullie in slechts 30 minuten.

Nieuw-Vossemeer is een dorp gelegen in de gemeente Steenbergen aan het Schelde-Rijnkanaal en wordt omringd door het Noord-Brabantse polderlandschap. Net buiten het dorp bevinden zich een tweetal kleine campings. Vanuit Nieuw-Vossemeer zijn er verscheidende wandel- en fietsroutes die langs de mooiste plekjes in Zeeland en Noord-Brabant lopen. Voor alle benodigde (winkel)voorzieningen zijn jullie zo in het stadscentrum van Steenbergen. Nieuw-Vossemeer biedt gezelligheid en alle nodige voorzieningen met snelle verbinding met o.a. Rotterdam, Breda, Antwerpen en Bergen op Zoom.

INDELING
BEGANE GROND (Deels betonnen/deels houten vloer)

Jullie komen aan bij de woning, parkeren de auto (of in de toekomst de camper) op de riante oprit en lopen de woning binnen. De entree is afgewerkt met vloerbedekking, houten schrootjes wanden en een board plafond. De entree biedt toegang tot het toilet, keuken en eerste verdieping middels een vaste trapopgang.

De keuken is afgewerkt met een zeil vloer, deels betegelde en deels behangen wanden en een board plafond. De recht opgestelde keukeninrichting is voorzien van een gasfornuis, spoelbak en onderkastjes. Ontwerp jullie eigen keuken in deze woning, waar heerlijke hapjes worden gemaakt en culinaire dromen werkelijkheid worden. De keuken is voorzien van een houtkachel en biedt toegang tot de bijkeuken en de woonkamer.

De woonkamer nodigt uit tot gezellige momenten met familie en vrienden. Hier kan een gezellige spelletjesavond georganiseerd worden of een relaxte filmavond. De woonkamer is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een board plafond. De woonkamer biedt toegang tot de eetkamer en de keuken.

Bij binnenkomst in de eetkamer zijn jullie direct onder de indruk van de riante raampartijen die zorgen voor lekker veel lichtinval. De eetkamer is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een board plafond. In de eetkamer kunnen jullie genieten van heerlijke gerechten terwijl jullie uitkijken over jullie eigen groene oase.

De bijkeuken is afgewerkt met een zeilvloer, betegelde wanden en gipsplaten plafond. De bijkeuken is voorzien van een wastafel en biedt toegang tot de achtertuin.

De woning beschikt over een riante voor-, zij- en achtertuin. Geniet tijdens alle 4 seizoenen van het buitenleven in deze riante tuin! De achtertuin is voorzien van bestrating, gazon en biedt toegang tot een vrijstaande schuur, twee bergingen en een garage. De vrijstaande garage is de ideale plek voor auto's, motoren of een (uit de hand gelopen) hobby. De garage is voorzien van een kanteldeur, vliering en elektra.


1e VERDIEPING (houten vloer)

Middels de vaste trap op de begane grond bereiken jullie de overloop op de eerste verdieping. De overloop is afgewerkt met vloerbedekking, deels gesauste deels behangen wanden met houtmotief en een board plafond. De overloop biedt toegang tot 4 slaapkamers, bergzolder en de badkamer.

Slaapkamer 1 is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een board plafond. De slaapkamer biedt toegang tot een separaat toilet.

Slaapkamer 2 is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een board plafond. De slaapkamer is voorzien van een wastafel.

Slaapkamer 3 is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een board plafond.

Slaapkamer 4 is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een board plafond.

De badkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, betegelde wanden en kunststof delen plafond. De badkamer beschikt over natuurlijke ventilatie, elektrische kachel en douche.

2e VERDIEPING (houten vloer)
De woning beschikt over een bergzolder.

_______________________

Het lijkt ons dus overduidelijk dat deze woning zeer beslist een bezichtiging waard is!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1953
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1953
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 482
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 318
Garage opp 34.8
Gaskachel Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 481
Tuin rondom Ja
Oppervlakte woonkamer 32.5
Garage meer autos Ja
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 4
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1953
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1953
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 482
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 318
Garage opp 34.8
Gaskachel Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 481
Tuin rondom Ja
Oppervlakte woonkamer 32.5
Garage meer autos Ja
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 4
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Wooninfluencers

Laden..