Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een uitgebouwde hoekwoning met drie ruime slaapkamers en een onderhoudsvrije tuin met ligging op het oosten. Wij hebben echt een pareltje in de verkoop gekregen! Op fietsafstand van het centrum van Bergen op Zoom en de natuurgebieden.
Deze woning heeft een moderne keuken, toiletruimte en badkamer. Verder heeft deze hoekwoning een royale woonkamer met sierhaard en een open keuken.
Heeft u er al zin in en kunt u niet wachten om deze prachtige woning met eigen ogen te komen bekijken? Neem dan snel contact op met ons en plan vandaag nog een bezichtiging! Uw nieuwe adres? Leemberg 13 in Bergen op Zoom!
Indeling
Begane grond
Via de robuuste voordeur kom je in de ruime hal terecht, waar aan de linkerzijde een garderobe en de meterkast te vinden zijn. Naast de trapopgang bevindt zich de moderne toiletruimte, voorzien van een wandcloset en fonteintje. De laminaatvloer loopt door in de hal, woonkamer en keuken.
Door de uitbouw is de woonkamer met open keuken 12 meter diep geworden. De grote ramen aan drie zijden laten veel licht binnen. Voorin de woonkamer bevindt zich het zitgedeelte, terwijl er ter hoogte van de keuken ruimte is voor een grote eettafel. Vanuit de voorkant heb je uitzicht op een groenstrook en aan de rechterzijde grenst de tuin aan openbaar groen. Aan de achterkant van de woning heb je toegang tot de achtertuin via de openslaande tuindeuren.
De keuken, die langs de wand is opgesteld, is ideaal voor kookliefhebbers. Rechts van de apothekerskast is ruimte voor een losse koel-/vriescombinatie. Achter de deur onder de trap bevindt zich een diepe inbouwkast.
Eerste verdieping
Vanaf de overloop heb je toegang tot drie royale slaapkamers, de badkamer en de cv-ruimte. Op de overloop en in twee van de slaapkamers ligt tapijt. De paneeldeuren, gecombineerd met de kleuren op de muren, creëren een sfeervolle ambiance. De dakramen op de eerste verdieping zorgen voor veel lichtinval.
De moderne badkamer is uitgerust met een kwartronde douche, een tweede hangend toilet en een wastafelmeubel.
Tuin
De openslaande deuren in de woonkamer leiden naar de fraai aangelegde achtertuin, die op het oosten ligt. Houten schuttingen bieden veel privacy en het grootste deel van de tuin is bestraat, waardoor er weinig onderhoud nodig is. Dankzij de hoekligging is de tuin erg zonnig, met heerlijke zon in de ochtend en middag. Achter in de tuin bevindt zich een ruime stenen berging en er is een achterom.
Ligging
De woning bevindt zich in de kindvriendelijke wijk Meilust in Bergen op Zoom. Dit is een ideale omgeving voor zowel jong als oud, met veel groen en volop ruimte voor kinderen om te spelen. Scholen, supermarkten en sportfaciliteiten zijn gemakkelijk te bereiken, zowel met de fiets als te voet. Bergen op Zoom ligt te midden van prachtige natuurgebieden zoals de Melanen en het sfeervolle Lievensbergbos. Het gezellige stadscentrum is slechts 10 minuten fietsen. Dankzij de Randweg zijn de snelwegen A4 en A58 richting Goes/Middelburg, Antwerpen, Breda/Roosendaal en Rotterdam snel bereikbaar.
Bijzonderheden
- Het dak en de buitengevels zijn geïsoleerd;
- Moderne keuken, badkamer en toiletruimte;
- De woning is grotendeels voorzien van isolerende beglazing (HR++/dubbelglas);
- Het dak van deze woning is gecoat;
- CV-ketel met bouwjaar 2015 (Intergas Kombi Kompact HRE 28/24);
- Om een goede indruk te krijgen van deze fantastische hoekwoning is een bezichtiging aan te bevelen!
Maatvoering
Voor de indicatieve maatvoering verwijzen wij u naar de plattegronden elders in deze presentatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld, echter aan eventuele onjuistheden van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning hoekwoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 405
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Woontype Woonhuis
BouwjaarCV 2015
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 162
TypeCV ketel -Eigendom
Dak opmerking Dak materiaal: Leisteen
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaap kamers 3
Show with reservation -1
Verwarming opmerking C.V.-ketel

Kenmerken

Algemeen

Soort woning hoekwoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 405
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Woontype Woonhuis
BouwjaarCV 2015
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 162
TypeCV ketel -Eigendom
Dak opmerking Dak materiaal: Leisteen
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaap kamers 3
Show with reservation -1
Verwarming opmerking C.V.-ketel

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Van Reenen Makelaardij