Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze royale jaren 30 woning met 5 slaapkamers is gelegen aan de Noordsingel 190 aan de rand van het stadscentrum van Bergen op Zoom. Deze gezellige woning heeft nog heel veel gekleurd glas-in-lood in de kozijnen wat een mooi lichtspel geeft met de zon. De woning beschikt over een grote woonkamer met afgescheiden keuken op de begane grond. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 (slaap)kamers en een grote badkamer met inloopdouche, badmeubel en 2e toilet. De badkamer geeft toegang tot het dakterras van de woning. Op de 2e verdieping, die met een vaste trap bereikbaar is, bevinden zich nog eens 2 (slaap)kamers en de grote voorzolder waar de cv-ketel hangt. Achter de woning een typische, keurige en zonnige stadstuin met overkapping en berging. De woning is prima onderhouden met onder andere recent nieuwe dakpannen.

De Noordsingel ligt vlakbij het stadscentrum van Bergen op Zoom waardoor je zo de gezelligheid van de binnenstad in loopt. Je hoeft dan ook niets te missen van alle activiteiten in de binnenstad. Ook betekent dit dat je veel voorzieningen binnen handbereik hebt. De basis- en middelbare scholen liggen bijvoorbeeld echt in de onmiddellijke nabijheid van de woning. Ook het NS-station is op loop-/fietsafstand. De autosnelweg A4/A58 richting Rotterdam, Antwerpen en Breda is binnen enkele autominuten bereikt.

Als je een jaren 30 woning zoekt dichtbij het stadscentrum met veel ruimte, met een zonnige stadstuin en die prima is onderhouden, bel dan voor een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

Hal
De woning wordt vanuit de Noordsingel betreden via de met glas-in-lood omgeven fraaie voordeur in de ruime hal. De hal geeft toegang tot de keuken en de woonkamer. In de hal bevinden zich de trapopgang naar de 1e verdieping, een bergkast, het toilet en de meterkast. In de meterkast bevindt zich een elektragedeelte met 4 groepen en 1 aardlekschakelaar. De wanden in de hal zijn deels afgewerkt met lambrisering en deels met granol. Op de vloer liggen eikenhouten planken. Het plafond is gestukt.

Toilet
Het toilet is gemoderniseerd en beschikt over een hangtoilet met fontein. Het toilet is geheel betegeld.

Woonkamer
De royale woonkamer is toegankelijk vanuit de hal. Zowel aan de voor- als achterzijde van de woonkamer ook hier gekleurd glas-in-lood in de bovenramen. In het achterste deel van de woonkamer is een schouw met open haard aanwezig. Door de grootte van de woonkamer is er ruim plaats voor het creëren van een gezellige zithoek en het plaatsen van een grote eettafel. De wanden van de woonkamer zijn afgewerkt met spachtelputz en het plafond is afgewerkt met glasvezelbehang. In de overgang van het plafond naar de wanden zijn sierlijsten aangebracht. De vloer is afgewerkt met eikenhouten planken.

Keuken
De keuken is aan het einde van de hal gelegen en geeft toegang tot de achtertuin. Het keukenblok is in rechte lijn langs de wand opgesteld en beschikt over een natuurstenen werkblad met 1,5 spoelbak en mengkraan. Er is voldoende kastruimte door de aanwezige onder- en bovenkasten. Alle belangrijke apparatuur is aanwezig en ingebouwd. Zo beschikt de keuken over een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap (2022), een vaatwasser, een koelkast en een grill/oven. De achterwand tussen bovenkasten en werkblad is afgewerkt met plaatmateriaal. Verder zijn de wanden betegeld tot halve hoogte met hierboven glasvezelbehang. De vloer in de keuken is betegeld.

Bijkeuken/berging
Achter de keuken ligt de bijkeuken/berging, die via de achtertuin bereikbaar is. In deze ruimte is veel bergruimte aanwezig. Verder hangt hier een uitgietbak met waterkraan. De wanden en vloer van de bijkeuken/berging zijn betegeld.

De trapopgang in de hal komt uit op de overloop van de 1e verdieping. De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Tevens bevindt zich op de overloop de trapopgang naar de 2e verdieping.

Slaapkamer 1 (ca. 15 m2)
Deze slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en beschikt over gekleurd glas-in-lood in de bovenramen. In deze kamer is meer dan plaats genoeg voor een 2-persoonsbed en kasten. De wanden zijn afgewerkt met spachtelputz, het plafond met glasvezelbehang en op de vloer ligt laminaat.

Slaapkamer 2 (ca. 5,5 m2)
Deze (slaap)kamer ligt eveneens aan de voorzijde van de woning. De kamer is nu in gebruik als kledingkamer. In deze slaapkamer is plaats voor een 1-persoonsbed. De afwerking is gelijk aan slaapkamer 1

Slaapkamer 3 (ca. 11,5 m2)
Deze slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en is nu in gebruik als hobby-/knutselkamer. De slaapkamer geeft de mogelijkheid voor het plaatsen van een 1-persoonsbed met kast en bureau. De afwerking is gelijk aan die van de andere 2 slaapkamers.

Badkamer
De grote badkamer ligt naast slaapkamer 3 en geeft door middel van een deur toegang tot het dakterras van de uitbouw achter de woning. De badkamer beschikt over een inloopdouche, een hangtoilet en een wastafel ingebouwd in een fraai meubel. Voor de verwarming zorgt een designradiator. In de badkamer zijn de aansluitingen aanwezig voor de wasmachine en de wasdroger.

Via de dichte trap tussen slaapkamer 1 en 3 kom je op de zolderverdieping. Door de vorm van het dak (afgeknot zadeldak) is de zolderverdieping zeer royaal. Op de zolderverdieping zijn 2 slaapkamers aanwezig en een grote voorzolder. Op de voorzolder is veel bergruimte aanwezig in de schuinten van het dakvlak. Tevens hangt hier een wastafel en de cv-ketel. Dit betreft een Intergas Hre van 2019. Een dakvenster zorgt voor de lichtinval op de voorzolder.

Slaapkamer 4 (ca. 11 m2)
De slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning en biedt ruimte voor een 2-persoonsbed met kledingkast. De afwerking bestaat uit gesausde houten wanden, een schroten plafond en tapijt op de vloer.

Slaapkamer 5 (ca. 11,5 m2)
Deze slaapkamer ligt naast slaapkamer 4 eveneens aan de voorzijde van de woning. Ook deze kamer biedt plaats voor een 2-persoonsbed met kleidingkast. De afwerking is gelijk aan slaapkamer 4.


De gezellige stadstuin is toegankelijk via de keuken en ligt op het zuiden waardoor zonne-uren verzekerd zijn. Mocht het te zonnig zijn dan hangt er aan de achtergevel een elektrisch bedienbaar zonnescherm. Achter de bijkeuken/berging is een overkapping aanwezig waardoor ook met minder weer kan worden genoten van het buitenleven. De tuin is fraai aangelegd met bestrating en een plantenbak met fleurige planten. De potplanten samen met de losse elementen maken de tuin compleet en geven de tuin een sfeervolle uitstraling.

* jaren 30 woning met veel authentiek gekleurd glas-in-lood
* Woning is gelegen aan de Noordsingel nabij het stadscentrum
* Woning is recent voorzien van nieuwe dakpannen
* Woning beschikt over 5 slaapkamers
* Gezellige, sfeervolle stadstuin
* Het buiten schilderwerk is in 2022 door een professioneel schildersbedrijf uitgevoerd
* Parkeren voor de deur met parkeervergunning

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 145
Inhoud woonhuis 531
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 40.24
In overleg Ja
Openhaard Ja
Tuin patio Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 100
Rookkanaal Ja
Tuin diepte 7.25
Tuin breedte 5.55
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2019
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 145
Inhoud woonhuis 531
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 40.24
In overleg Ja
Openhaard Ja
Tuin patio Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 100
Rookkanaal Ja
Tuin diepte 7.25
Tuin breedte 5.55
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2019
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Pierre Belde Makelaardij