Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Seeligsingel 15, Breda

Welkom bij Seeligsingel 15, een nette benedenwoning met veel charme, midden in het bruisende centrum van Breda en gelegen aan de prachtige singel. Dit appartement biedt een ideale mix van comfort, moderniteit en een toplocatie. Hier woon je in alle rust, terwijl je geniet van alle voorzieningen die de stad te bieden heeft.

INDELING

BEGANE GROND

WOONKAMER De ruime woonkamer biedt veel lichtinval dankzij de grote raampartijen met triple glas, die niet alleen voor veel natuurlijk licht zorgen maar ook uitstekende isolatie bieden. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een gezellige zit- en eethoek, en heeft een prachtig uitzicht op de singel.

KEUKEN De nette hoekkeuken is van alle gemakken voorzien en biedt veel kastruimte en moderne apparatuur. Hier kun je heerlijk koken en genieten van je maaltijden in een sfeervolle omgeving.

SLAAPKAMER De grote slaapkamer biedt volop ruimte voor een tweepersoonsbed en een garderobekast. Dankzij de rustige ligging kun je hier heerlijk ontspannen en genieten van een goede nachtrust. Via de slaapkamer is er toegang naar de ruime badkamer.

BADKAMER De in 2022 vernieuwde badkamer is modern en stijlvol afgewerkt. Deze beschikt over een ruime douche en een modern wastafelmeubel. De hoogwaardige afwerking en het strakke design maken van deze badkamer een fijne plek om de dag te beginnen of te eindigen.

EXTRA VOORZIENINGEN

BERGING Het appartement beschikt over een praktische berging waar je voldoende ruimte hebt voor het opbergen van de fietsen, gereedschap of andere spullen.

GEZAMENLIJKE BUITENRUIMTE Daarnaast is er een gezamenlijke buitenruimte waar je de bbq kunt ontsteken en kunt genieten van de buitenlucht en de heerlijk groene omgeving.

OMGEVING EN VOORZIENINGEN

GROENE OMGEVING Dit appartementencomplex ligt aan de singel, een prachtig stuk natuur in het hart van Breda. Op loopafstand vindt je het historische Valkenberg Park, een heerlijke plek om te wandelen, te ontspannen of te picknicken. Dit park biedt een oase van rust en groen midden in de stad.

VOORZIENINGEN Dit appartement heeft een ideale ligging met alle voorzieningen binnen handbereik. Het centraal station van Breda ligt op korte loopafstand, waardoor je eenvoudig toegang hebt tot openbaar vervoer naar alle richtingen. Daarnaast bevindt het bruisende stadscentrum zich op een steenworp afstand, met een breed scala aan winkels, restaurants, cafés en culturele bezienswaardigheden.

KORTOM

Seeligsingel 15 biedt een prachtige benedenwoning met een ruime woonkamer, een grote slaapkamer, een nette hoekkeuken en een moderne badkamer. Met extra voorzieningen zoals een berging en een gezamenlijke buitenruimte, biedt dit appartement alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen. De ligging aan de singel en de nabijheid van het Valkenberg Park en het centrum van Breda maken dit tot een ideale woonplek voor wie op zoek is naar een combinatie van rust, groen en stedelijke voorzieningen. Kom snel kijken en ontdek de vele mogelijkheden die dit appartement te bieden heeft!

Als eigenaar van het appartement wordt je automatisch lid van ' VVE Residence Valkenberg'. Dit is een actieve VVE die bezig is het pand te verduurzamen. Onlangs zijn alle ramen en kozijnen vervangen in het gehele pand. Als lid draag je bij aan het onderhoud van het gebouw. Maandelijks betaal je een VVE bijdrage (servicekosten). Deze bedraagt 195,30. In dit bedrag zit tevens voorschot verwarming (ca. 65 euro) , opstalverzekering, watervoorziening, electra/schoonmaak van de gezamenlijke ruimtes.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 66
Inhoud woonhuis 238

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 66
Inhoud woonhuis 238

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda