Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

INLEIDING
Welkom in Heesterakker, Eindhoven! Deze aantrekkelijke gezinswoning, gelegen in een rustige en autoluwe straat, biedt een ideale plek voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar comfort en gemak. Met alle voorzieningen op loopafstand, een volledig uitgebouwde woning en een royale tuin op het westen, biedt dit huis alles wat je nodig hebt voor een zorgeloos leven. Voeg daar de vier ruime slaapkamers en een moderne open keuken aan toe, en je hebt het perfecte thuis gevonden.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- Kindvriendelijke wijk: Veilig en gezellig voor spelende kinderen.
- Autoluwe straat: Rustig wonen zonder verkeersdrukte.
- Alle voorzieningen op wandelafstand: Winkels, scholen, en parken binnen handbereik.
- Volledig uitgebouwde woning: Moderne uitbreiding voor extra leefruimte.
- Tuinligging West: Genieten van de middag- en avondzon.
- Vier slaapkamers: Ruimte voor het hele gezin en meer.
- Open keuken: Perfect voor gezellige avonden met familie en vrienden.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING
Welkom in deze fijne gezinswoning in Heesterakker. De lichte en ruime entree verwelkomt je meteen met een gevoel van openheid. De woonkamer, met grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten, is de perfecte plek voor ontspanning en gezellige avonden. De moderne open keuken welke is aangekocht in 2018 is volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur en biedt voldoende ruimte voor het bereiden van heerlijke maaltijden. De open indeling zorgt ervoor dat koken een sociale activiteit wordt; je kunt gemakkelijk in contact blijven met familie en vrienden terwijl je aan het koken bent. Als extra toevoeging is de eetkamer voorzien van een vloerverwarming. 

Tevens bevind zicht onder de trap een handige kelderkast voor extra opbergruimte.

De vier slaapkamers bieden elk hun eigen charme en functionaliteit. De master bedroom is een oase van rust, waar je kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte. De overige slaapkamers zijn ideaal voor kinderen, een thuiskantoor, of een logeerkamer voor vrienden en familie. 

Op de derde verdieping bevind zicht de voorzolder. Deze zolder is voorzien van knieschotten zodat er extra bergruimte ontstaat.
De aansluiting en een speciaal aangelegde bak voor een wasmachine vind je hier ook terug.

De tuin die is aangelegd in 2018 is gelegen op het westen, wat betekent dat je de hele middag en avond kunt genieten van de zon. Hier kun je heerlijk ontspannen met een goed boek of een glas wijn. De voortuin is opnieuw aangelegd in 2019. 

Daarnaast bevindt de woning zich in een autoluwe straat, wat bijdraagt aan een rustige en veilige woonomgeving. Geen druk verkeer betekent meer ruimte voor iedereen om te fietsen en te spelen, en meer rust voor iedereen.

DETAILS
- Woonoppervlakte: 114 m²
- Aantal slaapkamers: 4
- Tuinligging: West
- Open keuken: Ideaal voor familie- en vriendenbijeenkomsten

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE HOOGTEPUNTEN
In de rustige en kindvriendelijke wijk Heesterakker vind je deze prachtige gezinswoning, gelegen in een autoluwe straat. Dit betekent minder verkeersdrukte en een veiligere omgeving. Bovendien zijn alle belangrijke voorzieningen op loopafstand, zoals supermarkten, scholen en parken. De woning zelf is volledig uitgebouwd, wat zorgt voor extra leefruimte en modern comfort. De tuin ligt op het westen, ideaal voor het genieten van de zon in de middag en avond. Met vier ruime slaapkamers en een open keuken die perfect is voor gezellige bijeenkomsten, biedt dit huis voldoende ruimte voor het hele gezin om zich thuis te voelen.

Prikkel je zintuigen en ontdek zelf de warmte en het comfort van deze woning, gelegen in een autoluwe straat. De hele dag  zon met een tuin op het Westen en geniet van natuurlijk lichtinval door de grote raampartijen. De open keuken zorgt ervoor dat elke maaltijd een sociaal moment wordt. Wacht niet langer en maak van dit huis jouw thuis! Plan nu een bezichtiging via onze website!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 402

Overige

Perceel oppervlakte 150

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 402

Overige

Perceel oppervlakte 150

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij