Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Groot-Zuideveld 124 Dussen

Op een leuk plekje in Dussen vind je een keurig onderhouden en nette tussenwoning met berging en overkapping. De woning bevindt zich verder in een rustige woonwijk en de meeste dagelijkse voorzieningen zijn vlakbij te vinden. Dussen is goed bereikbaar en binnen 8 minuutjes is de rijksweg A27 te bereiken. Door de wijdverbreide dorpen in de omgeving kun je winkelen, een terrasje pakken en lekker uit eten op vele leuke landelijke locaties in de omgeving. De verbinding ten opzichte van de diverse uitvalswegen is goed en de omgeving is rustig en landelijk.

De belangrijkste pluspunten van deze woning zijn :

- Keurig aangelegde voor-, en achtertuin. Met gezellige overkapping - Ruim perceel van 159m² - Inhoud van 345 m³ - Woonoppervlakte van ca. 96-98 m² - Bouwjaar 1985 - Totaal 4 ruime slaapkamers. - Ligging in een ruime opgezette rustige woonwijk in Dussen - In 2018 Nieuwe CV ketel geplaatst.

Een goed onderhouden en net huis!!

Indeling van de woning: Begane grond: Entree/hal met trapopgang naar de 1e verdieping, groepenkast. Vanuit de hal toegang tot de ruime woonkamer met trapkast, eethoek en zithoek. De woonkamer is voorzien van een keurige tegelvloer nette gestucte wandafwerking. De keuken is aan de achterzijde gelegen en vormt een geheel met de eethoek. De keuken is ca. 20 jaar oud en voorzien van een vaatwasser (2022), koelkast, vriezer, combi-oven, afzuigkap en gaskookplaat. Vanuit de keuken is een kleine achter hal te bereiken met de deur naar buiten en toegang tot de betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje. De achtertuin is keurig aangelegd en voorzien van onderhoudsvriendelijke afwerking en een grote schuur/berging met aansluitend een gezellige en sfeervolle overkapping.

1e Verdieping: Overloop met toegang tot 3 ruime slaapkamers en de complete badkamer. De overloop en slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer en vloerbedekking, stucwerk wanden en plafond. De badkamer is ¾ hoogte betegeld en voorzien van een grote ligbad/douche combinatie, wastafel, toilet en toegang tot een separate wasruimte.

2e Verdieping: Door middel van een vaste trap te bereiken overloop en 4e slaapkamer. De overloop is voorzien van c.v. opstelling Remeha HR 2018. Via een separate deur is de 4e slaapkamer toegankelijk. Deze keurige slaapkamer is voorzien van bergruimtes achter de schotten, een groot dakraam en is afgewerkt met een laminaatvloer.

Tuin/berging: Verzorgde en geheel omsloten achtertuin die gelegen is op het zuidwesten. De tuin is grotendeels bestraat en beschikt over een buitenkraan, een vrijstaande berging met grote overkapping en een kleine stenen berging, een achterom.

Hebben wij uw interesse gewekt voor deze fraaie woning, neem dan contact op voor een bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 345

Overige

Perceel oppervlakte 159
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 345

Overige

Perceel oppervlakte 159
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek

De nieuwste koopwoningen in Dussen