Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een heerlijk rustige locatie in woonwijk Heuveleind gelegen bungalow met 2 slaapkamers, moderne badkamer, complete keuken, garage en fijne achtertuin. Bent u op zoek naar een woning waar alles gelijkvloers is? Kom dan een kijkje nemen bij de Sierheuvel 12!

Indeling begane grond: Entree aan de voorzijde van de woning. Binnenkomst in de hal, met tegelvloer (incl. vloerverwarming doorgelegd in woonkamer en keuken) en toegang tot leefruimte, keuken en meterkast (met o.a. 6 groepen en glasvezelaansluiting). De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Deze is voorzien van een lichte inrichting, bestaande uit hoekopgesteld aanrecht met onder- en bovenkasten, lades en carrouselkast, alsmede de volgende apparatuur: 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combimagnetron-/oven. Vanuit de keuken toegang tot de praktische bijkeuken/wasruimte. Hier is de c.v.-ketel geplaatst, alsmede de verdeler voor de vloerverwarming en aansluitmogelijkheden voor wasapparatuur. Royale en lichte woonkamer, bestaande uit eethoek, t.v.-hoek en zithoek. Door de grote ramen is er veel natuurlijke lichtinval. De tuindeuren aan de achterzijde geven toegang tot de achtertuin. Via een gang met laminaatvloer komt u bij de slaapkamers, toilet en de badkamer. Compleet betegelde, moderne badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel in badmeubel met spiegel en wandtoilet. Volledig betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Slaapkamer 1 met laminaatvloer en ingebouwde kastenwand met inbouwbureau. Slaapkamer 2 met laminaatvloer, inbouwkast en loopdeur naar de achtertuin.

Bergzolder: De verdieping is bereikbaar via een vlizotrap: hier is een ruime bergzolder.

Tuin: Netjes aangelegde voortuin met toegang tot de woning, alsmede oprit. De achtertuin biedt veel privacy, is nagenoeg compleet betegeld en voorzien van elektrapunten en buitenkraantje. Vanuit de achtertuin toegang tot de aangebouwde garage van ca. 22 m². Deze heeft een tegelvloer, elektrische kanteldeur, wateraansluiting en elektra.

Bijzonderheden: - Geschakelde twee-onder-één kap bungalow met garage. - Elektrische zonneluifel aan voor- en achterzijde (doek voorzijde aan vervanging toe). - Compleet geïsoleerd. - Houten kozijnen. - Gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming. - De woning is 1,5 maand geleden aan de buitenzijde geschilderd. - Ideaal gelegen op gewilde locatie in Heuveleind, op korte afstand van winkelcentrum. Ook het centrum met o.a. NS-station en het snelwegennet (A2, A50 en A58) zijn snel te bereiken. De woning ligt op een rustige locatie, tegenover groenvoorziening en met uitsluitend langsrijdend bestemmingsverkeer. Verder is het buitengebied op loopafstand te bereiken.

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 503

Overige

Perceel oppervlakte 231

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 503

Overige

Perceel oppervlakte 231

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems