Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

ONTDEK UW NIEUWE DROOMHUIS IN DE DONGE VALLEI
Welkom in dit prachtige appartement in de geliefde buurt Donge vallei! Ideaal voor tweepersoons huishoudens, eenpersoonshuishoudens, senioren en mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte. Dit appartement biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen: keurige afwerking, een luxe badkamer, en twee ruime balkons waar je kunt genieten van de omgeving. Bereid je voor om verliefd te worden op dit energiezuinige huis met Energielabel A!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- Keurige afwerking: Elk detail is met zorg afgewerkt, waardoor je direct een gevoel van thuiskomen ervaart.
- Luxe badkamer: Geniet van pure ontspanning in de stijlvol ingerichte badkamer, voorzien van moderne faciliteiten.
- Twee balkons: Met twee balkons heb je altijd een plekje om van de zonsondergang te genieten of rustig een boek te lezen.
- Levendige woonomgeving: Gelegen in een bruisende wijk, omringd door groen en toch dicht bij alle voorzieningen.
- Energielabel A: Zuinig wonen en lage energiekosten dankzij de uitstekende isolatie en moderne installaties.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING:
Stap binnen in dit lichte en ruime appartement dat volledig geschilderd is in 2021 met een woonoppervlakte van 118 vierkante meter. De hal verwelkomt je met een mooie afwerking en een frisse uitstraling. De woonkamer is voorzien van grote ramen die veel licht binnenlaten en biedt een gezellige sfeer waar je na een lange dag kunt ontspannen. De vol eiken vloer, gelegd in 2018 op de begane grond, geeft de ruimte een moderne look. De keuken is voorzien van moderne apparatuur van Siemens en perfect voor iedereen die van koken houdt. Aansluitend aan de keuken vind je een eetgedeelte dat perfect is voor gezellige diners.

Middels de vernieuwde, open trap begeeft u zich naar de eerste etage met een sfeervolle vide. De grote raampartij loopt vanaf de grond tot aan het plafond van de eerste etage, zodat het daglicht rijkelijk naar binnen valt. De slaapkamer aan de achterzijde van het appartement biedt de mogelijkheid tot het realiseren van twee aparte slaapkamers. 

De masterbedroom is van ruim formaat en keurig afgewerkt met een doorlopende laminaatvloer en strak stucwerk op de wanden en het plafond. Aansluitend de luxe badkamer en-suite met een ligbad, inloopdouche en een houten wastafelmeubel en spiegel. Er is gebruik gemaakt van grijze en witte tegels wat zorgt voor een ontspannen geheel.

Vanaf de overloop heeft u toegang tot een praktische berging met de witgoedaansluiting en daarnaast een separate toiletruimte met wastafelmeubel en een aansluitmogelijkheid voor een tweede douche. 

Het balkon is gelegen op het noordwesten en is een aangename plek om te genieten van het prachtige uitzicht op natuurgebied  ´De Dongevallei ´. Tevens beschikt u bij de voordeur over een tweede balkon met zuidoostelijke ligging.

Tot slot is de woning verrijkt met een inpandige berging en een eigen parkeerplaats in de kelder van het appartementencomplex.

Bijzonderheden:
- Maandelijkse servicekosten bedragen: 281,-; vaste kosten en
- Er zit nu een eigen bijdrage van 156,- voor het reservefonds bij voor de vlonders, deze lopen begin 2025 af.
- De gehele woning is in 2018 onderhanden genomen;  naast de keuken en de badkamer is eveneens de meterkast vervangen, de trap vervangen en zijn de deuren en elektra vernieuwd;
- De woning is voorzien van airco;
- Prijswinnende architectuur.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 392

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 392

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg