Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze ruime en goed onderhouden woning, gelegen op een fantastische locatie dicht bij het centrum, biedt alles wat je zoekt! Met een uitgebouwde keuken, een royale badkamer, drie slaapkamers, een dakkapel en een zonovergoten achtertuin van circa 20 meter diep, heb je hier volop leefruimte. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en heeft meerdere bergingen, ideaal voor extra opslag.

Bouwjaar: 1926 Perceeloppervlakte: 152 m² Woonoppervlakte: circa 104 m² Inhoud: 361 m³

Indeling:

Begane grond: Bij binnenkomst in de hal/entree met trapopgang, kom je in de ruime en uitgebouwde woonkamer. Deze is voorzien van airconditioning, dubbele lichtkoepels, openslaande tuindeuren en een kelderkast met de vernieuwde groepenkast (2020). De open keuken in hoekopstelling is uitgerust met inbouwapparatuur, zoals een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combimagnetron en vaatwasser. De volledig betegelde, lichte badkamer beschikt over een ruime inloopdouche, hangcloset, wastafel en designradiator. Daarnaast is er een afgesloten wasruimte met de cv-combiketel (Remeha; 2018). De begane grond is stijlvol afgewerkt met een hoog stucwerkplafond en plavuizen vloer en strakke stucwerkwanden.

1e Verdieping: Hier bevinden zich twee ruime slaapkamers van respectievelijk 12,4 en 8,4 m². De grootste slaapkamer heeft een inbouwkast. Deze verdieping is afgewerkt met stucwerk wanden en plafonds en voorzien van rolluiken voor extra comfort, alle kozijnen op deze verdieping zijn van kunststof en voorzien van HR++ glas.

2e Verdieping: Via een vaste trap bereik je de ruime, open zolderverdieping met een dakkapel over de volle breedte (de dakkapel is vernieuwd in 2022 en geheel van kunststof en voorzien van kunststof draai- en kiepramen) momenteel ingericht als derde slaapkamer. Ook is er voldoende bergruimte aanwezig.

Tuin: De zonnige achtertuin, gelegen op het zuidoosten, is onderhoudsvriendelijk aangelegd met bestrating en borders. Achterin de tuin vind je meerdere stenen bergingen met elektra en een handige achteringang.

Algemeen:

- Prachtige ligging nabij het centrum en de bruisende Spoorzone - Uitgebouwd aan de achterzijde - Twee verdieping aan de achterzijde voorzien van een dakkapel - Diverse authentieke paneeldeuren aanwezig - Voorzien van gedeeltelijk rolluiken - Zonneluifel en airco in de woonkamer zijn ter overname - Grotendeels uitgevoerd met dubbel glas

Kortom, deze woning biedt de perfecte mix van karakter, comfort en een ideale locatie. Mis deze kans niet om jouw droomhuis te bemachtigen! Bel voor een afspraak naar ERA Content+ Marlies van Rossum 013-2132277.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1926
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1926
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 361

Overige

Perceel oppervlakte 152

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1926
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1926
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 361

Overige

Perceel oppervlakte 152

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Marlies van Rossum