Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je op zoek naar je/ jullie plek?
Zoek niet langer, een bijzonder nette 3 kamer appartement met intercominstallatie inclusief een externe berging in de kelder gelegen in de Oude Fabriek genoemd Goudsmit-Hoff en gesitueerd op de begane grond in een jonge en moderne wijk in Rijen Zuid. Het appartementencomplex wordt bewaakt met camera’s en er is een lift aanwezig toegang naar de overdekte parkeergarage en bergingen in de kelder.
Indeling Hal en woonkamer:
U komt binnen in een ruime hal. In de gang bevindt zich een nette toiletruimte en een gesloten meterkast. Via de hal heeft u toegang naar een sfeervol ingericht woonkamer met veel lichtinval en vanuit de woonkamer loopt u door naar een moderne keuken met genoeg opbergmogelijkheden, een natuursteen aanrechtblad en is voorzien van een gasfornuis met afzuigkap, inbouw oven en ingebouwde koelkast. Er is vloerverwarming aanwezig m.u.v. de badkamer en een warmtepomp opgeborgen in een aparte ruimte.
Slaapkamers en badkamer
Via de woonkamer bevinden zich een tweetal ruime slaapkamers, er ligt laminaat vloer in beiden kamers en gangzone. Op verdieping is eveneens een badkamer met een inloopdouche in combi met een wastafel en voorzieningen oor een wasmachine en droger.
Het is nog even wachten op de volgende zomerse temperaturen of lekker genieten in de avonduren, via de woonkamer aan de achterzijde heeft u toegang tot het betegelde tuin op het westen en gedeeltelijke overdekt. Er is voldoende plaats voor een gezellige lounge zitje en een vrije uitzicht.
Bereikbaarheid:
De gunstige ligging in de geliefde wijk 'Rijen Zuid', op loop en- fietsafstand nabij de supermarkt. De woning is op loopafstand gelegen van de treinstation. Met de auto bereikt u binnen enkele minuten de belangrijkste uitvalswegen.
Omgeving:
De woning is op loopafstand, fiets en/of scooter gelegen nabij scholen, dokter en tandartspraktijk etc.
Bent u nieuwgierig geworden naar deze geweldige woning in een verjongende buurt, meld u zich aan voor een bezichtiging en tot snel!
Verdere nuttige informatie:
- Bouwjaar 2012
- Oplevering in overleg
- Energielabel A+
- De woning is voorzien van hout kozijnen type HR+ glas
- Warmtepomp
- Fietsenstalling
- Eigen parkeerplaats in een afgesloten parkeergarage nr. 40 en berging in kelder nr. 36
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning, Standaard
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 295

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning, Standaard
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 295

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl