Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM BIJ JOUW NIEUWE DROOMWONING!
Heb je altijd al gedroomd van een ruime woning waar je gezin onbeperkt kan groeien? En dan ook nog eens op een toplocatie? Zoek niet verder! Deze riante 2/1-kapwoning biedt alles wat een gezin zich kan wensen: een grote oprit én garage, privacybiedende achtertuin, een woongedeelte van 50 m2, een moderne keuken en maar liefst vijf slaapkamers. Gelegen in een prachtige, "groene" woonomgeving in één van de meest gewilde buurten van Tilburg, is dit de perfecte plek om je kinderen op te laten groeien. 

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING
- Riante 2/1-kapwoning met een woonoppervlakte van bijna 180 m2
- Grote oprit én vrijstaande garage
- Fantastische ligging in de gewilde buurt "Vijverlaan"
- Groot perceel van ruim 300 m²
- Grote en privacybiedende achtertuin op het oosten
- Maar liefst 5 slaapkamers en volop bergruimte
- Moderne keuken met diverse inbouwapparatuur
- Badkamer met inloopdouche, badmeubel en wandcloset

EEN CREATIEVE RONDLEIDING DOOR JE NIEUWE HUIS
Stel je eens voor: je rijdt de oprit op, parkeert je auto (binnen of buiten) en loopt naar de voordeur. Eenmaal binnen word je verwelkomd door een ruime halpartij met een elegante bordestrap die je meteen het gevoel van luxe geeft. De begane grond is voorzien van een doorlopende natuurstenen (basalt) vloer met vloerverwarming. De L-vormige woonkamer van maar liefst 50 m² biedt genoeg ruimte om zowel een gezellige zithoek als een grote eettafel te plaatsen. Dankzij de brede schuifpui aan de achterzijde stroomt het daglicht rijkelijk binnen, waardoor de hele ruimte warm en uitnodigend aanvoelt.

Vanuit de woonkamer loop je zo de grote en mooi aangelegde achtertuin in. Gelegen op het oosten, geniet je hier iedere ochtend (tot laat in de middag) van de zon. De tuin is ruim genoeg om een trampoline voor de kinderen te plaatsen en tegelijkertijd een knusse zithoek te creëren voor de avonden met vrienden en familie. 
En wil je van de avondzon genieten? Of van de schaduw? Dan is er aan de voorzijde ook de mogelijkheid een zithoekje op te stellen in de grote voortuin welke geheel afgeschermd is door een hoge haag. Privacy gegarandeerd! 

De moderne, compleet uitgevoerde keuken is een droom voor elke thuiskok. Voorzien van composiet werkbladen, bar en diverse inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, vaatwasser, combi-magnetron, koel-/vriescombinatie en afzuigkap, kun je hier zonder moeite de heerlijkste maaltijden bereiden. Loop je verder naar de eerste verdieping, dan ontdek je vier ruime slaapkamers, ideaal voor elk gezinslid om zijn of haar eigen plekje te hebben. De keurige badkamer is voorzien van een inloopdouche, een badmeubel en een wandcloset – alles wat je nodig hebt voor een comfortabel dagelijks ritueel.

Op de 1e verdieping is aan de achterzijde een groot dakterras aanwezig en aan de voorzijde een balkon. 

Op de tweede verdieping vind je de royale vijfde slaapkamer, uitgerust met twee dakkapellen die zorgen voor extra ruimte en licht. Deze kamer is perfect als ouderslaapkamer, een kantoor of een speelkamer voor de kinderen. 

Met een perceeloppervlakte van 310 m² en een woonoppervlakte van 176 m² biedt deze woning volop ruimte en mogelijkheden. De woning is geïsoleerd met dakisolatie, muurisolatie en dubbele beglazing (deels HR+), wat zorgt voor een comfortabel binnenklimaat en lagere energiekosten. De woning is vrijwel geheel v.v. onderhoudsarm aluminium kozijnwerk.

Op de begane grond zijn er zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde zonneschermen aanwezig (elektrisch bedienbaar). Ook is er op de 1e verdieping een zonnescherm aanwezig (aan de voorzijde). Daarnaast is de woning aan de achterzijde geheel v.v. rolluiken (tevens elektrisch bedienbaar).

De fantastische ligging in een groene woonomgeving nabij het NS-station, stadspark "Vijverlaan" met vijver, het prachtige Wandelbos, winkels en de uitvalswegen (en ook de universiteit) maken dit huis ideaal voor gezinnen die zowel rust als gemakkelijke toegang tot voorzieningen waarderen.

HIGHLIGHTS UITGEBREIDDeze riante 2/1-kapwoning heeft een grote oprit en garage, ideaal dus voor gezinnen met meerdere auto's. Liggend in een gewilde buurt, geniet je van een groot perceel van ruim 300 m² en een mooie, privacybiedende achtertuin op het oosten. Met vijf ruime slaapkamers en volop bergruimte, heb je alle ruimte om te groeien. De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, en de badkamer heeft alles wat je nodig hebt: een inloopdouche, badmeubel en wandcloset. Kortom, een ideale woning voor gezinnen!

Deze woning heeft alles wat een jong gezin nodig heeft: ruimte, comfort en een fantastische locatie. Plan vandaag nog je bezichtiging en ontdek zelf waarom dit jouw droomhuis is!


Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 176
Inhoud woonhuis 623

Overige

Perceel oppervlakte 310

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 176
Inhoud woonhuis 623

Overige

Perceel oppervlakte 310

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg