Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In het hart van de moderne wijk “de Vliegende Vennen” aan een fraai aangelegd parkje ligt deze sfeervolle, uitgebouwde twee onder één kapwoning met geschakelde, inpandige garage. Een instapklare woning op een heerlijk plekje op loopafstand van basisschool ‘De kring’, de sporthal, het zwembad en het treinstation.
De woning heeft een ruime woonkamer, moderne keuken, 4 ruime slaapkamers en een volledige, moderne badkamer. De woning met een energielabel A++ is volledig geïsoleerd, energiezuinig d.m.v. een warmtepomp en op de begane grond en eerste verdieping voorzien van vloerverwarming en vloerverkoeling. De tuin ligt op het noordwesten en heeft, direct achter de woning, een ruime overkapping en een speelhuisje.

U komt de woning binnen in een nette entree vindt met uitgebreide meterkast (8 groepen, een kookgroep en glasvezel), het toilet met fonteintje, de trapopgang en hoge paneeldeur deur naar de woonkamer. In de trapkast is de warmtepomp (AlphaInnoTech) gesitueerd. Er ligt een laminaatvloer v.v. brede plank, welke doorloopt naar de woonkamer en keuken.

De woonkamer:
In de woonkamer (11,56 m. x 5,70/ 3,16 m.) is aan de voorzijde de zithoek met erker gesitueerd v.v. grote raampartijen en veel lichtinval vanuit het zuiden. Gescheiden door twee vaste kasten vindt u aan de aan de achterzijde de eethoek met aansluitend aan de open keuken.

De keuken
De open keuken (3,74 m. x 2,43 m.) bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Het moderne keukenblok bestaat uit een hoekopstelling en vrijstaand eiland. De keuken is uitgerust met een koelkast, een vaatwasser, een 4 pits inductie kookplaat, een rvs afzuigkap en een combimagnetron. In het keukenblok vindt u extra bergruimte en een eetbar. Vanuit de keuken kunt u naar de inpandige garage en via de openslaande deuren komt u onder de overkapping in de tuin terecht.



Via een houten trap komt u in de hal die toegang biedt tot 3 slaapkamers, een badkamer en vaste trapopgang naar de tweede verdieping. Alle slaapkamers zijn voorzien van een doorlopende laminaatvloer met brede plank en is v.v. vloerverwarming/ - verkoeling, welke per kamer te regelen is. Alle hardhouten kozijnen op deze verdieping zijn weer v.v. HR glas en diverse horren.

Slaapkamer 1:
Deze slaapkamer (4,78 m. x 3,50 m.) ligt aan de achterzijde van de woning.

Slaapkamer 2:
Deze ruime slaapkamer (3,23 m. x 3,06 m.) ligt aan de voorzijde van de woning.

Slaapkamer 3:
Deze slaapkamer (4,50 m. x 2,36 m.) ligt aan de voorzijde van de woning.

De badkamer:
De moderne badkamer (3,60 m. x 2,08 m.), gelegen aan de achterzijde van de woning, is voorzien van een ligbad en een inloopdouche met thermostaatkraan. Verder is er een wastafel, een zwevend toilet en een design handdoekradiator. De ruimte is geheel betegeld en v.v. vloerverwarming en – verkoeling en er is mechanische ventilatie aanwezig. U heeft ook de ruimte om een dubbel wastafelmeubel te plaatsen, indien gewenst.

De was-, werk- en/of speelruimte
Via een vaste trap komt u uit in de ruime, hoge hal (5,70 m. x 5,15 /3,20 m.). Er is ruimte voor een zit-, werk- en/of speelhoek. De tv-aansluiting is al aangelegd. De dakkapel (2018) aan de achterzijde van de woning is v.v. kunststof kozijnen en 2 horren. In deze hal bevinden zich verder de mechanische ventilatie-unit en de wasaansluitingen voor wasmachine en wasdroger. Er is ook een aansluiting voor bijvoorbeeld een vriezer. Het plafond is v.v. inbouwspots en u heeft extra bergruimte achter de knieschotten. Op deze gehele verdieping ligt een doorlopende laminaatvloer met brede plank en de wanden en plafonds zijn v.v. glad stucwerk. Via twee fraaie, houten schuifdeuren heeft u toegang tot de vierde, grootste slaapkamer.

Slaapkamer 4
Deze sfeervolle, lichte slaapkamer (5,70 m. x 3,898/2,04 m.) heeft een dakkapel (2018) aan de voorzijde van de woning v.v. kunststof kozijnen en 2 horren. De houten, landelijke schuifdeuren en leuke indeling maken dit een sfeervolle slaapkamer. Achter de knieschotten aan de voorzijde vindt u extra bergruimte.

De tuin
De achtertuin (10,54 m. x 9,30 m.) ligt op het noorden en is voorzien van kunstgras, sierbestrating, een buitenkraan en tuinverlichting. Direct achter de woonkamer staat een overkapping (2021; 5,70 m. x 2,90 m.) en achter in de tuin bevinden zich een speelhuisje en een extra vlonderterras.

De garage
De inpandige garage (5,98 m. x 3,03 m.) is v.v. elektra en is aan de voorzijde te bereiken via dubbele openslaande, houten deuren. Aan de achterzijde is er een loopdeur naar de tuin.

- moderne, woonwijk voor jong en oud
- nabij een basisschool, sporthal en zwembad
- aan parkje met speelgelegenheid
- op loopafstand van treinstation
- instapklare, uitgebouwde 2/1 kapwoning
- inpandige garage en oprit
- moderne keuken en volledige badkamer
- volledig geïsoleerd; energielabel A++
- alle hardhouten kozijnen zijn v.v. dubbel glas en horren
- tweede verdieping v.v. twee dakkapellen (voor- en achterzijde) v.v. kunststof kozijnen en horren
- de eerste en tweede verdieping zijn v.v. vloerverwarming en – verkoeling middels een warmtepomp
- ideale ligging dak voorzijde, op het zuiden, voor zonnepanelen
- achtertuin is aangelegd in 2022 en de overkapping is gezet in 2021

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 158.4
Inhoud woonhuis 665
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 98.02
Garage opp 18.12
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 261
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10.54
Tuin breedte 9.3
Oppervlakte woonkamer 65.89
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage inpandig Ja
Kwaliteit object Normaal
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 158.4
Inhoud woonhuis 665
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 98.02
Garage opp 18.12
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 261
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10.54
Tuin breedte 9.3
Oppervlakte woonkamer 65.89
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage inpandig Ja
Kwaliteit object Normaal
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Roland Jansen Makelaars