Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij deze karakteristieke eindwoning aan de Groenstraat 142 in Tilburg. Op een gunstige en centrale locatie gelegen verrassend ruime woning met een uitbouw aan de achterzijde, grotendeels kunststof kozijnen met dubbel glas of HR++ glas, en een zonnige tuin op het zuiden. Dit is een woning met veel potentieel en biedt een uitstekende kans voor kopers.

Indeling:

Begane grond: Bij binnenkomst in de ruime hal voel je direct de karakteristieke sfeer van het huis, de lange gang met toegang naar de woonkamer, trapopgang en de toilet is handig in gebruik. De lichte woonkamer met openslaande tuindeuren naar de zonnige tuin op het zuiden biedt volop ruimte voor een zithoek en een grote eettafel, mede door de parketvloer is het een gezellige woonkamer. De ruime keuken met hoekopstelling biedt veel kastruimte en een groot werkblad, het gasfornuis met 5 branders en brede oven en de koel-vriescombinatie (deze gaat mee)staan los,. Achter de keuken bevindt zich een handige bijkeuken voor extra proviand, wasmachine aansluiting en de opstelling van de CV-ketel. De woning heeft hier en daar wat onderhoud nodig, waardoor je de kans krijgt om het helemaal naar eigen wens te maken.

Eerste verdieping: De trap in de hal leidt naar de eerste verdieping waar zich drie ruime slaapkamers bevinden. Elke kamer is voorzien van grote ramen, waardoor er veel natuurlijk licht binnenvalt. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel en een toilet.

Tweede verdieping: Op de tweede verdieping vind je een royale zolderkamer die momenteel in gebruik is als ouderslaapkamer. Deze veelzijdige ruimte kan ook dienst doen als kantoor of hobbyruimte. Aan de voorzijde van de zolderverdieping zit een dakkapel en aan de achterzijde zijn dakramen geplaatst.

Buiten: De zonnige achtertuin op het zuiden biedt volop ruimte voor ontspanning. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met een terras en diverse groene borders. Achterin de tuin bevindt zich een grote berging over de volle breedte van het perceel. Naast de woning ligt een gangetje met achterom, waardoor de woonkamer helemaal vrij ligt en je gemakkelijk toegang hebt tot de tuin.

Bijzonderheden:

- Eindwoning met uitbouw aan de achterzijde - Gelegen op een levendige locatie bij het kruispunt Groenstraat en Broekhovenseweg - Begane grond en 1e verdieping kunststof kozijnen met dubbel glas - Tuin op het zuiden - Vlakbij diverse voorzieningen zoals Jumbo en Source personal trainingen - Dichtbij uitvalswegen - De woning heeft onderhoud nodig en biedt de kans om het naar eigen smaak op te knappen Locatie: De Groenstraat is een populaire straat in Tilburg met een mix van karakteristieke en moderne bebouwing. De buurt staat bekend om zijn levendige omgeving met Bet Kolen en de Voltage. De grote Jumbo ligt op loopafstand alsmede afhaalrestaurants. Op korte afstand vind je het bruisende stadscentrum van Tilburg met tal van winkels, restaurants en culturele voorzieningen. Het Leypark is op fietsafstand gelegen en biedt voldoende ruimte voor ontspanning.

Interesse? Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en plan snel een bezichtiging. Neem contact op met ERA Content+ Marlies van Rossum (tel 013-2132277) voor meer informatie en ontdek zelf de unieke kwaliteiten en mogelijkheden van deze karakteristieke eindwoning aan de Groenstraat 142 in Tilburg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 451

Overige

Perceel oppervlakte 130

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 451

Overige

Perceel oppervlakte 130

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Marlies van Rossum