Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online te koop: rust en ruimte in Waterrijk!

Welkom in de ideale woning voor mensen die verlangen naar rust, ruimte, en een groene omgeving. Gelegen in het prachtige Waterrijk, biedt deze woning niet alleen een comfortabele leefruimte, maar ook een adembenemende omgeving die perfect is voor gezinnen en natuurliefhebbers. Ontdek de unieke combinatie van stedelijke voorzieningen en landelijke charme in dit kindvriendelijke deelgebied. Lees verder en laat je verrassen door wat deze woning te bieden heeft!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
Ideale locatie: Gelegen in de groene en volwassen wijk Waterrijk, waar bossingels, parken en boomgaarden elkaar afwisselen.
Gezinsvriendelijke omgeving: Centraal gelegen brede school en veel speelruimte voor kinderen, waardoor dit een perfecte plek is voor opgroeiende gezinnen.
Multifunctionele ruimte: Extra kamer op de begane grond met aangrenzende doucheruimte, ideaal als slaapkamer, kantoor of hobbyruimte.
Duurzaamheid: Energielabel A, wat niet alleen goed is voor het milieu maar ook voor je portemonnee en voorzien van 7 zonnepanelen!


BEGANE GROND

Via de onderhoudsvriendelijke voortuin bereik je de entree van deze prachtige woning. Stap binnen in de hal, waar je de meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en een volledig betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje vindt. De hal brengt je naar de ruime en sfeervolle L-vormige woonkamer, die baadt in natuurlijk licht dankzij de diverse raampartijen. Tijdens de hete zomers of koude winters kan er gebruik gemaakt worden van de airco. Vanuit de woonkamer heb je directe toegang tot de achtertuin via een praktische deur.

De open keuken aan de voorzijde van de woning gelegen is voorzien van apparatuur zoals een koelkast en gaskookplaat, en met volop kastruimte.

Een bijzonder kenmerk van deze woning is de multifunctionele ruimte op de begane grond, met een aangrenzende doucheruimte. Deze kamer kan perfect dienen als extra slaapkamer, kantoor, speelkamer of hobbyruimte. De naastgelegen garage, voorzien van handbediende deur biedt extra gemak en opslagmogelijkheden.

EERSTE VERDIEPING

Op de eerste verdieping vind je een U-vormige overloop die toegang biedt tot drie ruime slaapkamers. De  badkamer is erg praktisch en uitgerust  met een ligbad, inloopdouche, wandcloset, wastafel en designradiator. De slaapkamers zijn voorzien van grote ramen, waardoor er veel daglicht naar binnen valt en de grote slaapkamer is voorzien van een airco.

TUINPLEZIER

De onderhoudsvriendelijke achtertuin is een heerlijke plek om te ontspannen. Voorzien van sierbestrating, buitenverlichting en een achterom, biedt deze tuin alles wat je nodig hebt voor een zorgeloos buitenleven. De brede poort en extra toegang via de zijtuin maken het geheel compleet. De tuin is praktisch aangelegd en biedt voldoende ruimte voor zowel een comfortabele zithoek als voor kinderen om te spelen.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 525

Overige

Perceel oppervlakte 212

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 525

Overige

Perceel oppervlakte 212

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij